Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخبر با اشاره اینکه برای رفع مشکلات آبرسانی، بهداشت و درمان و اشتغال روستایی مصمم هستیم، گفت: بنا به پیشنهاد ارسالی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون چندین خانه بهداشت در این شهرستان‌ها احداث می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، دومین نشست نماینده سه شهرستان کهگیلویه و بویراحمد با رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) شامگاه دوشنبه (۲۰ اردیبهشت ماه) در راستای پیگیری راه اندازی کارخانه قند یاسوج تا وعده‌های مخبر برای احداث مدرسه و خانه بهداشت بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«مهدی روشنفکر» برای سومین بار در یک سال اخیر به سراغ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) رفت تا مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود را بررسی کرده و به توسعه کمک کند.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در نشست با محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، گفت: سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون با 340 روستای بالای 20 خانوار و تعداد زیادی روستاهای زیر 20 خانوار و 10 خانوار در زمینه تامین زیرساخت‌ها از جمله راه ارتباطی مناسب، نبود مدرسه، شبکه آبرسانی و بهداشت عمومی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند.

 

وی با اشاره به اینکه به دلیل فقر امکانات و بیکاری شاهد مهاجرت روزافزون روستائیان به مناطق حاشیه شهرها هستیم، گفت: با وجود ظرفیت‌ها بالقوه در بخش‌های مختلف برای توسعه اشتغال روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل نبود مهارت و تسهیلات لازم شاهد افزایش بیکاری در روستاها هستیم.

 

روشنفکر خواستار ارائه آموزش و مهارت‌های لازم فنی برای کارآفرینی خرد در مناطق روستایی شد و ادامه داد: امیدوارم به زودی شاهد بلند شدن دود کارخانه قند یاسوج بعد از سال‌ها تعطیلی توسط ستاد  اجرایی فرمان حضرت امام(ره) باشیم.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی همچنین خواستار احداث مدرسه، شبکه آبرسانی، خانه بهداشت و جاده سازی برای روستاهای کمتر برخوردار توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) شد و گفت: برای رفع محرومیت‌ها انتظار مساعدت ویژه از نهادهای انقلابی داریم.

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در پایان این نشست در زمینه راه اندازی کارخانه قند یاسوج در صورت به نتیجه رسیدن رایزنی‌ها با بانک تجارت به عنوان مالک عمده این کارخانه اظهار امیدواری کرد و افزود: 10 مدرسه کانکسی در سه شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون جمع آوری و نسبت به احداث ساختمان مورد نیاز اقدام می‌شود.

 

«محمد مخبر» با اشاره اینکه برای رفع مشکلات آبرسانی، بهداشت و درمان و اشتغال روستایی مصمم هستیم، بیان کرد: بنا به پیشنهاد ارسالی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون چندین خانه بهداشت در این شهرستان‌ها احداث می‌کنیم.

 

وی تصریح کرد: 600 طرح خرد با اعتباری افزون بر 80 میلیارد تومان نیز در این حوزه اجرایی می‌کنیم.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهدی روشنفکر محمد مخبر کارخانه قند یاسوج ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره مهاجرت فقر بیکاری خانه بهداشت نماینده مردم شهرستان های بویراحمد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره دنا و مارگون خانه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۷۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود

پروژه ساخت مدرسه در منطقه محروم اریسمان بادرود پس از شش سال هنوز بلاتکلیف بوده و هیچ اقدامی برای اجرایی شدن این پروژه صورت نپذیرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، با حضور وزیر آموزش و پرورش در 29 دی‌ماه کلنگ مدرسه شش کلاسه در روستای اریسمان به زمین زده شد به نحوی که کلنگ این مدرسه با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در شهرستان نطنز به زمین زده شد.

یوسف نوری، وزیر وقت آموزش و پرورش در مراسم کلنگ‌زنی مدرسه روستای اریسمان، با قدردانی از خیرین مدرسه ساز، اظهار امیدواری کرد در این مدارس شاهد تربیت دانش‌آموزانی در راستای منویات مقام معظم رهبری و سند تحول بنیادین باشیم.

محمد ظریفی، سرپرست فرمانداری نطنز، رحمت‌الله فیروزی‌پور، نماینده ادوار مردم نطنز و بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان نطنز و استان اصفهان در آیین کلنگ‌زنی مدرسه دخترانه روستای اریسمان از سوی وزیر آموزش و پرورش حضور داشتند.

زمین و یک میلیارد تومان هزینه اولیه ساخت این مدرسه از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به آموزش و پرورش اهدا شده و تامین بقیه هزینه‌ها بر عهده اداره کل نوسازی مدارس اصفهان است که مقرر اقدامات لازم صورت پذیرد.

این در حالی است که هیچ اقدامی برای ساخت این پروژه صورت نگرفته است و در حالی این قطعه زمین به مساحت تقریبی 850 متر مربع توسط خیر مرحوم حاج احمد آقا فخری جهت ساخت مدرسه اهداء و در تاریخ 18 بهمن 97 کلنگ‌زنی با حضور عباس رضایی استاندار وقت اصفهان  کلنگ‌زنی شده بود.

این ملک دو بار توسط مسئولین وقت استانی و شهرستانی جهت ساخت پژوهش‌سرای دانش‌آموزی کلنگ‌زنی شد ولیکن متاسّفانه تاکنون هیچ اقدامی جهت ساخت آن صورت نگرفته و بلاتکلیف مانده است و این سوال مطرح بوده که پیگیری این مسأله بر عهده کدام مسئول است؟

محمدرضا عملی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، اظهار داشت: در سال یک هزار و 400 پس از حضور نوری وزیر وقت آموزش و پرورش به منطقه بادرود و در زمان ریاست آقای عصمتی و با پیگیری‌های آقای فیروزی‌پور نماینده مجلس مقرر شد که یک مدرسه در نقطه محروم منطقه احداث شود.

وی افزود: در نهایت توسط رئیس وقت اداره آموزش و پرورش شهر بادرود روستای اریسمان جهت ساخت مدرسه معرفی و با حضور وزیر وقت آموزش و پرورش کلنگ‌زنی آن انجام که مقرر شده اعتبار ساخت آن از منابع ملی تامین شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش بادرود افزود: اما پس از کلنگ زنی در زمان مهندس نسیمی مدیرکل وقت نوسازی استان و بررسی‌های اولیه زمین معرفی شده از نظر ابعاد به دلیل مثلثی بودن و قرار گرفتن در مسیر سیل و کنار رودخانه مورد تایید قرار نگرفت و اعتباری هم جهت ساخت تخصیص پیدا نکرد.

وی گفت: در آبان ماه سال 1402 و پس از انتصاب مدیرکل جدید نوسازی مدارس استان اصفهان و پیگیری صورت گرفته به منظور بررسی مشکلات منطقه و بازدید میدانی از مدارس و غیره وی از محل ساخت مدرسه مذکور در روستای اریسمان با حضور دو نفر از اعضای شورای اسلامی روستای اریسمان بازدید و نظر خود را  پیرامون ابعاد زمین مثبت اعلام کردند.

عملی تصریح کرد: بعد از بازدید از مدرسه‌ای که جهت تخریب معرفی شده بود آن را ایمن و فعال تشخیص داده و با توجه به آمار کم دانش‌آموز، امکان ساخت مدرسه در اریسمان را منتفی اعلام و مقرر شد مدارس شهید صفدری و شهید موذنی به سیستم گرمایش شوفاژ تجهیز شود.

وی تاکید کرد: نظر بر اینکه نماینده در خرداد سال 1402 در توزیع اعتبار حوزه انتخابیه، دو میلیارد تومان جهت ساخت این مدرسه در روستای اریسمان در نظر گرفته بودند و از طرفی مدیرکل نوسازی مدارس طی مکاتبه با فرمانداری با تخصیص این اعتبار جهت ساخت مدرسه در روستای اریسمان مخالفت و از نماینده درخواست کردند که این اعتبار را جابجا کنو لکن نماینده با جا به جایی این اعتبار موافقت نکردند و نهایتا این اعتبار برای ساخت مدرسه اریسمان به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان اعلام شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش بادرود افزود: پیگیری‌های اداره آموزش و پرورش و بخشداری بادرود و  فرمانداری نطنز جهت تخصیص این اعتبار نتیجه نداده و هیچ اعتباری به منطقه اختصاص نیافته و سازمان مدیریت اعلام کردند فقط 30 درصد اعتبار دولتی محقق شده و اعتبار مذکور در حوزه بهداشت و درمان جهت تکمیل مرکز بهداشتی درمانی شهید شریفیان بادرود هزینه شده است.

وی ابراز داشت: تمامی موارد بالا مستند بوده و مکاتبات و نامه‌ها موجود بوده و اظهارات بی‌پایه و اساسی که بعضا در فضای مجازی به دروغ منتشر شده و آموزش و پرورش را متهم کرده و خاطر همشهریان روستای اریسمان را مکدّر می‌کند، مغرضانه و کذب است.

انتهای پیام/804/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه ویژه به مرکز شهر فهرج
  • اجرای طرح تئاتر درمانی در مناطق گردشگری اصفهان
  • توزیع ۳هزار بسته معیشتی در آذربایجان غربی
  • خسارت ۱۲۰ میلیارد تومانی بارندگی به زیرساخت‌های آب‌رسانی کهگیلویه و بویراحمد
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستور کار استانداری است
  • انجام ۱۳ مورد عمل جراحی در ایام نوروز در بیمارستان امام حسین هریس
  • لزوم تشکیل اتاق فکر با مشارکت مردم برای اجرایی و عملیاتی کردن فرمان رهبر معظم انقلاب در باب جهش تولید 
  • درخواست امام جمعه نورآباد برای تخصیص اعتبار
  • بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود
  • اجرای طرح‌های «ضیافت الهی» و «آرامش بهاری» در بقاع متبرکه آمل