Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@01:15:35 GMT

این مرد ایرانی با مرده ها حرف می زند + عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۶۰۰۵

این مرد ایرانی با مرده ها حرف می زند + عکس

به گزارش رکنا، «زندگی پس از زندگی» به کارگردانی، تهیه کنندگی و اجرای عباس موزون که این روزها روی آنتن شبکه چهار رفته، به عالم بعد از مرگ می پردازد و تا حدی از این ماجرا رمزگشایی می کند.

موزون از ۱۶ سالگی تئاتر را شروع کرده و خودش را مدیون سرزمین خراسان می داند. او سال ها نویسندگی، بازیگری و کارگردانی را تجربه کرده، چندین مستند ساخته و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. . گفت وگوبا سازنده برنامه تلویزیونی «زندگی پس از زندگی» می خوانید:

در این یک ماه برنامه «زندگی پس از زندگی» چه نتایجی داشته است؟

هرروز پیام های بی شماری به دست مان می رسد، اما تشویق ها و تخریب ها برایم اهمیتی ندارند. برایم تحولات مثبت در زندگی آدم ها اهمیت دارد که زیاد است. در این مدت، پیام های زیادی از خارج و داخل کشور دریافت کردیم که آدم ها از تغییرات مثبت در زندگی شان گفته اند.

بیشتر آن ها می گویند بعد از دیدن برنامه تان برای ادای حق الناسی که بر گردن مان بوده، اقدام کرده یا در عبادت های مان بسیار قوی تر شده ایم. هرکدام از بخش های برنامه نتایج جالبی داشته است، مثلا در سومین برنامه، خانمی از آلمان به صفحه شخصی ام پیام داد و گفت که من دوستی آتئیست (خداناباور) دارم و این شخص با مشاهده قسمت اول برنامه تان خداباور شد.

الان که قسمت سوم پخش شده، دوستم می خواهد نماز خواندن را شروع کند و هیچ راهنمایی ندارد. بازخوردها بیشتر از این جنس و برایم شیرین است. ما برای بخشی از بازخوردهای مان صفحه ای در اینستاگرام باز کردیم که مردم بیایند و فقط از تاثیرات برنامه بگویند. طی 2-3 روز چند هزار فالوئر به صفحه اضافه شده اند که هرکدام شان از تاثیر برنامه در زندگی شان گفته اند. دو شب پیش هم حجت الاسلام فرحزاد کارشناس برنامه «سمت خدا» در تماسی با ما گفت که همسایه ای دارند که از خانواده ای سرشناس است.

ظاهرا آقا که از افراد بسیار معروف هم هست، با همسرش رفتار خوبی نداشته، اما وقتی زندگی بهروز عظیمی، فردی که به دلیل بداخلاقی تجربه مرگ داشته و دچار تحول شده را دیده ، همان شب دست و پای همسرش را می‌بوسد و طلب بخشش می‌کند. حس خوبی دارد که چنین تاثیرگذاری هایی را می بینیم. امکان ندارد قبول کنم این کار من است. برنامه «زندگی پس از زندگی» اول مال خدا و بعد هم مال حضرت معصومه(س) است.

این برنامه مثل یک تکیه یا هیئت است و ما هم مثل خدمتکاری هستیم که یک چای دست هیئتی ها می دهیم. در برنامه می خواهیم بگوییم که عالم غیب وجود دارد. ما در دنیای دیگر ادامه حیات خواهیم داشت و این زندگی و زندگی در عالم غیب نسبت به هم حالت انعکاسی و آینه ای دارند. عالم غیب ترس ندارد، خیال نیست و اصلا چیز مبهمی نیست. باید نگاه ها به آن را تغییر دهیم.

مردم از کجا بدانند که این تجربه های پس از مرگ واقعی است؟

حدود 70 ابزار برای صحت سنجی تجربه مرگ وجود دارد. 60 تا از این ها، ابزارهایی است که پژوهشگران غربی آن ها را پیدا کرده اند. من خودم هم 10 مولفه را برای صحت سنجی تجربه های مرگ در دست دارم.

هر مهمانی که جلوی دوربین می آید، با ۷۰ مولفه حرف هایش را گوش می دهم و صحت سنجی می کنم. تجربه گرهای ما با یک مصاحبه جلوی دوربین نمی آیند و آن چه جلوی دوربین می بینید، دفعه چندم است که آن ها با ما مصاحبه می کنند. برخی می پرسند این مولفه ها را بگویید تا باور کنیم که مهمانان تان واقعیت را می گویند، اما مثل این است که ما سوالات کنکور را اعلام کنیم.

چون بعد از آن دیگر کنکور معنا ندارد. حتی در کنکور می توان سوالات جدید طراحی کرد، اما اگر ما مولفه های صحت سنجی ادعاها را بگوییم، دیگر ابزاری برای بررسی واقعیت های پس از مرگ نداریم. حالا ممکن است برخی بگویند که این آدم ها واقعیت را نمی گویند، اما من معتقدم دروغگویی در مقابل دوربین تلویزیون دیگر غیرممکن شده است.

چون هرکدام از این آدم ها را حداقل چند هزار نفر دیگر می شناسند. فرض کنید یک مهمان از تجربه پس از مرگ می گوید. فامیل، دوستان، همه عوامل برنامه و آدم های محل و همسایه ها چه می گویند؟ این روزها هرکدام مان ابزاری به نام تلفن داریم که می توانیم خبری را به گوش همه برسانیم. ما چطور می توانیم برای هر برنامه چندین هزار نفر را تا ابد ساکت نگه داریم تا راز مهمان مان برملا نشود؟

مرز بین خرافه و واقعیت چگونه در برنامه «زندگی پس از زندگی» رعایت می شود؟

اول این که برنامه تدوین می شود و زنده پخش نمی شود. برنامه ای که شما در 40 دقیقه می بینید حدود 4-5 ساعت فیلم برداری شده است. این برنامه مثل همه برنامه های ضبطی جهان، گلچین حرف ها را پخش می کند. این سانسور نیست، بلکه حرف های اضافه و نظرات شخصی را حذف می کند. ما در این برنامه صرفا دنبال تجربه ها می گردیم. بعضی دوستان از روی خلقیات شان جزئیات غیرضروری یا گاه تحلیل های شخصی یا حرف هایی را با اغراق می گویند که ما این موارد را حذف می کنیم.

علت دکور ساده و اجرای خنثی مجری چیست؟

در برنامه ما درباره حقیقتی صحبت می کنیم که می گوید ای انسان! از ماده و مادیات عریان شو. چون تو یک وجود خالی و پاک و عاری از مواد هستی. حالا فرض کنید در یک دکور گران قیمت بنشینیم.

آیا می توانیم چنین چیزی را به مخاطب بگوییم و او هم قبول کند؟! ما نمی توانیم در یک دکور چند میلیاردی و مبل گران قیمت بنشینیم و از عالم روحانی صحبت کنیم. این سادگی را باید در همه چیز احساس کنید؛ از دکور تا شیوه اجرا و...

ما نمی توانیم فیلم بازی کنیم چون این طوری حرف مان بر جان آدم ها نمی نشیند. جالب این جاست که بگویم برنامه ما بسیار عوامل کمی هم دارد. شما اگر تیتراژ را ببینید، مثلا یک نفر از عوامل ما پنج سمت دارد. من خودم هم پژوهشگری ، هم نویسندگی، دکوپاژ و کارگردانی و اجرا و تهیه کنندگی را بر عهده دارم و در برخی قسمت ها، شاعر برنامه هستم. من علاوه بر این ها حمال هم هستم! یعنی در برنامه پایه دوربین بلند می کنم.

یک جایی مجبور بودیم وسط رودخانه برویم. من تا کمر توی آب رفتم و فیلم بردار را روی شانه گرفتم تا فیلم برنامه را بگیرد. جالب این جاست که کل بودجه برنامه ما، کمتر از یک سوم دکور یکی از برنامه های شبکه های دیگر است که نامش را نمی آورم. ما در این برنامه ایران گردی داشتیم تا آدم ها را پیدا و بخش هایی را فیلم برداری کنیم. چون می خواهیم این سادگی را در کارمان نشان بدهیم.

کرونا روی تهیه برنامه چه تاثیری داشت؟

ما در اوج کرونا فیلم برداری می کردیم. باید با ماشین به شهرها می رفتیم تا ابزار و وسایل مان را ببریم، اما جاده ها بسته بود و به دلیل ممنوعیت تهیه فیلم و سریال ها در آن زمان، حتی برای فیلم برداری مجوز نداشتیم. مجبور بودیم با هواپیما به شهرها برویم و از آن جا ماشین بگیریم تا به محل فیلم برداری مان برویم. هم عوامل و هم خودم و خانواده ام کرونا گرفتیم.

ما کلکسیون کرونا بودیم! برخی از تجربه گرها را به خاطر ابتلا به کرونا نتوانستیم به تهران بیاوریم. ما می خواستیم برای قسمت هایی از تجربه پس از مرگ، مستند بازسازی داشته باشیم. اما به دلیل کرونا نتوانستیم این کار را انجام بدهیم. اساسا سوژه های این طور برنامه ها به راحتی پیدا نمی شوند. سوژه های مان مثل جواهرهایی در کوه هستند. کار ما فقط به سوژه هم ختم نمی شود. در همین فصل ما حدود 1500 سوژه داشتیم و توانستیم 30 قسمت را تهیه کنیم. بعد از این برنامه، سازمان می خواهد که فصل سوم را بسازیم. مخاطبان و مسئولان درخواست می کنند که برنامه در طول سال ادامه داشته باشد، اما شبکه می گوید برای کیفیت بیشتر باید برای ماه رمضان کار کنیم. هنوز به تصمیم مشخصی نرسیده ایم. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

مصطفی میرجانیان

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا اخبار حوادث چای خواب مرگ تخریب از مرگ سهام عدالت قیمت خودرو کرونا بازیگر سینما و تلویزیون بازیگر زن ایرانی تعرض جنسی تجاوز قیمت کرونا عکس قتل ایران جنایت زندگی پس از زندگی فیلم برداری پس از مرگ صحت سنجی حرف ها آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۶۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و بانویی اهل کشور روسیه هستند که اکنون سالها از زندگی ایشان در جامعه ایران و در کنار خانواده های ایرانی می گذرد.

به گزارش مشرق، یولیا زوتوا، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و بانویی اهل کشور روسیه هستند که اکنون سالها از زندگی ایشان در جامعه ایران و در کنار خانواده های ایرانی می گذرد.

وی در گفتگو با خبرنگار اسپوتنیک به بیان تجربیات خود پیرامون آداب، رسوم و فرهنگ ایران و جامعه ایرانی پرداخت.

سرنوشت من بسادگی با ایران پیوند خورد!

همسرم در دوره دکتری دانشگاه لامانوسوف شهر مسکو مشغول به تحصیل بودند و ما با یکدیگر در روسیه آشنا شدیم. پس از ازدواجمان ابتدا یک سفری را به ایران داشته و بعد از یکسال برای ادامه زندگی به ایران آمدیم. اگرچه ما بصورت دائمی ساکن ایران نیستیم و حدود هفت سال هم در کشور فرانسه زندگی کردیم، اما در مجموع حدود پانزده سال است که در این کشور زندگی می کنیم.

خانواده همسرم من را خیلی تحویل گرفتند

یولیا با خنده ادامه داد، شاید وقتی که به عنوان یک عروس روس وارد خانواده همسرم شدم حقیقا شانس آوردم، چراکه خانواده شوهرم به من احترام زیادی قائل بوده و من را خیلی تحویل گرفتند. خداروشکر هیچگاه با مشکل خانوادگی جدی مواجه نشدم، در حالیکه اغلب برای دختران روسی که با افراد خارجی ازدواج می کنند مشکلات خانوادگی متعددی رخ می دهد. بزودی موفق به یافتن شغل شدم و در دانشگاه به عنوان استاد زبان روسی مشغول به کار شوم، ما روسها مثلی داریم که می گوید: هرکجا کار است، مکان زندگی همانجاست. بنابراین تجربه زندگی من در ایران بسیار خوب و به آرامی پیش فت.

دانشجویان ایرانی خوب هستند اما سیستم ایرانی خیر!

از نظر من بیشتر دانشجویان ایرانی افراد پرتلاش و باهوش هستند که بسیار علاقمند به درس خواندن می باشند. اما اگر بخواهم به عنوان یک استاد که با دانشجویان ایرانی در ارتباط مستقیم است را با دانشجویان کشورهای دیگر مقایسه کنم باید بگویم، اگر نقصی هم وجود دارد، نقص در سیستم است نه کوتاهی دانشجویان و بیشتر سیستم حاکم نواقصی را در بر دارد. چراکه از سویی دانشجوها بسیار خوب و پیگرانه تحصیل می کنند، اما از سوی دیگر بعد از فارغ التحصیلی امکان بهره برداری از تحصیلات خود را ندارد و به خاطر مشکل بیکاری در کشور امید خود را از دست می دهند.

مسئله دیگری که اغلب خارجی ها متوجه آن می شوند، تمایل همه بچه ها برای ادامه تحصیل در دانشگاه است، در بیشتر خانواده ها بچه ها یا می خواهند دکتر شوند یا مهندس، که این به نظر من خیلی جالب است.

یکی دیگر از ویژگیهای دانشجویان ایرانی این است که اینقدر که نمره برای آنها اهمیت دارد، شاید اصلا مهم نباشد که چقدر تحقیق کرده و چه چیزهایی را فراگرفته اند.

فرهنگ روسها به ایرانی ها نزدیکتر است تا غربی ها

فکرمی کنم به عنوان یک فرد روس که هم تجربه زندگی در ایران را داشته و هم تجربه زندگی در غرب را، به نظرم فرهنگ روسیه به ایران و جامعه ایرانی بیشتر نزدیک است، روسها و ایرانی ها خیلی خوب و راحتر یکدیگر را درک می کنند. ایرانی ها فرهنگ چندین هزار ساله و تاریخ بسیار غنی دارند.

من ادبیات و زبان روسی درس می دهم و هر فردی که تنها اندکی با دبیات سروکار داشته باشد می داند که ادبیات بزرگ ایرانی برای همه الگوست. چیزی که من را بسیار متعجب می نماید اینکه نه تنها در میان خانواده های روشنفکر ایرانی و افراد تحصیلکرده، بلکه در خانواده های عموم مردم اشعارناب و جهان پسند ایرانی زنده است و با افتخار اشعار حافظ و فردوسی خوانده می شود. این علاقه مردم از نظر من خیلی عجیب و بسیار خوب است.

عید نوروز بهترین رسم ایرانی ها

البته که یکی از بهترین رسوم ایرانی ها برگزار عید نوروز است و من هم در میان تمام آداب و رسوم ایرانی که بیشتر آنها جالب و ریشه دار است بیش از همه هید نوروز را دوست دارم و اکنون که در روزهای پیانی سال نو هستیم می خواهم پیشاپیش عید نوروز را به همه ایرانی تبریک بگویم.

در روسیه بودن من را خوشحال می کند

خوشبختانه اکنون در دنیایی زندگی می کنیم که دیگر مسافت دور مانند نیم قرن پیش معنای جدی نداشته و یا سخت باشد، یا اینکه اگر روزی فردی به کشور دیگر مهاجرت نمود دیگر هرگز نتواند به سادگی باز گردد. باور کنید که من اصلا احساس نمی کنم که از روسیه رفته ام و با تکنولوژی های روز دنیا می توانم بسادگی با دوستان و خانواده ام صحبت نموده و در تماس باشم و براحتی در سفر باشیم. اگر روزی فرصتی پیش آید که برای همیشه و یا برای مدت کوتاهی در روسیه زندگی کنم بسیار خوشحال خواهم شد، اما این تصمیم من منوط به توافق خانوادگی بوده و همگی باهم باید تصمیم بگیریم.

دیگر خبرها

  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • عبور «مست عشق» از هفت خان
  • چند درصد ایرانی‌ها سفر می‌روند؟
  • «به افق فلسطین»؛ تجربه‌ای شیرین در رسانه ملی بود/ آماده باش کامل عوامل یک برنامه برای «وعده صادق»
  • (تصاویر) وضعیت نوزادی که از شکم مادر مرده‌اش متولد شد
  • تجربه‌ای متفاوت با صندلی گیمینگ ایرانی
  • رکن اصلی سبک زندگی ایرانی-اسلامی، معماری تمدن‌پایه است
  • زنی که زندگی فوتبالیست مشهور ایرانی را نابود کرد
  • سحر دانشور: حوزه زنان رسانه ندارد!