Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-03-28@14:58:19 GMT

«صبح آخرین روز» رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۴۳۹۷

«صبح آخرین روز» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مراسم رونمایی از سریال «صبح آخرین روز» روایت زندگی شهید دکتر مجید شهریاری به صورت وبینار برگزار شد.

در این مراسم عباس فاطمی رئیس مرکز سیمای استان‌ها، مدیر کل صداو سیمای استان زنجان و مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، خانواده شهید شهریاری، عوامل سریال صبح آخرین روز و جمعی از خبرنگاران نیز حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز سیمای استان‌های سازمان صدا و سیما در این مراسم با بیان اینکه زندگی شهید شهریاری الگویی برای همه عرصه‌هاست، افزود: زندگی این شهید الگوی مناسبی در عرصه علم، ایمان عمل، فرهنگ و اعتقادات به شمار می‌رود که با تلاش همکاران امیدواریم این شخصیت به نحو احسن به مخاطبین این سریال معرفی شود.

سید عباس فاطمی ضمن تقدیر از عوامل اجرایی ساخت سریال «صبح آخرین روز» زندگی‌نامه شهید والامقام دکتر مجید شهریاری، با اشاره به زندگی شهید هسته‌ای کشور اظهار کرد: با توجه به مطالعه فیلم‌نامه این سریال، زندگی این شهید والامقام یک زندگی جذاب و دیدنی است، و لحظه لحظه آن الگو بوده است.

وی با بیان اینکه زندگی این شهید الگویی برای همه عرصه هاست، افزود: زندگی این شهید الگوی مناسبی در عرصه علم، ایمان عمل، فرهنگ و اعتقادات به شمار می‌رود که با تلاش همکاران امیدواریم این شخصیت به نحو احسن به مخاطبین این سریال معرفی شود.

رئیس مرکز سیمای استان‌ها در ادامه با اشاره به توجه شهید شهریاری به عوامل این سریال، تصریح کرد: عوامل سریال نزدیک به یک سال در این فیلم تلاش کردند و توجه شهید موجب شد که به سلامت از این مرحله عبور کنیم.

فاطمی با اشاره به اینکه در حوزه تولیدات نمایشی در سازمان صدا و سیما سخت‌ترین کار پرداختن به مشاهیر معاصر بوده است، گفت: پرداختن به اصل فعالیت شهید کار ساده‌ای نبود و ما نمی‌توانیم همه فعالیت شهید را به تصویر بکشیم.

فعالیت 350 بازیگر در سریال شهید شهریاری

رئیس مرکز سیمای استان‌های سازمان صدا و سیما هم در این مراسم با بیان اینکه همه چیز علم و فرهنگ در این خانواده وجود داشته است، گفت: همه تلاش ما این بود که مردم با همه ابعاد زندگی این شهید آشنا شوند.

وی اقتدار کشور را حاصل زحمات و ایثار شهدا عنوان کرد و افزود: ملت ما قدرشناس است و برای کسانی که برای اعتلای ایران زحمت کشیدند، احترام زیادی قایل است.

فاطمی با اشاره به اینکه روایت چنین داستان‌هایی قطعا مردم را با زندگی شهدا آشنا خواهد کرد، گفت: خوشبختانه مرکز استان و استانداری زنجان و سازمان انرژی اتمی همکاری خوبی در تهیه این فیلم داشتند ‌و کار فاخری با بودجه کاملا معمولی ساخته شد.

رئیس مرکز سیمای استان‌های سازمان صدا و سیما همچنین از آغاز پخش این سریال پس از اتمام سریال بچه مهندس از شبکه دوم سیما خبر داد و یادآور شد: با وجود سختی بسیار و شرایط کرونایی این پروژه تعطیل نشد.

فاطمی به نقش شهید شهریاری در غنی‌سازی 20 درصدی هسته‌ای کشور اشاره کرد و گفت: شهید شهریاری بدون دریافت ریالی این پروژه را پیش برد.

وی در ادامه خواستار معرفی مفاخر ملی توسط مراکز استان‌ها شد و بیان کرد: قطعا این موضوع به معرفی مفاخر کمک خواهد کرد و رسانه ملی نیز از این آثار حمایت می‌کند.

مدیرکل صدا و سیمای استان زنجان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ ویژه شهید شهریاری، با اشاره به اینکه 15 شهریور سال گذشته این کار کلید خورد، گفت: این کار در 450 لوکیشن با 400 بازیگر و 3 هزار و 500 سکانس ضبط شد.

محمدحسین لطیفی افزود: سریال صبح آخرین روز در شرایط سخت کرونایی و با همکاری استاندار و امام جمعه استان و امیر حاتمی وزیر دفاع و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ساخته شده است.

وی اظهار کرد: شهید شهریاری مایه افتخار استان و کشور به شمار می‌رود که نشان از عظمت علمی و والای این شخصیت است.

مدیرکل صدا و سیمای استان زنجان با بیان اینکه این سریال فاخر با هدایت مرکز تهیه شده است، تصریح کرد: امیدواریم این اثر مورد قبول درگاه احدیت قرار گرفته و با ساخت این فیلم، قدردان زحمات این شهید باشیم و پخش این سریال نیز مایه خیر و برکت شود.

در ادامه این مراسم مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 3 هزار 353 شهید استان، از عوامل ساخت زندگی‌نامه شهید شهریاری تقدیر و تشکر کرد.

علی کاظمی اظهار کرد: این سریال می‌تواند بحث تربیتی و نقش خانواده شهید را به ببینندگان نشان داده و رونمایی از این سریال در آستانه عید سعید فطر، عیدی بزرگی برای هم وطنان است.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم در این سریال فرهنگ و مذهب زنجانیان نمایان شود، بیان کرد: رونمایی از این سریال در آستانه برگزاری کنگره ملی 3 هزار و 535 شهید استان در سال جاری انجام می‌شود.

بهجت قاسمی همسر شهید شهریاری نیز ضمن تقدیر و تشکر از دستاندرکاران این سریال گفت: سریال‌هایی که بازگوکننده فرهنگ کشور هستند، مخاطبین زیادی دارند و امیدواریم با پخش این سریال تفکر شهید شهریاری به افراد جامعه نشر داده شود.

سپیده خداوردی بازیگر نقش همسر شهید شهریاری در سریال صبح آخرین روز نیز، همسر شهید شهریاری را نمونه یک زن با اصالت و با ایمان معرفی کرد و گفت: شهید شهریاری افتخار مردم هستند و همه عوامل این مجموعه تلاش کردیم که کار خوبی دربیاید.

تهیه‌کننده سریال صبح آخرین روز نیز با اشاره به اینکه همراهی مادرانه، مادر و همسر شهید شهریاری در این پروژه قابل تقدیر است، گفت: اگر این همراهی نبود عملا این کار انجام نمی‌شد.

محسن علمی‌فرد افزود: نزدیک دو هفته است که 10 قسمت اول این سریال به پایان رسیده اما بارها برگشت خورده تا فیلم خوبی تهیه شود.

وی همچنین از همکاری و همراهی و حمایت سیمای مرکز زنجان تقدیر و تشکر کرد.

مادر شهید شهریاری نیز ضمن تقدیر از صدا و سیما و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در ساخت این سریال گفت: امیدواریم زندگی این شهید در جوانان تاثیرگذار باشد.

گفتنی است در پایان این مراسم نیز از پوستر سریال صبح آخرین روز روایت زندگی شهید دکتر مجید شهریاری توسط مادر و برادر شهید، مدیرکل صدا و سیما و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان رونمایی شد.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید سریال صدا و سیما رونمایی علی کاظمی وبینار زندگی شهید شهریاری الگو شهید هسته ای پخش شبکه 2 بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رئیس مرکز سیمای استان سریال صبح آخرین روز همسر شهید شهریاری سازمان صدا و سیما زندگی این شهید استان زنجان زندگی شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جالب آمدن شهید محرابی به مدرسه پسرش/ واکنش‌های متفاوت مردم در برخورد با همسر شهدا

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا، همسر شهدا در مسیر تاریخ به بلندای نام‌هایی، چون ربابه، نجمه خاتون، سبکیه، نرجس خاتون و ... است و همسران عظیم الشان ائمه اطهار.

مهم‌ترین نوع ایثار گذشتن از آن چیزی که دوستش داری بخصوص اگر آن عشقت باشد... همسران شهدا عشقشان را، همدمشان را، پدر فزرندانشان را دادند، تا ما حال راحت زندگی نامه آنها بخوانیم... کتاب «روایت بی‌قراری» کتابی خوب از زبان یک همسر شهید مدافع حرم یعنی مرضیه بلدیه است که از زندگی خود با شهید مدافع حرم حسین محرابی گفته است.

حسین محرابی از آن شهدایی است که برای رفتن به سوریه و دفاع از حرم آل الله خودش را به آب و آتش زد و حتی خودش را به جای افغانی جا زد، لهجه تغییر داد، شناسنامه عوض کرد تا به میدان جنگ برود. مرضیه بلدیه در کتاب «روایت بی قراری» از خودش و شهید محرابی گفته و نتیجه کتاب خواندنی شده است که در مدت کوتاه چاپش تا کنون ۵ بار تجدید چاپ شده است. باید کتاب را بخوانید و بدانید تا زندگی کسی که آرزویش شهادت است چگونه است. اما برای اینکه بیشتر از این شهید بدانید با همسرش مرضیه بلدیه گپ و گفت کوتاهی داشتیم که در ادامه می‌خوانید:

خانم بلدیه! اگر برگردید به عقب اجازه می‌دید همسرتان به جنگ برود؟

بله. چون می‌دانستم راهی که می‌رود به این نقطه می‌رسد. سال آخری که حسین آقا بین ما بودند، مطمئن بودم، که دیگه حسین مال ما نیست، من فقط جسم حسین را داشتم و نظارت گر بی قراری‌های و اضطرارش بودم. خودش می‌گفت مگر می‌شود خداوند یک نفر را عاشق دیدار خودش کند، بعد او را به این دیدار نرساند؟

فکر می‌کردید یک روز همسر شهید شوید؟

قبل از اعزامشان یک خواب از ایشان دیدم که دو نفری بالای یک کوه ایستاده بودیم، من داشتم می‌رفتم پایین، حسین آقا به من گفتند که همسر شهید! مواظب باش، من به او گفتم من را این طوری صدا نزن، بعد خندید و گفت باشد، مامان زینب! مواظب باش.

با دلتنگی خود و فرزندانتان برای پدرشان چه می‌کنید؟

دلتنگی از آن بخش‌هایی از زندگی است که هم دوستش دارم و خیلی اذیتم می‌کند، در یک زمانی زینب، بعد فاطمه، و حالا هم محمد مهیار خیلی دلتنگی می‌کنند، بیشتر وقت‌ها در برابر صحبت‌هایشان و دلتنگی هایشان سکوت می‌کنم، ولی جدیداً به آنها می‌گویم بیایید و سه تایی با هم گریه کنیم خیلی جالب است بعد این گریه‌ها سه تایی یک دفعه خنده‌مان می‌گیرد.

به نظر شما کتاب شهدا چگونه باید نوشته شود؟ شهدا را باید ستاره نشان بدهیم یا آدم‌هایی در دسترس که توانستند شهید بشوند؟

من با این که بخواهند شهدا را ستاره‌های دست نیافتنی نشان بدهند، مخالفم. آنها هم یک انسان بودند شبیه ما، ولی زرنگ‌تر که متوجه شدن در بزنگا‌ها چه طور عمل کنند

غالباً واکنش مردم وقتی می‌شنوندهمسرشهید هستید، چه هست؟

نگاه‌های مردم وقتی متوجه می‌شوند من همسر شهید هستم خیلی متفاوت است، بعضی‌ها همان سوال‌های تکراری را می‌پرسند، بعضی‌ها التماس دعا دارند، بعضی‌ها هم می‌گویند طفلک، چه طور شوهرت با سه تا بچه ولت کرد و رفت؟

با توجه به آیه قرآن که می‌فرماید: گمان نکنید شهدا مرده‌اند بلکه زنده هستند و نزد ما روزی می‌خورند، شهید محرابی در سختی‌های زندگی، راهنمایی‌تان می‌کند و به کمکتان می‌آید؟

من نمی‌توانم بگوییم هر وقت خواستم شهید بودند و آمدند، ولی هر وقت که واقعاً به اضطرار رسیدم و ملتمسانه به ایشان گفتم خودت بیا و حل کن، آمدند و مشکلم حل شده است. مثلاً مهیار کلاس اول دبستان که بود، یک شب به من گفت مامان مگر نمی‌گویید شهدا زنده هستند؟ فقط یک بار به بابا بگویید بیاید مدرسه و من بابام را به بچه‌ها نشان بدهم، بعد دوباره برگردد. من بعد از حرف‌های مهیار خیلی خودم را کنترل کردم که جلوی او گریه‌ام نگیرد، و به مهیار گفتم باشد من به بابا میگم ولی خودت هم حتماً به بابا بگو. بعد که محمد مهیار خوابید کلی گریه کردم و به شهید گفتم خودت ‌کاری بکن. فردا صبح که بچه را رساندم مدرسه دیدم یک بنر بزرگ از پدرش در حیاط مدرسه زده بودند، مهیار یک راست دوید و رفت جلوی عکس بعد آمد پیش من و گفت مامان بابا حرف من را شنید و حالا من هم می‌توانم بابام را به دوست‌هایم نشان بدهم

مطمئناً به راهی که همسرتان رفته معتقدید، آیا پسرتان را هم تشویق می‌کنید به این راه برود؟

شهید محرابی در فرازی از وصیت‌نامه‌شان خطاب به محمد مهیار گفتند: یک دست لباس و پوتین نظامی برای محمد مهیار خریده‌ام به محض این که لباس‌ها کمی اندازه شد اسلحله‌ مرا بردارد و بیاید و اعتقاد قلبی من این هست که آن چیزی که به انسان عزت و آبرو می‌دهد، جهاد در راه خدا هست

شهید شدن همسرتان سخت‌تر بود برای شما یا اگر قرار بود خودتان بروید و شهید بشوید؟ اجر کدامش بیشتر است؟

شهید شدن همسرم برای من از شهید شدن خودم به مراتب بسیار سخت‌تر بود، بعد از شهادت شهید، من بار‌ها شهید شدم و دوباره زنده شدم.

در این مدت جایی بوده که خیلی دیگر خسته شده باشید از ادامه این راه؟

اگر کار برای خدا باشد، خستگی و افسرده کی معنا ندارد، من هرلحظه دارم با شهید زندگی می‌کنم، باور دارم به عند ربهم یرزقون بودنش، باور دارم به قول‌هایی که بهم داد. گذشته از اینها ما ابدیت را در پیش داریم، جایی که قرار هست انشاالله تا بی نهایت در جوار رحمت یزدان متنعم باشیم. دررسیدن به قله خستگی هست، چاله هست، دست‌انداز هست، مهم این است که ما درحال حرکت هستیم و ناامید نیستیم ما از چند تا ترقه‌بازی و دست‌انداز نمی‌ترسیم و نمی‌هراسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای جالب آمدن شهید محرابی به مدرسه پسرش
  • زندگی ایرانیان در عصر قاجار در فرانسه رونمایی شد (+عکس)
  • ساخت مستند زندگی دانش‌آموزان و فرهنگیان شهید حادثه تروریستی کرمان
  • ماجرای جالب آمدن شهید محرابی به مدرسه پسرش/ واکنش‌های متفاوت مردم در برخورد با همسر شهدا
  • زندگی‌بخشی جوان دشتستانی به چهار بیمار
  • زندگی‌بخشی جوان دشتستانی با چهار بیمار
  • کتابی که رهبر انقلاب غبطه‌انگیز توصیف کردند
  • رمضان و فرهنگ زندگی
  • ماجرای عجیب یکتا ناصر و منوچهر هادی ادامه دارد
  • افزایش ۱۳ درصدی ارزش ترانزیت خارجی گمرکات گلستان