Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از  ایرنا، سید رضا مظهری اظهار داشت: به محض قبول نتایج فاز سوم مطالعه کارآزمایی بالینی این واکسن توسط وزارت بهداشت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نسبت به بهره برداری از اولین فاز خط تولید واکسن کوو ایران برکت با ظرفیت سه میلیون دوز در ماه اقدام خواهد کرد.

مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» ادامه داد: خط دوم تولید صنعتی این واکسن نیز با ظرفیت تا ۱۷ میلیون دوز در ماه در حال آماده شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظهری اظهار داشت: خط دوم تولید صنعتی این واکسن از اوایل تیر ماه سال جاری راه اندازی می شود و با ظرفیت افزایش یابنده تا پایان شهریور ماه در مجموع (با احتساب ظرفیت سه میلیون دوز خط اول) توان عرضه ۲۰ میلیون دوز واکسن در ماه ایجاد خواهد شد.

وی افزود: بعد از عبور از مرحله نیمه صنعتی، وارد مرحله تولید صنعتی واکسن کوو ایران برکت شدیم و قرار شد دو خط صنعتی آماده شود که یک خط تولید صنعتی آماده و خط دوم در حال آماده شدن است.

مظهری بیان داشت: در کنار استفاده از ظرفیت تامین تجهیزات خط تولید از داخل کشور، برخی از تجهیزات از خارج کشور تامین شده و مجموع سرمایه گذاری در این بخش تا رسیدن به ظرفیت تولید حداکثری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان است.

واکسیناسیون عمومی با واکسن برکت از خرداد ۱۴۰۰

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون عمومی با این واکسن از پایان خرداد ۱۴۰۰ آغاز می شود، گفت: انتظار می رود واکسیناسیون عمومی با واکسن کوو ایران برکت پس از اعلام نتایج فاز سوم و ارایه مجوزهای لازم توسط وزارت بهداشت، در خرداد ماه سال جاری آغاز شود.

مدیر اجرایی طرح واکسن «کوو ایران برکت» اظهار داشت: در حال حاضر هم با ظرفیت تولید چند میلیون دوز واکسن می توانیم آن را برای عموم مردم عرضه کنیم اما وزارت بهداشت مشغول بررسی مراحل کارآزمایی بالینی این واکسن است.

وی افزود: این بررسی ها شامل موارد پزشکی و آزمایشگاهی داوطلبان این طرح مطالعاتی است که در حال انجام می باشد.

مظهری ادامه داد: به محض تایید نتایج مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن از سوی وزارت بهداشت، واکسن تولیدی در اختیار آن وزارت خانه قرار خواهد گرفت تا با استفاده از ظرفیت شبکه بهداشت و درمان کشور نسبت به عرضه عمومی اقدام شود.

تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی با نام «کُوو ایران برکت» روز سه شنبه (نهم دی ماه) با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری روی سه داوطلب آغاز شد.

تزریق نخستین مرحله واکسن ایران کوو برکت بین داوطلبان در قالب فاز اول تست انسانی واکسن ایرانی انجام شد و ۵۶ داوطلب این مرحله دو دوز واکسن خود را دریافت کردند و تزریق آخر واکسن هم ۳۰ بهمن ماه به آخرین داوطلب این مرحله انجام شد.

بر اساس برنامه ریزی های انجام شده فاز دوم این واکسن از اواخر اسفند ماه سال آغاز شده است و در این مرحله ۲۸۰ داوطلب وارد این طرح مطالعاتی شدند.

مطالعات بالینی مرحله سوم واکسن «کوو ایران برکت» پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ آغاز و در مراسم آغاز این مرحله، واکسن به سه داوطلب شامل عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، نماینده مردم سیستان و بلوچستان و رییس کمیسیون بهداشت مجلس و یک استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران تزریق شد.

پربیننده ترین آغاز سونامی کمبود معلم در آموزش و پرورش ؟ دفتر رهبر انقلاب مبلغ فطریه سال۱۴۰۰ را اعلام کرد چه خبر از بودجه رتبه بندی معلمان ؟ شاید رتبه بندی معلمان به سال ۱۴۰۰ هم نرسد ! میزان فطریه از سوی مراجع تقلید اعلام شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسیناسیون عمومی کوو ایران برکت وزارت بهداشت تولید صنعتی میلیون دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز ایران تا ۱۴۰۶

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: با اجرای گام نخست طرح‌های توسعه‌ای برای افزایش تولید گاز در کشور در مجموع تا سال ۱۴۰۶ معادل پنج فاز استاندارد پارس جنوبی به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «محمدحسین متجلی» با بیان اینکه به‌منظور حفظ و نگهداشت تولید گاز کشور، طرح‌هایی در مأموریت نفت و گاز پارس تعریف شده است، گفت: مرحله نخست طرح توسعه میدان گازی کیش در حال اجراست و تاکنون چهار حلقه چاه این میدان از سوی شرکت ملی حفاری ایران تکمیل شده و آماده تولید است.

وی با بیان اینکه مناقصه خرید خط لوله این میدان گازی در حال انجام است، اظهار کرد: همچنین مباحث مرتبط با شرکت تأسیسات دریایی در حال اخذ مجوز‌های لازم است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به طرح توسعه میدان گازی مشترک فرزاد B گفت: اکنون مطالعات طراحی پایه توسعه این میدان مشترک در حال انجام است و پیمانکار آن نیز شرکت پتروپارس خواهد بود که جکت این میدان از سوی شرکت تأسیسات دریایی ساخته می‌شود. 

متجلی بیان کرد: میدان بعدی در افزایش تولید گاز، میدان گازی پارس شمالی است که مطالعات طراحی پایه برای فاز یک در مراحل نهایی است و در حال انجام مناقصه برای ساخت جکت این میدان هستیم، همچنین برای دیگر بخش‌ها مانند حفاری و خط لوله، بسته‌های مناقصه آماده شده و سال آینده این مناقصه به نتیجه خواهد رسید. 

وی به طرح توسعه میدان گازی بلال اشاره کرد و افزود: بسته‌های مختلف برای توسعه این میدان نهایی شده و تنها بسته تأمین خط لوله باقی مانده که مناقصه آن از سوی شرکت پتروپارس به‌عنوان پیمانکار اصلی این فاز برگزار می‌شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه در فاز 11 پارس جنوبی و روی سکوی 11 B چهار چاه تکمیل شده و تولید گاز از آن در جریان است، گفت: با تکمیل حفاری چاه پنجم، به‌زودی این چاه عملیاتی می‌شود و عملیات حفاری چاه ششم را آغاز می‌کنیم.

متجلی ادامه داد: برای سکوی 11 A نیز مباحث مختلف مانند نصب جکت در حال انجام است و حفاری روی این موقعیت فرآیند مناقصه را در پتروپارس می‌گذراند. سکو‌های 11 A و B به‌صورت قرارداد آی‌پی‌سی و با سرمایه‌گذاری پتروپاس در حال انجام است.

وی با بیان اینکه با اجرای گام نخست طرح‌های توسعه‌ای در چهار میدان گازی، تا پایان سال 1406 تولید روزانه گاز کشور معادل بیش از پنج فاز استاندارد پارس جنوبی افزایش می‌یابد، تصریح کرد: ظرفیت هر فاز پارس جنوبی 28 میلیون مترمکعب در روز است و با این حساب 150 میلیون مترمکعب در روز به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تأکید بر اینکه افزایش تولید گاز از مرحله اول طرح توسعه میدان پارس شمالی 28 میلیون مترمکعب در روز خواهد بود، گفت: از میدان مشترک فرزاد B نیز روزانه 28 میلیون مترمکعب گاز تولید خواهد شد.

متجلی افزود: تولید در فاز نخست میدان گازی کیش نیز معادل سه فاز استاندارد پارس جنوبی خواهد بود و روزانه 14 میلیون مترمکعب گاز در گام نخست از میدان بلال تولید می‌شود.

وی ادامه داد: در مجموع با اجرای کامل طرح‌های توسعه‌ای در شرکت نفت و گاز پارس، معادل 13 فاز استاندارد پارس جنوبی به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه ردیف نخست پایانه جاسک آماده بهره‌برداری است، گفت: آن بخشی که مربوط به شرکت نفت و گاز پارس است پیشرفت خوبی داشته و آماده دریافت نفت خام از خط لوله نفت خام گوره - جاسک خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی زندانیان به برکت کلام وحی
  • هدفگذاری افزایش تولید پژو پارس در ۲ ماه آینده
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • آغاز طرح واکسیناسیون بیماری طاعون
  • آغاز واکسیناسیون دام‌های لرستان علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان
  • مرحله دوم رهاسازی آب از سد مخزنی مهاباد به پیکره دریاچه ارومیه آغاز شد
  • افزایش ۱۵۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز ایران تا ۱۴۰۶
  • آغاز واکسیناسیون طاعون نشخوار کنندگان کوچک در بم