Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی با تاکید بر ایجاد مراکز تجمیع در شهرها برای تسهیل و سرعت بخشیدن به واکسیناسیون، گفت: با احتساب ۲۶ هزار و ۹۰۰ تیم واکسیناسیون، این پتانسیل را در آینده خواهیم داشت که به زودی روزانه یک میلیون دوز واکسن تزریق شود.

به گزارش برنا؛ علیرضا رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا روز سه شنبه در شانزدهین اجلاس مجازی روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور با تاکید بر اینکه خوشبختانه شیوع کرونا در همه استان ها از جمله تهران سیر نزولی را طی می کند، گفت: در تمام دنیا، واکسیناسیون کرونا اولویت اول قرار گرفته است که این نکته امید بخش است اما از لحاظ فراموش کردن رعایت پروتکل های بهداشتی به نوعی تهدید محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خوب نیست این در حالی است که رعایت پروتکل ها در کشور به زیر ۶۰ درصد رسیده است در حالی که تا پایان کامل واکسیناسیون باید پروتکل ها رعایت شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا یادآور شد: اکثر شهرها در وضعیت نارنجی قرار گرفته اند و تعداد کمی قرمز محسوب می شوند در آن شهرها هم مشاغل گروه یک و ۲ اجازه فعالیت دریافت کرده اند اما با اتاق اصناف هم توافق کردیم که در صورت تخلف، برخورد شدید صورت گیرد.  

او با تاکید بر اینکه به تعداد لازم واکسن برای افراد بالای ۸۰ ساله در اختیار دانشگاه ها قرار گرفته است، گفت: هم اکنون بیش از ۴۰ دانشگاه به سامانه ای که برای ثبت نام افراد بالای ۸۰ ساله طراحی شده، وصل شده اند که خوشبختانه در حال حاضر ۵۴ هزار نفر در این سامانه ثبت نام کرده اند که از امروز همه دانشگاه ها می توانند این تعداد را به پایگاه های جامع سلامت ارجاع دهند.

رئیسی از روسای دانشگاه ها خواست در مراکز شهرهای خود، مرکز تجمیع راه اندازی کرده و چهار پایگاه سلامت را به آن وصل کنند چرا که تا یک سال درگیر واکسیناسیون هستیم و نمی توانیم تمام خدمات واحد بهداشتی را به واکسیناسیون اختصاص دهیم و سایر خدمات بر روی زمین بماند.  

او درباره این مراکز توضیح داد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی و نظامی و غیرنظامی موظف هستند فضاها را در اختیار ستاد قرار دهند البته این مراکز پیش از این هم اعلام داوطلبی کرده بودند. با راه اندازی این مراکز تجمیع،  امر واکسیناسیون تسریع و تسهیل و از سوی دیگر بزرگ و جا دار می شوند و رعایت پروتکل ها در آن صورت می گیرد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: جلسه ای هم با سازمان بسیج داشتیم و اعلام آمادگی برای اعزام نیرو جهت  ثبت نام افراد کردند؛ در هر مرکز تجیمع، چهار تیم واکسیناسیون حضور خواهند داشت که تزریق واکسن توسط دانشحویان پزشکی و پرستاری و کادر درمان دوره دیده صورت می گیرد.

رئیسی همچنین در مورد روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر هم یادآور شد: در این مناطق نیازی به این کار نیست چرا که صد درصد افراد در سامانه هستند و با یک نوبت دهی ساده توسط بهورز، می توان از ۶۵ سال به بالا واکسیناسیون انجام شود.

او ضمن گلایه از اینکه در برخی دانشگاه ها، بی انضباطی در مورد واکسیناسیون غیر از هشتاد ساله دیده می شود که تاکید می کنیم تا زمانی که اعلام نشده به همان سن هشتاد ساله واکسن بزنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه تامین و توزیع هر یک دانه واکسن، ساعت ها و روزها کار می برد، خاطرنشان کرد: باید قدر این واکسن را بدانیم وآن را تبدیل به تهدید نکنیم و درست توزیع و تزریق کنیم.

رئیسی با تاکید بر اینکه در طی همین هفته که واکسن برسد واکسن ۷۵ سال ها را شروع می کنیم، توضیح داد: تعداد ۷۵ سال های ما حدود ۹۶۰ هزار نفر هستند. بعد از آن به سراغ ۷۰ تا ۷۵ ساله ها می رویم که بالای ۲ میلیون نفر هستند.

او افزود: به شدت دنبال این هستیم که گروه سالمندان را به سرعت واکسن بزنیم ضمن اینکه هر تیم واکسیناسیون در هر هشت دقیقه یک نفر را می تواند، واکسن بزند. پس یک تیم در هر مرکز تجمیع می تواند روزانه بیش از هزار واکسن تزریق کند که با احتساب ۲۶ هزار و ۹۰۰ تیم واکسیناسیون، این پتانسیل را در آینده خواهیم داشت که روزانه یک میلیون دوز واکسن تزریق شود.  

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره پرداخت حق الزحمه تلاشگران واکسیناسیون هم توضیح داد: در ارتباط با بحث پرداخت حق الزحمه این عزیزان هم دستور العمل آماده کردیم اما تاکید داریم مبادا تمام مراقبان سلامت از مراکز بهداشت را به مراکز تجمیع ارسال کنید و آنجا خالی بماند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی واکسیناسیون سلامت زمین دستگاه های دولتی بسیج درمان سالمندان علیرضا رئیسی کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تیم واکسیناسیون مراکز تجمیع دانشگاه ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۰۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است

رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه مشکلات و چالش‌های بخش خصوصی باید با خود بخش خصوصی حل و فصل شود، گفت: این ستاد به دنبال اثرگذاری در اقتصاد و تولید از طریق بخش خصوصی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران روز یکشنبه 2 اردیبهشت ماه 1403 با محمدباقر آقاعلیخانی دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور دیدار و گفتگو کرد.

رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در دیدار با دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با بیان اینکه مشکلات و چالش‌های بخش خصوصی باید با خود بخش خصوصی حل و فصل شود، گفت: این ستاد به دنبال اثرگذاری در اقتصاد و تولید از طریق بخش خصوصی است.

وی با تاکید بر اینکه برخی از قوانین و مقررات مضر تولید است، افزود: ستاد تسهیل با جایگاه ویژه قانونی، قدرت و توان مقابله با مقررات و قوانین دست و پا گیر را دارد، لذا اگر مجمع کارآفرینان ایران به طور مثال ده چالش تولید را روی میز بگذارد ما آماده پرداخت به آن‌ها با هدف رفع چالش‌ها هستیم.

آقاعلیخانی با اشاره به اینکه ساختار و شرایط فعلی کشور منجر به جهش تولید نخواهد شد و نمی‌توان فقط بخش خصوصی را در این باره مخاطب قرار داد، گفت: بسیاری از مشکلات و چالش‌های تولید در بخش‌های دولتی متمرکز شده است و به همین خاطر، همواره به جای رفع چالش به چالش‌های موجود افزوده می‌شود.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران نیز در این دیدار با پیشنهاد برگزاری جلسات ستاد تسهیل درخصوص پیشران‌های مولد بخش خصوصی در مجمع کارآفرینان ایران گفت: همه اعضای مجمع کارآفرینان ایران صد در صد از بخش خصوصی هستند. در واقع ما یک نهاد واسطه گر هستیم که با همزبانی بیشتر می‌توانیم بسیاری از چالش‌ها را از بین ببریم.

حمیدرضا غزنوی با تاکید براینکه به دلیل تاثیرگذاری باید به پیشران‌های مولد توجه ویژه‌ای شود و حتی خط سبزی برای آن‌ها طراحی شود، افزود: فقدان سند سیاست صنعتی در کشور یکی از چالش‌های مهم تولید است و بدون شک عدم توجه به مزیت‌های رقابتی و گسترش آن در اقتصاد کشور و استفاده از مزیت‌های فعالیت پیشران‌های اقتصادی در داخل و خارج از کشور، ناشی از بی توجهی به سیاست‌های صنعتی در کشور است.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین در پایان تاکید کرد: مجمع کارآفرینان ایران در سطح کارشناسی همواره آماده همکاری با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به دنبال اثرگذاری در تولید است
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد