Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@09:21:43 GMT

باشگاه تراکتور از رسول خطیبی حمایت قاطعی دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۲۴۰۶

باشگاه تراکتور از رسول خطیبی حمایت قاطعی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن آذرنیا ظهر امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران درباره وضعیت تیم پس از دیدار مقابل پیکان، اظهار داشت: با تصمیم رسول خطیبی، پس از بازگشت تیم به تبریز، بازیکنان یک روز استراحت کردند و تمرینات از امروز (سه‌شنبه) زیر نظر کادر فنی از سر گرفته خواهد شد.

وی با تأکید بر موضع باشگاه درباره حمایت از رسول خطیبی، یادآور شد: رسول خطیبی برای تراکتور برنامه پنج‌ساله دارد و هیئت‌مدیره نیز قاطعانه از او حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیبی با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد.

مدیر تیم فوتبال تراکتور ادامه داد: ما در لیگ قهرمانان آسیا موفق به صعود از گروه شده‌ایم و روند تیم خوب است. ان‌شاءالله در هفته‌های آینده در لیگ برتر نیز نتایج درخشان تراکتور آغاز می‌شود.

آذرنیا در مورد آخرین وضعیت مسعود شجاعی و اشکان دژاگه، گفت: این دو بازیکن با ما تا پایان فصل قرارداد دارند و باشگاه به‌صورت عام از کلیه طرفین قرارداد با خود درخواست دارد که ضمن احترام به تصمیمات هیأت مدیره و کادرفنی، رفتارهای خود را با مقررات و مفاد قرارداد فی مابین تطبیق دهند. در همین راستا باشگاه با آقایان شجاعی و دژاگه برای اخذ هماهنگی بیشتر آنها با تصمیمات قانونی هیأت مدیره و کادرفنی در حال مذاکره و تفاهم است.

کد خبر 5209701

منبع: مهر

کلیدواژه: رسول خطیبی حسن آذرنیا باشگاه تراکتورسازی تبریز ویروس کرونا روز قدس بوشهر روز جهانی قدس آمار کرونا کرمانشاه واکسن کرونا گرگان شیوع کرونا اردبیل فلسطین انتخابات 1400 عکس استانها عید سعید فطر رسول خطیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۲۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع پیش روی پژوهشگران برای انجام پژوهش

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از ایسنا، فریدون اسماعیل زاده دانشمند دو درصد برترجهان گفت: یکی از مشکلاتی که می‌تواند باعث کاهش انگیزه در اساتید برای انجام پژوهش شود، موانع اقتصادی است؛ از این رو، بودجه‌های تحقیقاتی به میزان کافی برای انجام یک پژوهش تزریق نمی‌شود. شرکت‌های خصوصی و دولتی برای انعقاد قرارداد بودجه مکفی در اختیار پژوهشگران قرار نمی‌دهند؛ بنابراین با توجه به تغییر نرخ ها، اساتید هنگام خرید محصول دچار مشکل می‌شوند. این مشکل باعث می‌شود تا پژوهشگران برای انعقاد قرارداد مسئله محور عصا به دست حرکت کنند. اگر مانع اقتصادی حل شود، تعداد قرارداد‌های مسئله محور به  منظور حل مشکلات کشور نیز افزایش خواهد یافت.

اسماعیل زاده ادامه داد: برای نمونه یک استاد، قرارداد پژوهشی دوساله منعقد می‌کند، در این بازه زمانی تغییر نرخ‌ها وجود دارد، برای استاد به صرفه نیست که این قرارداد را انجام دهد؛ چون نرخی که در ابتدای قرارداد اعلام کرده است، با نرخی که در میانه قرارداد یا اتمام قرارداد با آن رو به رو می‌شود، بسیار متفاوت است. از این رو دیگر تمایلی برای کار پژوهشی ندارد.

* در مصائب کار پژوهشی

وی با اشاره به حمایت از نیروی انسانی کارآمد در انجام پژوهش افزود: اساتید هنگامی که قرارداد منعقد می‌کنند، نیروی انسانی برای انجام تحقیق این قرارداد را دانشجویان در نظر می‌گیرند. ولی یکی از مشکلات پیش روی آن ها، مهاجرت دانشجو نخبه است. دانشجویان مستعدی وجود دارند که برای ادامه تحصیل به کشور‌های دیگر مهاجرت می‌کرد. باید با اتخاذ سیاست‌های انگیزشی، تشویقی، ایجاد اشتغال پایدار و حمایت‌های مالی مانع از مهاجرت دانشجویان نخبه شد. هنگامی که نیروی انسانی کارآمد داشته باشیم، انجام پژوهش‌های مسئله محور نیز افزایش پیدا می‌کند.

باید با اتخاذ سیاست‌های انگیزشی، تشویقی، ایجاد اشتغال پایدار و حمایت‌های مالی مانع از مهاجرت دانشجویان نخبه شد. هنگامی که نیروی انسانی کارآمد داشته باشیم، انجام پژوهش‌های مسئله محور نیز افزایش پیدا می‌کند

رئیس گروه مهندسی شیمی دانشگاه شیراز با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات تغییر سیاست‌ها بخش صنعت است، گفت: بنده بیشتر با صنعت نفت، پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در ارتباط هستم، یکی از مشکلات این صنعت تغییر سیاست هاست. در یک زمان تحقیقات را بر عهده دانشگاهیان قرارمی دهند و در زمانی دیگر سیاست را تغییر و از شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌گیرند. این سیاست‌ها باید سلیقه‌ای صورت نگیرد و با تغییر آدم ها، قابل تغییر نباشد تا پژوهش‌ها بهتر انجام شود.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات در انجام پژوهش ها، بحث هزینه‌های ایاب و اذهاب و اسکان پژوهشگران جوان است. برخی از بخش‌های صنعتی این هزینه‌ها را تقبل نمی‌کنند و این هزینه‌ها را یک استاد جوان با توجه به حقوقی که دریافت می‌کند، نمی‌تواند پرداخت کند، بنابراین انگیزه انجام پژوهش‌های مسئله محور در او کاهش می‌یابد.

همچنین، بروکراسی‌های دانشگاه‌ها نیز باید اصلاح شود و با حمایت از دانشگاه‌ها آن‌ها بتوانند، وسیله ایاب و اذهاب اساتید را برای انجام پژوهش تامین کنند.

اسماعیل زاده در بخش دیگر از سخنان خود، یکی از دلایل رکود مقالات در پایگاه‌های استنادی را  کاهش سطح کیفی دانشجویان دانست و گفت: هنگامی که دانشجویان ارشد و دکتری را نسبت به سال‌های گذشته مقایسه می‌کنیم، متوجه کاهش سطح سواد آن‌ها می‌شویم که انگیزه‌ای برای نگاشتن مقاله ندارند. یکی دیگر از دلایل هم نبود حمایت‌های مالی از پژوهشگران است. اکثر دانشجویان مشغول به کار هستند. این افراد هم دانشجو و هم شاغل هستند، چون حقوق آن‌های تامین نیست، مجبورهستند به جای انجام پژوهش، کار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فوری: زنوزی سرنوشت تراکتور را اعلام کرد!
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • اعتبار دانشگاه صنعتی شاهرود ۲۷ درصد بیشتر شد
  • تراکتور در کمین ستاره ملی‌پوش پرسپولیس/ وقت‌کشی ممنوع!
  • جهت‌گیری در تعرفه صادرات و واردات، حمایت از تولید است
  • سربازان انقلاب اسلامی پاسخ قاطعی به تجاوزگری رژیم غاصب صهیونیستی دادند
  • اهداء بیش از هزار و ۲۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند همدانی 
  • تمدید قرارداد سرمربی پرسپولیس کلید خورد
  • بررسی موانع پیش روی پژوهشگران برای انجام پژوهش
  • سرمربی جدید تراکتور مشخص شد