Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@16:47:34 GMT

۲۳۵ هزار بیمار در مراکز بیمه سلامت ایلام معاینه شدند

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۹۲۸۱

۲۳۵ هزار بیمار در مراکز بیمه سلامت ایلام معاینه شدند

نورالدین رحیمی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: سال گذشته برای بیماران کرونایی ۱۳۰ میلیارد ریال توسط بیمه سلامت هزینه شد که هزینه هر بیمار کرونایی ۴۵ میلیون ریال بوده است.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینه افراد تحت پوشش توسط بیمه سلامت پرداخت می شود، افزود: ۱۱۲ مطب طرف قرارداد در استان وجود دارد که از این تعداد معادل ۱۰۰ درصد در طرح نسخه نویسی الکترونیک و استحقاق سنجی مشارکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت ایلام یادآور شد: طرح نسخه‌نویسی الکترونیک در ۶۰ داروخانه، ۱۹ آزمایشگاه ، ۹ مرکز تصویربرداری و ۲۳ مرکز فیزیوتراپی استان انجام می شود.

به گفته رحیمی ۹۸ درصد از مجموع پزشکان و موسسه های بهداشتی درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت استان نیز در این طرح حضور دارند.

وی اضافه کرد: ۶۰ داروخانه موجود استان در طرح نسخه نویسی الکترونیک فعالیت دارند و سال گذشته ۳۹۷ هزار و ۱۳۹ نسخه الکترونیک و نیمه الکترونیک در این داروخانه ها پیچیده شده است.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام تاکید کرد: ۱۲ مرکز دولتی و ۲۵۰ مرکز غیردولتی طرف قرارداد این سازمان در طرح نسخه‌نویسی الکترونیک فعال هستند.

رحیمی گفت: ۳۴۳ هزار و ۵۸۶ نفر در استان ایلام تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۲۲۳ هزار و ۶۱۲ نفر روستایی، ۵۶ هزار و ۲۰۶ نفر کارکنان دولت، یک هزار و ۵۱۹ نفر ایرانیان، ۳۲ هزار و ۳۰ هزار نفر همگانی و ۳۰ هزار و ۲۱۹ نفر نیز سایر اقشار هستند.

۲۴ دفتر پیشخوان طرف قرارداد بیمه سلامت ایلام هستند و ۶۰ درصد از جمعیت ۵۸۱ هزار نفری استان تحت پوشش این نهاد است.

برچسب‌ها ایلام بیمه سلامت ویزیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام بیمه سلامت ویزیت ایلام بیمه سلامت ویزیت اخبار کنکور طرح نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت ایلام طرف قرارداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​

تین نیوز

 مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از مراجعه ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه وسیله نقلیه سنگین جهت اخذ کارت معاینه فنی به مراکز پنج گانه فعال استان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد آهکی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با تشریح خدمات ارائه شده در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین گفت: هدف از معاینه فنی خودروهای سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده ای در محورهای مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده ای را نیز ایفا کند.

آهکی با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی خودرو سنگین در سطح استان تصریح کرد: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودرآهنگ از آمادگی لازم برای خدمت رسانی به منظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در سطح استان مراجعه کرده درحالی که در سال ۱۴۰۱ این میزان ۷۸ هزار و ۸۴۸ دستگاه بوده است که شاهد افزایش ۲ درصدی هستیم.

این مقام مسئول ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در سطح استان، ۶۴ هزار و ۲۴۵ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و ۱۶ هزار و ۴۳۵ دستگاه در انجام تست های مکانیزه مردود شده اند.

آهکی اضافه کرد: در مراکز فوق الذکر، علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک ها، شیشه ها و آینه ها، چراغ ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک ها، درب ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ ها، تست آلاینده ها، کیلومترشمار و تست نور صورت می پذیرد.

وی در پایان گفت: علاوه بر پایش و نظارت برخط بر فعالیت این مراکز، کارگروهی متشکل از نمایندگان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، دفتر فنی استانداری، پلیس راه، محیط زیست و اداره کل استاندارد، به صورت ماهیانه از مراکز معاینه فنی سطح استان بازدید میدانی به عمل آورده و عملکرد دستگاه ها و نحوه معاینه فنی انجام شده را کنترل می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان