Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت دادگستری، محمود عباسی در جمع اساتید دانشگاه ها و اعضای کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹ ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا با اشاره به تحریم های ظالمانه و غیر قانونی ایالات متحده و همراهی دول غربی با این سیاست های خصمانه که نقض آشکار موازین بین‌المللی حقوق بشر را به نمایش می‌گذارد، افزود: اتفاقاً این داروها از ایالات متحده به کشور وارد نمی شده بلکه کشورهای اروپایی مدعی دروغین و طرفدار حقوق بشر از تحویل آن خودداری ورزیده‌اند؛ در حالیکه همه می‌دانند دارو ، ملزومات پزشکی و مواد غذایی را نمی‌توان تحریم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه پاندمی کرونا در جهان، عرصه های مختلف بهداشتی، پزشکی، اقتصادی، جامعه شناختی، روان شناختی و سیاسی را تحت الشعاع خود قرار داده است، افزود: در این میان شاید یکی از زمینه هایی که بیشترین و عمیق ترین چالش ها و پیامدها را برانگیخت، مسائل و ابعاد حقوقی ناشی از این همه گیری بود. 

معاون وزیر دادگستری ادامه داد: حقوق عمومی، حقوق سلامت، حقوق مدنی، حقوق تجارت، حقوق بین الملل، حقوق کیفری ...؛ تقریباً می توان اذعان کرد که تمامی عرصه های حقوقی با وضعیت جدید به چالش کشیده شدند و سئوالات و دغدغه هایی نوین را به رخ کشیدند. 

عباسی اظهارداشت: در حوزه حقوق عمومی و حقوق سلامت، بحث توزیع عادلانه امکانات و مسئولیت دولت ها و نهادهای ذی ربط، در حوزه حقوق مدنی بحث تعیین تکلیف قراردادها با ملاحظه شرایط موجود، در حوزه حقوق تجارت وضعیت کسب و کارهای تجاری و تعهدات و الزامات تجار، در حوزه حقوق کیفری مشکلات زندان ها و مرخصی زندانیان همچنین جرم انگاری های ناشی از کرونا و موضوع مسئولیت ناشی از انتقال ویروس و نقض قوانین قرنطینه، گوشه ای از دغدغه های برانگیخته در ساحت حقوقی را در کشورهای مختلف نشان می دهد. 

معاون وزیر دادگستری اضافه کرد: این تأثیر پذیری در حوزه های حقوق بشر و شهروندی به شکل ملموس تر و بارزتر نمودار شد. در رابطه با حقوق شهروندی، تنگنای ناشی از شیوع کرونا و شیوه برون رفت شهروندان و دولتمردان در چارچوب نظام های ملی و بازتاب مشارکت در منظومه حقوق و تکالیف برخاسته از مؤلفه های شهروندی، محکی سخت و جدی را به نمایش گذاشت. 

وی افزود: از مهمترین و اساسی ترین چالش های حقوق بشری و شهروندی پاندمی کرونا حق بر آگاهی و دسترسی به اطلاعات، دریافت عادلانه امکانات بهداشتی – درمانی، امنیت اقتصادی و تضاد منافع و تحریم و نقض مضاعف حقوق بشر است.


 وی به تشریح هر یک از ابعاد حقوق بشری پاندمی کرونا پرداخت و با ذکر مثال هایی روشن و ملموس از نتایج تلخ پاندمی کرونا به تعیین رهیافت های تأمین حقوق بشری و شهروندی در این شرایط پرداخت و اقدام متناسب در چارچوب حاکمیت قانون، اتخاذ راهکارهای موقت، اصل عدم تبعیض، جلب مشارکت مساعی شهروندان را از جمله راهکارهای مناسب در مدیریت بحران در پاندمی کرونا دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به توزیع عادلانه واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: واکسن کرونا حاصل دستاوردهای علمی و فناوری جامعه بشری است و همه کشورها و آحاد جوامع انسانی در دستیابی به آن حق دارند و هیچ کشوری نمی‌تواند مردم و اتباع خویش را بر دیگر کشورها و ملت ها ترجیح دهد.

وی افزود: در این راستا شرایطی لازم است که درخواست کشورها، در نوبت قرار گرفتن و پرداخت هزینه‌های آن از جمله شرایط تأمین واکسن است و دولت های تولید کننده واکسن برپایه دکترین‌های « اولین اولین » و « اولین نیازمندترین» مکلفند واکسن در اختیار دیگر کشورها قرار دهند.

برچسب‌ها محمود عباسی تحریم حمایت از بیماران خاص حقوق بشر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمود عباسی تحریم حمایت از بیماران خاص محمود عباسی تحریم حمایت از بیماران خاص حقوق بشر اخبار کنکور پاندمی کرونا حوزه حقوق حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست

با توجه به اهمیت پیشگیری از بیماری‌های متعدد، تزریق واکسن گارداسیل یکی از موضوعاتی است که در بازه زمانی اخیر مورد توجه قرار گرفته است و بنا بر اعلام مسئولان حوزه سلامت، تزریق همگانی این واکسن در حال حاضر ضرورتی ندارد، اما افراد به خواست خود می‌توانند نسبت به تزریق آن اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، واکسن چهارگانه با نام تجاری گارداسیل به بازار عرضه شده است که علیه ژنوتیپ‌های شش، ۱۱، ۱۶ و ۱۸ عمل می‌کند؛ این واکسن قدرت پیشگیری ۷۰ درصدی برای سرطان دهانه رحم در زنانی که پیش از این به این ویروس آلوده نشده‌اند و همچنین قدرت پیشگیری تا ۹۰ درصد برای زگیل تناسلی را دارد.

همه این واکسن‌ها به روش بازآرایی ژنتیکی تهیه شده و شامل پارتیکل‌های شبه ویروس بدون DNA (در نتیجه غیرعفونی) هستند؛ این واکسن به حجم ۰.۵ میلی لیتر و به روش داخل عضلانی تزریق می‌شود و فواصل تزریق، صفر، دو و شش ماهگی است.

بهتر است واکسیناسیون برای دختران و پسران در سن ۱۲-۱۱ سالگی انجام شود، در غیر این صورت پسران تا ۲۱ سالگی و دختران تا ۲۶ سالگی باید واکسینه شوند؛ مدت زمان مصونیت ناشی از واکسن نامشخص است، اما در مطالعات مختلف پنج سال ذکر شده است.

مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل

حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت‌، درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به عنوان مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند، بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد، بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم، به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

وی افزود: اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

فرشیدی با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تأمین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی درباره ضرورت استفاده از این واکسن تصریح کرد: در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتماً این کار انجام خواهد شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، انجام خواهد شد.

تبلیغات واکسن گارداسیل ممنوع است

پیش از این، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: مشاهده شده است که برخی بلاگرها اقدام به تبلیغ داروهایی همچون واکسن گارداسیل در صفحات خود کرده‌اند که تبلیغ دارو به هر شکل در قانون کشور ممنوع اعلام شده و فروش و عرضه دارو در فضای مجازی ممنوع است.

سازمان غذا و دارو از تمام شهروندان درخواست می‌کند داروهای مورد نیاز خود را از داروخانه‌های مجاز و تحت نظارت مسئول فنی تهیه کنند؛ در همین راستا از عموم شهروندان درخواست می‌شود از خرید دارو از طریق فضای مجازی اعم از اینستاگرام، تلگرام و واتس‌آپ جدا خودداری کنند، چراکه این عرصه محل اقدامات سوداگرایانه افرادی است که با مخفی کردن هویت واقعی خود، سعی در کلاهبرداری و عرضه اقلام غیرمجاز دارند.

سازمان غذا و دارو به هیچ عنوان سلامت و اصالت هیچیک از اقلامی که در فضای مجازی فروخته می‌‎شوند را به رسمیت نخواهد شناخت؛ چراکه این اقلام خارج از زنجیره تأمین رسمی بوده و احتمال جایگزینی داروهای اصیل و داروهای تقلبی در آنها بسیار بالا است.

عموم شهروندان می‌توانند از طریق تماس با سامانه رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو به آدرس B۲n.ir/t۸۰۴۲۰ شکایت خود را به ثبت برسانند.

چرا باید واکسن گارداسیل تزریق کنیم؟

فریبا شیروانی، فوق تخصص عفونی اطفال و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی نیز با اشاره به اینکه واکسن گارداسیل از ویروس پاپیلومای انسانی تشکیل شده که این ویروس‌ها احتمال عفونت را برای زنان و مردان فراهم می‌کند و خطر ابتلاء به بعضی سرطان‌ها را افزایش می‌دهد، می‌گوید: تزریق این واکسن در سنین ٩ تا ١٤ سالگی در دو نوبت و در سنین بالای ١٥ سال در سه نوبت خواهد بود.

وی افزود: تزریق این واکسن تنها مخصوص دختران نیست و برای پسران هم توصیه می‌شود، تزریق این واکسن هیچ عوارضی به همراه ندارد و در ارتقای سطح سلامت فرد و ایمنی نسبت به سرطان‌های وابسته به ویروس پاپیلوما بسیار مؤثر است.

کد خبر 747217

دیگر خبرها

  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • ضرورت شناسایی و تشکیل بانک نخبگان جهت استفاده در پست‌های مدیریتی کشور
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • «نقاشی قشنگ» با حدیثی از امام رضا(ع) برای بچه‌ها
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • سفر رئیس‌جمهوری به پاکستان سبب ارتقای روابط دو طرف در حوزه انرژی می‌شود