Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام آنلاین از سمنان، سیدمحمد موسوی زاده روز سه‌شنبه در نشست با هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان به منظور بررسی راهکارهای عملیاتی برای گذر از دوره اوج بار مصرف تابستان و نحوه همکاری مشترکان افزود: برای همکاری مشترکان در برنامه های کاهش اوج مصرف برق در تابستان در بخش های صنعتی، کشاورزی، تجاری، اداری و سی ان جی و مولّدهای اضطراری، تاکنون سه هزار و ۹۶۹ مشترک با این شرکت تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان همکاری به نسبت سال گذشته، ۳۰۰ درصد افزایش داشت. 
وی با بیان این که از مجموع ۸۷۶۰ ساعت طول سال، حدود سه ماه و ۱۰ روز اوج مصرف بحرانی برق در استان سمنان وجود دارد اظهار داشت: به منظور رفع مشکل حدود پنج درصد ظرفیت تولید در اوج دوره بحرانی با مشکل مواجه هستیم، توسعه ظرفیت متناسب با مصرف سالانه که حدود پنج الی ۶ هزار مگاوات باید اضافه شود و در عمل به دلیل سرمایه گذاری بیش از حد، این امکان فراهم نیست و با بهره گیری از مدیریت بهینه مصرف و استفاده از فریند های تشویقی در صنعت برق، طراحی واجرایی می شود.
وی افزود: در تعرفه های مختلف، فرایندهای تشویقی پیش بینی شده و در بخش خانگی طرح برق امید، اشتراک های کشاورزی در صورت همکاری با این شرکت در پیک مصرف روز برای چهار ساعت بین ساعات ۱۲ الی ۱۸ از برق رایگان و صنایع با انعقاد تفاهم نامه از تسهیلات تخصیص یافته با توجه به همکاری برخوردار شده و مشترکان اداری، تجاری و مولّدهای اضطراری نیز به فراخور  میزان همکاری، از پاداش موردنظر بهره مند می شوند.
موسوی زاده اضافه کرد: سهمیه کاهش پیک بار سال ۱۴۰۰، در بخش صنعت ۲۵، در بخش کشاورزی ۱۰، در بخش تجاری نیم، در بخش اداری و در بخش سی ان جی یک، برای مولدهای اضطراری چهار و برای کنترل مستقیم بار تجهیزات سرمایشی نیم مگاوات است که در مجموع ۴۱ مگاوات پیش‌بینی شده است.
وی با بیان این که رشد برق در دوره اوج مصرف در سالهای ۹۷ و ۹۸ به ترتیب ۶.۱ و ۳.۲ درصد بود یادآور شد: رشد اوج دوره مصرف برق در سال ۹۹ به میزان ۱.۲ درصد ثبت شد و با اجرای موثر بـرنامه های مـدیریت مصرف و همکاری مشترکان، این مساله به نحو شایسته ای کنترل شد.
در این جلسه علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان و اعضای هیات رئیسه این اتاق، علی تشنه دل، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان، حسن آلبویه، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان حضور داشتند و ، پیرامون همکاری در زمینه تامین سوخت مولّدهای اضطراری، اطلاع رسانی خاموشی ها از قبل و همچنین تشکیل کارگروه مهندسی مصرف به منظور برنامه ریزی برای اجرای مدیریت بار اضطراری و همکاری مشترکان در برنامه های پیک بار بحث و تبادل نظر شد. 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سمنان مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان اوج مصرف برق همکاری مشترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اظهار کرد: پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت فرعی شوشتر که برق بخش‌های گسترده‌ای از شهرستان شوشتر و روستا‌های اطراف آن را تامین می‌کند برای تامین برق پایدار، بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت داده شد.

علی اسدی با بیان اینکه این پروژه با ارزش سرمایه‌گذاری ۱۷۶۸ میلیارد ریال انجام شده است، افزود: دو دستگاه ترانس قدیمی موجود در پست هر کدام به ظرفیت ۲۷ مگاولت آمپر تعویض و ۲ دستگاه ترانس جدید به ظرفیت هر کدام ۳۰ مگاولت آمپر مونتاژ و جایگزین آنها شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان ادامه داد: یک ترانس ۳۰ مگاولت‌آمپری موجود در پست نیز با یک ترانس به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر تعویض شد تا ظرفیت پست فرعی شوشتر از ۱۱۴ مگاولت آمپر به ۱۴۰ مگاولت آمپر افزایش پیدا کند.

اسدی اضافه کرد: علاوه بر نوسازی ترانس‌ها و افزایش ظرفیتی که انجام شد، یک دستگاه ترانسفورماتور زمین، تعویض رله‌های مربوطه و تکمیل سیستم حفاظتی به همراه تعویض دو دستگاه بریکر ۱۳۲ کیلوولت قدیمی با بریکر‌های جدید و تعویض شش عدد CT ۱۳۲ کیلوولت ورودی ترانس‌ها، در این پست انجام شده است.

وی افزود: احداث فونداسیون برای ترانس‌های شماره یک و دو جدید و نیز ترانس زمین، احداث کانال کابل، احداث عملیات ساختمانی دو بی ۳۳ کیلوولت در خروجی ترانس شماره ۴، از دیگر اقدامات انجام شده در پست فرعی شوشتر در شهرستان شوشتر بوده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه معاونت بهره‌برداری در تلاش است تا شبکه موجود را با بهینه‌سازی و افزایش ظرفیت آماده ورود به پیک بار کند، بیان کرد: پیش از این نیز پست برق فوق توزیع عبدالخان در شهرستان کرخه و پست برق فرعی ماهشهر افزایش ظرفیت و پست ذخیره گاز بهینه‌سازی شده است.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

دیگر خبرها

  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • اگر این کار را انجام دهید از دولت خودرو جایزه می‌گیرید!
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک در قزوین
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • کم مصرفان برق خانگی، خودرو جایزه می‌گیرند!
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان