Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه نفوذ در سطح تصمیم‌گیران دولت دیده می‌شود، گفت:صاحبان مذاکرات الفبای دیپلماسی را هم نمی‌دادند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه مجلس در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 21 اردیبهشت ) قوه مقننه به عنوان نماینده درخواست کننده تحقیق و تفحص از مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری و فعالیت‌ها و عملکرد آن مرکز و نیز عملکرد وزارت امور خارجه در حفظ اطلاعات محرمانه کشور، گفت: این تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری مشمول سال 92 تاکنون می‌شود تا مشخص شود در این تاریک‌خانه چه اتفاقی افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این مرکز باید مسائل راهبردی همچون مسائل اقتصادی،معیشت و خنثی سازی و بی‌اثر کردن تحریم‌ها  مورد بررسی قرار گیرد اما شاهد هستیم مسائل دیگری در اولویت هستند. به نظر می‌رسد پروژه‌ ای که آنجا اتفاق افتاده علیه امنیت کشور بوده است اما مجلس نسبت به همه مسائل کشور حساس است و مسئله امنیت از اهمیت ویژه‌ای برای نمایندگان برخوردار است لذا در این تحقیق و تفحص باید مشخص شود اعتبار چند 10 میلیاردی که به این مرکز اختصاص داده شده، در اختیار چه کسانی قرار گرفته است؟ آیا مردم راضی هستند بیت‌المال در اختیار افرادی قرار گیرد که علیه مردم رفتار می‌کنند؟ مجلس این مسئله را پیگیری خواهد کرد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس  افزود: معتقدیم که نفوذ که بارهاو بارها به خصوص در سال 94 که مقام معظم رهبری درباره آن هشدار داد در سطح تصمیم‌سازان کشور دیده می‌شود و با تحقیق و تفحص ابعاد آن بیشتر مشخص خواهد شد. بین افرادی که در تهیه، تدوین و اجرای برگزاری حدود 26 مصاحبه (قرار بوده 30 مصاحبه انجام شود) نقش داشته‌اند و شرکت‌کرده‌اند و باید بررسی کنیم از بین معاونین ریاست جمهوری و وزرایی که شرکت کرده‌اند مطالب آنها از چه جنسی بوده و مبادا تاریخ مجددا در این رابطه تکرار شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همچنین باید بررسی شود افرادی که سوء سابقه امنیتی داشته و سابقه بازداشت داشته‌اند در این پروژه چه می‌کردند؟ چرا در این مصاحبه آنها تعزیه‌گردان کار بودند؟ لذا باید ابعاد این مسائل بررسی شود، همچنین باید بررسی کنیم چرا در این تحقیق و تفحص به جای تاریخ‌نگاری، تاریخ‌سازی صورت گرفته است هر چند روزی این مسائل روشن خواهد شد.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: زمانی که ما نمایندگان دولت را ملزم کنیم تمامی مذاکرات مربوط به برجام و غیربرجام را در طول این 8 سال منتشر کند و شفاف‌سازی شود، از طرفی رایزنی‌ها و اقدامات دیپلماسی که سردار دل‌ها، شهید سلیمانی انجام داده، منتشر شود، مشخص می‌شود مردترین مرد میدان دیپلماسی نیز شهید سلیمانی برای کشور بوده است و مشخص می‌شود این افراد چگونه در مقابل با آنهایی که مذاکره می‌کردند، موضع‌گیری داشتند و این‌ها فقط با شفاف‌سازی مشخص خواهد شد و در ادامه مشخص خواهد شد حتی افرادی که در بحث دیپلماسی با نوع مذاکراتی که به صورت غیرقدرتمندانه انجام شد، الفبای دیپلماسی را هم نمی‌دانستند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: باید تحقیق کنیم به جز مطالبی که از وزیر امور خارجه منتشر شده اگر مطالب دیگری هم وجود دارد، دارای چه جهت و مسیری هستند، همچنین باید بررسی کنیم چه کسانی نفوذ کرده‌اند و زمینه نفوذ را فراهم کرده‌اند. همچنین باید تحقیق کنیم حلقه شمس کجای این پروژه قرار دارد. همچنین باید مشخص کنیم چگونه این مطالب دست به دست شده و به دست رسانه‌های بیگانه رسیده، همچنین وضعیت دوتابعیتی‌ها در این مسئله نیاز به بررسی دارد.

وی با بیان اینکه این مرکز در وارد شدن خسارت محض به کشور چه مقدار راهبرد و جهت‌دهی داشته است، گفت: باید بررسی شود به چه دلیل با نهادهای امنیتی هماهنگی نکرده‌اند و دستگاه‌های امنیتی باید به مردم گزارش دهند آیا با آنها هماهنگی لازم انجام شده بوده یا نه و باید روشن شود چرا به تذکر یکی از دستگاه‌های امنیتی که گفت این کار را نکنید، توجه نکردند.

عضو هیأت رئیسه مجلس ادامه داد: باید روشن شود دلیل این همه حسادت به مردان مرد در این مصاحبه چه دلیلی دارد، مگر جز این بوده است که این عزیزان همچون سردار دل‌ها جان خود را برای دفاع از وطن و جلوگیری از حمله داعش تقدیم کرده‌اند و آیا باید گفته شود که ما ناراحتیم که مردم ایران این همه تجلیل از سردار دل‌ها کرده‌اند.

وی در پایان گفت: از قوه قضائیه که در جریان این ماجرا 20 نفر را ممنوع‌الخروج کرده است، تشکر و قدردانی می کنم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس تحقیق و تفحص رئیسه مجلس باید بررسی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۰۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در پاسخ به تذکر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی درباره تغییرات اعمال شده در جداول بودجه گفت: بخش دوم لایحه بودجه براساس بند «ب» ماده ۱۸۲ مورد بررسی قرار می‌گیرد لذا کمیسیون تلفیق، صحن مجلس و حتی دولت نمی‌تواند احکام جدیدی را در جداول آورد.

وی اضافه کرد: براین اساس اگر تغییری درباره موضوع مالیات یا ال پی جی در جداول لحاظ شده باشد به معنای حکم جدید است که امکان طرح آن در بخش دوم لایحه بودجه وجود ندارد. مجددا می‌گویم که نمایندگان در پیشنهادات خود و کمیسیون تلفیق و همچنین در جریان بررسی در صحن امکان طرح حکم جدید نیست اگر دولت هم در بخش دوم لایحه حکم جدیدی آورده باشد خلاف قانون عمل کرده و قابل طرح نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مجلس شورای اسلامی براساس ماده ۱۸۲ آیین‌نامه بخش اول لایحه بودجه یعنی منابع و مصارف را تصویب کرد که بعد از تایید شورای نگهبان تبدیل به قانون شد و در اسفندماه ابلاغ شد، پس دولت و کمیسیون تلفیق و مجلس شورای اسلامی حق تغییر منابع و مصارف را ندارند و نمی‌توان آن را کم و زیاد کرد منتها جابجایی بین جداول امکان‌پذیر است.

قالیباف در واکنش به این موضوع که دولت تغییری در جداول برخلاف مصوبات مجلس شورای اسلامی در بخش اول لایحه بودجه داشته است، تصریح کرد: شاید دولت جداول را براساس لایحه و نه مصوبات تنظیم کرده است که براین اساس اصلاحاتی در مجلس شورای اسلامی صورت می‌گیرد که این کار را کمیسیون تلفیق انجام می‌دهد.

وی درباره روند بازار ارز هم اظهار کرد: جلسه مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت بازار ارز به تاخیر افتاد حتما ما جلسه‌ای را هفته آینده برگزار خواهیم کرد.

محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی در تذکر خود گفت: براساس اصلاحات آیین‌نامه قرار بود که بعد از تصویب بخش اول لایحه بودجه مربوط به منابع و مصارف و احکام، دولت جداول را مبتنی بر بخش اول ارائه دهد حال این‌که تفاوت زیادی بین اعداد و ارقام احکام با جداول وجود دارد.

وی ادامه داد: نمونه آن را می‌توان در موضوع فروش محصولات فرعی گاز اتان و گاز مایع دید. دولت در تبصره هشت این موضوع را به عنوان منابع قید کرده بود که ما در صحن علنی مجلس حذف کردیم، اما مجددا در جداول آمده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: درباره موضوع ارز هم قرار بود مجلس جلسه‌ای برگزار کند که به خاطر اتفاقات اخیر به عقب افتاد انتظار می‌رود جلسه فوق‌العاده‌ای تشکیل شود. ما نگران وضعیت بازار ارز هستیم.

وی بیان کرد: باید موضوع سیاست‌های ارزی تعیین تکلیف شود که چالشی برای سیاست‌های اقتصادی کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گزارش‌های جدید دیوان محاسبات در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی کشور قرار گرفت
  • گزارش‌های دیوان محاسبات در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی قرار گرفت
  • دستور کار مجلس برای بررسی وضعیت بازار ارز
  • هفته آینده مجلس وضعیت بازار ارز را بررسی می‌کند
  • دلیل طرح سوال از وزیر کار نحوه افزایش حقوق کارگران است
  • تکلیف بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ تا اواسط اردیبهشت‌ مشخص می‌شود