Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: روابط راه‌آهن با صنایع فولادی و صنایع معدنی نباید صرفا در همین سطح خرید و فروش خدمت باشد و برای توسعه راه‌آهن باید با صنایع ارتباط تنگاتنگ علمی و پژوهشی داشته باشیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، بیست و دومین رویداد «سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری» امروز در مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن با حضور مدیرعامل راه‌آهن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم مدیرعامل شرکت راه‌آهن اظهار داشت:‌ عملکرد مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن نشان از نهادینه شدن یک تفکر، حرکت رو به جلو و یک اراده و اعتقاد است و پایه‌های این تفکر و تمدن در داخل مجموعه مستقر است.

سعید رسولی افزود: این اقدام و حرکت اگر دامنه محدود و نگاه درون‌سازمانی داشت، در این مدت کوتاه ریشه نمی‌دواند و به عنوان یک الگو در دستگاه‌های مختلف بررسی نمی‌شد، سرعت، پیشرفت و وسعت کار و تأییدیه‌های علمی و فنی در این باره بیانگر اصالت این حرکت است.

وی ادامه داد: در راستای آسیب‌شناسی این مسیر طی شده، هفته گذشته جلسه‌ای برگزار و گزارشی تهیه شد که در حال اصلاح نهایی است و به زودی منتشر می‌شود.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن ادامه داد:‌ در این گزارش تأیید شد که عملکرد راه‌آهن و شرکت‌های ریلی دقیقا منطبق بر بندهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی، حمل و نقل ریلی و برنامه ششم است که البته با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم.

تقدیر از شرکت‌های ریلی مسافری بابت رعایت پروتکل های بهداشتی

رسولی با بیان اینکه عملکرد راه‌آهن در دوران شیوع کرونا مناسب ارزیابی می‌شود، اظهار داشت: جلسه‌ای برای تقدیر از شرکت‌های ریلی مسافری که در این مدت با توجه به کاهش سفر و مسافر، ارتقای کیفیت و خدمات داشتند برگزار شد و از آنها بابت اجرای دقیق پروتکل‌های بهداشتی، حفاظت از سلامت مسافر و ارتقای کیفیت، قدردانی شد.

وی تأکید کرد:‌ در حال حاضر ایستگاه‌های راه‌آهن و سکوها از آراستگی خاصی برخوردار است و توجه به حقوق شهروندی و  خدمات مطلوب در آنها قابل ملاحظه است، این اقدامات موجب اعتماد بیشتر به صنعت ریلی شد و این ریشه در عملکرد کارگروه‌های مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن دارد.

 استمرار جلسات مجازی در دوران پساکرونا بابت کاهش هزینه‌ها

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در دوران شیوع کرونا، برگزاری جلسات به صورت مجازی موجب کاهش بسزای هزینه‌ها شد، البته پیش از شیوع این ویروس، چندین جلسه از طریق ویدئو کنفرانس با UIC (اتحادیه بین المللی راه آهن ها) داشتیم، همچنین با روسیه نیز درباره خط آهن گرمسار - اینچه‌برون مذاکرات در قالب فضای مجازی انجام شد و در سال‌های 1399 و 1400 نیز این جلسات مجازی، موجب حذف هزینه‌های غیرضروری سفرهای خارجی شد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن تأکید کرد: در همین مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن، جلسات مجازی زیادی با دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و این رویه باید در دوران پساکرونا هم استفاده شود تا هزینه‌های غیرضروری حذف شود و ریال به ریال درآمدهای راه‌آهن با نگاه صرفه‌جویی صرف توسعه راه‌آهن و هزینه‌های ضروری شود.

ارتباط راه آهن با صنایع فولادی و و معدنی شکل پژوهشی می‌گیرد

وی با بیان اینکه تعاملات صنعت ریلی با صنایع فولادی و صنایع معدنی در حال توسعه است، گفت: ما شراکت تجاری نزدیکی با صنایع معدنی و فولادی داریم اما این روابط نباید صرفا در همین سطح خرید و فروش خدمت باشد و برای توسعه راه‌آهن باید با صنایع ارتباط تنگاتنگ علمی و پژوهشی داشته باشیم.

 ارتباط با واحدهای علمی و پژوهشی برای حل مشکلات باشد نه فقط طرح مشکلات

مدیرعامل شرکت راه‌آهن افزود: راه‌آهن باید تعاملات علمی، فناوری و پژوهشی با دستگاه‌ای ذیربط داشته باشد و این ارتباط هر روز توسعه یابد، ارتباطمان امروز با دانشگاه خوب است، اما تأکید می‌کنم که این ارتباطات باید مسئله‌محور باشد؛ یعنی حل مسائل در آن محوریت قرار گیرد و نه صرفاً مشکلات مطرح شود.

رسولی با اشاره به افتتاح مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن در اداره‌کل راه‌آهن خراسان در روز جاری گفت: ایستگاه‌های راه‌آهن، ادارات کل راه آهن و مراکز جهادی راه آهن باید محل تردد و تعامل واحدهای علمی و فناوری منطقه باشند، همه ادارات کل باید اتاقی را تجهیز کنند تا محفلی برای حضور جوانان و اندیشمندان آن استان باشد، باید هر روز یک نسخه حل مسئله از این جلسات استخراج شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت راه آهن مرکز جهادی پیشرفت راه آهن مدیرعامل شرکت راه آهن صنایع فولادی راه آهن راه آهن راه آهن هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۱۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی

رویداد فن‌آب با هدف حمایت از ایده‌های برتر بهینه‌سازی مصرف آب در صنعت نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سیدمهدی حجازی اظهار کرد: حامی اصلی رویداد فن‌آب (فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

وی در ارتباط با اهمیت بهینه‌سازی آب در صنعت نساجی افزود: صنعت نساجی به‌خصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آب‌بر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی به‌شمار می‌رود، تعداد قابل توجهی از این واحدها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوری‌های مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.

دانشیار دانشکده مهندسی نساجی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و در برابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از این‌رو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.

حجازی با بیان اینکه روش‌های سنتی مصرف آب با مصرف بیش از ده‌ها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روش‌های نوین تغییر کند، اضافه کرد: هدف این رویداد شناسایی ایده‌های دانشجویی، استارت‌آپی و واحدهای صنعتی دانش‌بنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت می‌کنند نیز دعوت شده تا یک فن‌بازار شکل بگیرد.

وی در رابطه با طرح‌های ارسال شده به دبیرخانه رویداد بیان کرد: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده است که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری و به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرح‌ها و صنعت برقرار شود.

حجازی برقراری ارتباط بین شرکت‌کنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهم‌تر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: روز پنجم اردیبهشت داوری نهایی انجام می‌شود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح می‌کند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق می‌گیرد.

کد خبر 747357

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • گرانی سرسام آور هزینه های یازدهمین نمایشگاه صنایع ریلی
  • سرمایه‌ گذاری ۱۵۰ همتی در حوزه صنایع معدنی و صنعت خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در حوزه صنایع معدنی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در حوزه صنایع معدنی و صنعت خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی حوزه صنایع معدنی و صنعت
  • زیست بوم فناوری و نوآوری صنایع معدنی چه کاری انجام می‌دهد؟
  • توسعه فناوری‌های حوزه صنایع معدنی با حمایت از پژوهشگران