Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری باشگاه خبرنگاران جوان، صدها ملک در محله نازی آباد شرقی که سالهاست در حریم ریل راه آهن قرار گرفته اند،  به سبب بی توجهی و عدم مسئولیت پذیری از سوی راه آهن و شهرداری در بلاتکلیفی به سر می برند و مالکان آن‌ها هم حق نوسازی ندارند. در این شرایط که محرومیت از نوسازی سبب افت قیمت املاک شده، شهرداری و راه آهن هم هیچ اقدامی برای خریداری این املاک نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاه خبرنگاران جوان طی گزارش‌هایی مشکلات موجود در حریم راه آهن در محله نازی آباد شرقی را بازتاب داد،  که پس از انتشار آخرین گزارش در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ ، با عنوان «شنیدن صدای مرگ همین حوالی تهران» محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در این محله حضور یافت و اقدام به بازدید میدانی از املاک حریم راه آهن کرد و در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برای تعیین تکلیف املاک حریم راه آهن در نازی آباد شرقی، سعی می‌کنیم در این دوره به یک راه حل برسیم.

بر همین اساس مقرر شد شهرداری منطقه ۱۶ به سرعت گزارشی کامل از وضعیت املاک این محدوده را با جزئیات کامل برای شورای شهر تهران ارسال کند.

حالا بعد گذشت تقریبا یک ماه از این وعده ها، موضوع را از شهرداری منطقه ۱۶ پیگیری کردیم تا چراغ امیدی که از یک ماه پیش برایشان روشن شده، در گذر زمان خاموش نشود.

مسعود شبابانی معاون شهرسازی منطقه ۱۶ در گفتگو باخبرنگار حوزه شهری باشگاه خبرنگاران جوان گفت: گزارش املاک حریم راه آهن نیاز به بازدید میدانی داشت که تیم کارشناسی به محله فرستاده شد  تا هر روز از تعداد پلاک‌هایی که در محل مانده بودند و این که کاربری و پهنه آن‌ها چه مقدار در گذر است و یا چه مقدار در حریم هفتاد متری قرار دارند گزارشی تهیه کنند.

وی افزود: درباره این موضوع تیم کارشناسان هر روز در محله حضور داشتند و گزارشی فراهم کردند که فردا برای شورای شهر ارسال خواهد شد و این طولانی شدن انجام این عملیات، به این علت است که قسمت زیادی از راه آهن در محدوده ما قرار دارد و بررسی این موضوعات نیاز به زمان زیادی دارد.

شبانانی در پایان گفت: نتیجه این گزارش فردا در اختیار شورای شهر قرار خواهد گرفت.

بیشتربخوانید

تغییر کاربری یک سرای محله‌، با تکیه بر رای اعضای شورایاری/ شهرداری: مجوز داریم، ارائه نمی‌دهیم! تعیین تکلیف املاک حریم راه آهن نازی آباد شرقی در شورای عالی شهرسازی، راه آهن و کمیسیون ماده پنج/ گلایه مردم از حضور معتادینانتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حریم راه آهن نازی آباد شرقی بافت فرسوده باشگاه خبرنگاران جوان املاک حریم راه آهن نازی آباد شرقی شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۴۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودجویان حریم شهر زیر ذره‌بین شهرداری | حریم این منطقه دردسرساز شد

محمد جواد خسروی در گفتگو با همشهری آنلاین با اشاره به این نکته که« استانداری مدیریت حریم پایتخت را به شهرداری تهران واگذار کرد»، گفت: «اقدام درست و قابل تأمل استانداری تهران مبنی بر تثبیت بخش حریم پایتخت موجب شد تا تنفسگاه شهر حفظ و در میان ده‌ها معضل همچون چندگانگی مدیریتی و محیط‌زیست (آلودگی هوا)، بارقه‌ای از امید برای زیستی نسبتا سالم باقی بماند، چرا که صیانت از حقوق شهر و شهروندان اولویت مدیریت شهری در دوره ششم است و ازاین‌رو موضوع با جدیت در منطقه پیگیری شد.»

او ادامه داد: «رفع تصرف املاک حریم پایتخت، تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز و آزادسازی‌ اراضی تصرف شده و... اقداماتی است که همچنان صورت می‌گیرد و قطعا تا پایان آزادسازی‌ تمام اراضی تصرف شده توسط سودجویان ادامه خواهد داشت زیرا در مجموعه شهرداری تهران بر خود وظیفه می‌دانیم که اجازه ندهیم به اراضی حریم تهران که میراث آیندگان است دست‌اندازی شود.»

نگاه منفعت طلبانه به حریم شهر نداریم

شهردار منطقه ۱۸ با بیان این که تجربه نشان داده که مدیریت شهری در پایتخت، نگاه مادی و منفعت‌طلبانه به بخش حریم نداشته و بیشتر از هزینه‌هایی که برای نگهداشت آن کرده است، گفت: «باید زمانی را برای رفع مناقشات و تداخل مدیریتی با شهرستان‌های اطراف صرف کند. اکنون که خبر تثبیت بخش حریم تهران از سوی استانداری اعلام رسمی شده، مدیریت شهری باید به تداوم انجام مسئولیت‌های ذاتی خویش بپردازد. از این‌رو نیازمند حمایت و همراهی سازمان‌های مسئول در این بخش هستیم. چرا که در اغلب مواقع شهرداری تنها متولی برخورد با مناقشات موجود بوده است. ۲ نهاد مهم در پایتخت، یعنی فرمانداری و استانداری باید پای کار بیایند نه اینکه تنها شهرداری به میدان برود.»

به گفته خسروی البته این اقدام مهم استانداری (واگذاری مدیریت حریم پایتخت به شهرداری تهران) بیانگر دغدغه این نهاد برای صیانت از بخش حریم بوده تا در آینده اگر خواستند تصمیم دیگری بگیرند.

بیشترین چالش‌های حریم مربوط به منطقه ۱۸ است

او ادامه داد: «بنا به اعلام رئیس شورای شهر تهران تنها نهادی که در این مسیر دشوار و طاقت‌فرسا با مدیریت شهری همکاری داشته، نیروی انتظامی است و بجاست که سایر نهادها نیز دین خود را در صیانت از حریم پایتخت ادا کنند. با توجه به اینکه بیشترین چالش‌ها و مناقشات درخصوص حریم، مربوط به جنوب غرب تهران و محدده منطقه۱۸ بوده است، بر همین اساس شهرداری منطقه با قدرت و نظارت بیشتر برای صیانت از بخش حریم به مسئولیت‌های محول شده عمل کرده و تعهدی به شهرستان اسلامشهر در اداره این محدوده نداده و کماکان به وظایف خود برای حفظ این محدوده عمل خواهد کرد، گرچه در اکثر موارد شهرداری در برخورد با سودجویان تنها می‌ماند.»

آن طور که شهردار منطقه ۱۸ عنوان کرده: «ضروری است به تلاش عوامل اجرایی مدیریت شهری منطقه در خدمت‌رسانی به شهروندان اشاره کرد که موفق شدیم در بخش حریم با اخذ مجوز از مراجع قضایی، بیش از ۱۲۶هکتار از اراضی مزروعی را، که به‌طور غیرقانونی در آنها ساخت بنا، فنس، دیوارچینی و... صورت گرفته بود، رفع تصرف و آزادسازی کنیم.»

به گفته محمد جواد خسروی تمامی این اقدامات بیانگر آن است که مجموعه مدیریت شهری اهتمام ویژه‌ای در صیانت از حقوق شهر وشهروندان دارد و به افراد سودجو اجازه نمی‌دهد به بیت‌المال و دارایی عامه شهروندان چشم طمع داشته باشد.

او در پایان تاکید کرد: «همچنین در راستای این سیاست و رویکرد، هیچ فرد یا نهادی در این مسیر از آرامش و مصونیت برخوردار نیست و در دوره جدید مدیریت شهری باید در محاکم قضایی پاسخگوی تخلفات خویش باشند. نگاه مدیریت شهری در دوره جدید، همواره به تأمین رفاه و آسایش شهروندان به‌عنوان صاحبان اصلی شهر بوده و این دارایی ارزشمند قابلیت‌های لازم را برای تحقق این مهم داراست.»

کد خبر 844238 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران حریم شهر تهران منطقه ۱۸

دیگر خبرها

  • گزارش دهی معاون شهردار تهران به شورا در جلسه آتی
  • سودجویان زیر ذره‌بین شهرداری؛ حریم این منطقه دردسرساز شد
  • سودجویان حریم شهر زیر ذره‌بین شهرداری | حریم این منطقه دردسرساز شد
  • هیچ زمینی در شهرداری خام فروخته نمی‌شود
  • هیچ زمینی را در شهرداری خام نمی‌فروشیم
  • پیشنهاد خاص عضو شورای شهر برای نامگذاری یک پل
  • شهرداری املاکی به ارزش ۲۵ هزار میلیارد تومان را پس گرفت
  • پیشنهاد خاص عضو شورای شهر برای نامگذاری یک پل | شربیانی : ترافیک محدوده بهشت زهرا(س) کم خواهد شد
  • شهرداری املاکی به ارزش ۲۵ هزار میلیارد تومان را پس گرفت | دریافت دستور قضائی برای تخلیه املاک واگذار شده است
  • بازپس‌گیری املاک شهرداری به ارزش ۲۵ هزار میلیارد تومان