Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از  ایرنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در سومین نشست جریان گام دوم انقلاب با نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: علت دشمنی‌ها با انقلاب اسلامی فرهنگ حاکم بر انقلاب است. مردم در ابتدای انقلاب، گفتمان امام خمینی (ره) را پذیرفتند و دیگر گفتمان‌ها را کنار زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه جریان جوان انقلابی از همان ابتدای انقلاب در نهادهای انقلابی به یاری مردم شتافتند، تصریح کرد: بعدها نهادهای انقلابی به جز سپاه و بسیج حذف شدند و اکنون هم بار بسیاری از کارها را روی دوش این نهادها انداخته ایم. 

این فعال اصولگرا تصریح کرد: دشمن با یک برنامه درازمدت برنامه استحاله انقلاب را با تغییر سبک زندگی مردم به سمت مصرف گرایی دنبال و در نخبگان و مدیران، نسبت به آرمان‌های انقلاب حساسیت‌زدایی و فشار تدریجی سنگین و اقتصادی را به مردم تحمیل کردند. 

قاضی زاده هاشمی، هدف برنامه گام دوم انقلاب را تغییر عنوان کرد و افزود: رییس جمهوری بعدی، مجری تحقق گام دوم انقلاب است و باید در تغییر ریل انقلاب به سمت درست موثر باشد. هدف گام دوم زمینه‌سازی ظهور با ایجاد یک جامعه متعالی است. 

وی خاطرنشان کرد: جوان‌ها مخاطب گام دوم هستند زیرا آن‌ها آرمان خواه، نوگرا، تحول خواه و دنبال تغییر و اصلاح هستند و شجاعت پرداخت هزینه آن را دارند. پوست اندازی کافی نیست و نیازمند دگردیسی هستیم. 

این داوطلب نامزدی انتخابات ریاست جمهوری، مدل «دولت مردم» را برنامه دولت خود مطرح کرد و گفت: شفافیت، رقابت، پاسخ گویی و عدالت از ویژگی‌های این دولت هستند اما تحقق آن حداقل ۲ دهه زمان می‌برد و به نحوی برنامه ریزی می‌شود که هر دولت بخشی از این پروژه را تحقق کند. 

قاضی زاده هاشمی، حل مسایل اضطراری مردم مثل کرونا و معیشت را برای تقویت سرمایه اجتماعی نظام، اولین هدف برنامه «دولت مردم» عنوان کرد و افزود: ریز برنامه‌های اجرایی را در این مدل طراحی کرده‌ایم و هدف ما خلق قدرت برای کشور است تا جمهوری اسلامی را به یکی از پنج قدرت برتر جهان تبدیل کنیم. 

وی، تغییر معادلات جهانی را به نفع ایران ارزیابی کرد و گفت: به لحاظ فرهنگی قدرتی جهانی هستیم و باید در حوزه‌های اقتصادی و دیگر حوزه‌ها هم باید از یک قدرت منطقه‌ای به یک قدرت جهانی تبدیل شویم. 

این فعال سیاسی با بیان اینکه ما ساختارهای فسادزا داریم، گفت: ساختار بودجه ما استضعاف‌گر است و باعث شکاف طبقاتی می‌شود و نیازمند پارادایم شیفت برای حل این مسایل هستیم. اختیارات مدیرانی که در کف هرم اداری کشور هستند کم است و همین باعث نارضایتی مردم از مدیران راس هرم می‌شود و باید اختیارات مدیران محلی به جز در موارد امنیتی افزایش یابد. 

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالی در خصوص مسایل فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: باید مشخص باشد فرمانده فرهنگ کشور کیست. نهادهای مدنی معتبر باید تقویت، متشکل، هدف گزاری و مدیریت شوند. وزیر آموزش و پرورش و وزیر ارشاد مهمترین وزیران کابینه من خواهند بود زیرا آن‌ها وزیران آینده هستند و در تربیت نیروی انسانی آینده کشور دخیل هستند. 

وی گفت: براساس یک پژوهش، ۶۵ درصد خانوارهای ایرانی خواهان بیش از سه فرزند هستند و بیش از ۹۵ درصد آن‌ها خواهان ازدواج هستند اما مشکلات ساختاری مانع تحقق این مسایل است. برای نیازهای طبیعی مردم باید برنامه ریزی کنیم و تحقق این موضوع بیش از همه نیازمند تحول در آموزش و پرورش و دیگر وزارتخانه‌های مرتبط با نسل جوان است تا آن‌ها را زودتر آماده ورود به زندگی کند. 

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیازمند یک جنبش نخبگانی برای تحول هستیم، افزود: وزارت خانواده تشکیل خواهم داد و یک صندوق مالی نیازهای پایه تمام شهروندان مثل ازدواج و فرزندآوری را پیگیری خواهد کرد و امکانات بودجه به جای اینکه به فرد داده شود به خانواده داده خواهد شد. 

قاضی زاده هاشمی، مبارزه عملی با فساد را بخشی از کارنامه خود در دوران نمایندگی ارزیابی کرد و گفت: با هیاهو برای مبارزه با فساد موافق نیستم بلکه معتقدم باید برای اصلاح ساختارها اقدام کرد. 

وی در خصوص سیاست خارجی نیز افزود: توسعه روابط با همسایگان و تقویت نگاه به شرق باید در دستور کار قرار گیرد. مذاکره با غرب تابع تصمیم نظام است و خطوط قرمز برجام باید رعایت شود. خودم را به تصمیم شورای ایتلاف گره نمی‌زنم و هر کس وارد انتخابات شده باید بر اساس حجت شرعی باشد. 

داوطلب نامزد انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: بحث تعارض منافع در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید حل شود زیرا مدرسه داری برخی از مدیران این حوزه‌ها عامل خیلی از مشکلات است. 
قاضی زاده هاشمی در مورد بهبود وضعیت زنان شاغل نیز گفت: باید بین شأن همسرداری و مادری و کار زنان هماهنگی ایجاد شود و زمینه‌های حضور فعال زنان در جامعه فراهم شود. 

وی تصریح کرد: هیات رییسه مجلس در سال‌های اخیر نگاه‌ها متفاوت بود. در بورس چون اختلاف نظر بود نتوانستم در مجلس کار را پیش ببرم و مجبور شدم به قوه قضاییه ارجاع دهم. 

این فعال اصولگرا با اشاره به این موضوع که با همین میزان درآمد ارزی می‌توان کشور را از نظر مالی اداره کرد، گفت: دوران مدیریت کاریزماتیک تمام شده است و دولت من برای کادرسازی بین نسلی برنامه دارد. به جز دو وزارتخانه، تمام وزارتخانه‌ها را به جوانان اختصاص خواهم داد.

کد خبر 600222 برچسب‌ها امیرحسین قاضی‌زاده انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: امیرحسین قاضی زاده انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پلی، هرمزگان سردار علی اکبر جاویدان در دیدار با خانواده شهید والا مقام حسین زرافشان در بندرعباس، ضمن قرائت فاتحه به روح پاک این شهید گرانقدر، گفت: صبر و بردباری خانواده‌های معظم شهدا برای مردم بسیار با ارزش بوده و عزت و سربلندی امروز کشور مرهون خون پاک فرزندان این عزیزان است.

وی نقش خانواده شهدا را در دستاوردهای انقلاب بسیار مهم دانست و افزود: تربیت جوانان در مسیر انقلاب و ولایت نقشی است که خانواده محترم شهدا در همه عرصه‌ها آن را به خوبی ایفا کرده و ثمره آن تربیت فرزندانی از جنس انقلاب است.

این مقام انتظامی اظهار داشت: صبر و استقامت در راه اسلام یکی از بزرگترین ارزش‌های انسانی است و یاد و نام شهدا آرامش بخش دل‌ها است.

سردار جاویدان تصریح کرد: مردم ایران هیچ وقت از خود گذشتگی خانواده‌های محترم شهدا را فراموش نمی‌کنند چرا که عزت و سربلندی کشور را مدیون خون پاک این شهدا می‌دانند و به واقع این عزیزان میراث داران انقلاب بزرگ اسلامی هستند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با بیان اینکه پیروی از ولایت فقیه مهمترین پیام شهدا است و اگر پیرو ولایت فقیه باشیم هیچگاه آسیبی به مملکت وارد نخواهد شد، اظهار داشت: حفظ خون شهدا و تداوم راه آنها، دِینی است که بر دوش ما نهاده‌اند و این همان چیزی است که لرزه بر اندام دشمنان و پیروان باطل می‌اندازد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر دشمنان با توطئه‌های مختلف قصد دارند امنیت کشورمان را به مخاطره بیندازند، گفت: مردم بایستی با عمل به فرامین مقام عظمای ولایت و ادامه دادن راه شهدا همچون همیشه نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی کنند.

کد خبر 6085300

دیگر خبرها

  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • توجه به نیروی انسانی رویکرد قوه قضائیه است
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری/ تولید مسکن ارزان با کمک دانش‌بنیان‌ها
  • ایجاد معاونت ساخت صنعتی مسکن در ریاست جمهوری
  • برگزاری جلسه تخصصی بررسی پروژه‌های سفر ریاست جمهوری و استاندارآذربایجان غربی به شهرستان ارومیه
  • تشکیل اولین فراکسیون مجلس دوازدهم کلید خورد
  • خانواده‌های شهدا پاسداران واقعی ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند