Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر سرتیپ دوم مجید فخری رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح هدف از امضای تفاهم نامه این سازمان با کمیته امداد امام خمینی (ره) را توسعه همکاری و تعاملات اجرایی، علمی آموزشی و پژوهشی جهت استفاده از امکانات و توانمندی‌های دو طرف امضا رسید.

وی با بیان سابقه ۱۰۰ ساله سازمان جغرافیایی در حوزه تولید اطلاعات مکانی گفت: طی این سال‌ها این سازمان به انبوهی از داده‌ها از ایران و کشور‌های همجوار دست پیدا کرده است که این اطلاعات می‌تواند مایه تصمیم گیری صحیح نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سرتیپ دوم فخری با بیان دغدغه معمار کبیر انقلاب اسلامی در تشکیل نهادی برای کمک به محرومان جامعه و همچنین تأکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص گفت: تلاش مسئولان و نهاد‌های مسئول در کشور، فراهم کردن رفاه بهتر برای هموطنان است و چنانچه اطلاعات دقیقی از گستره جغرافیای کشور و مردم در دسترس نباشد، برنامه ریزی‌ها و در نهایت تصمیم گیری در این حوزه با مشکل مواجه می‌شود.

وی موضوع تفاهم نامه را پایش فقر و تعیین چگونگی پراکندگی محرومان، استعداد‌ها و ظرفیت‌های مکانی در قالب نقشه جغرافیایی فقر کشور و همکاری علمی پژوهشی ترویجی و اجرایی در زمینه‌های مرتبط با بهره برداری از امکانات دوطرف و به اشتراک گذاری داده‌های موجود عنوان کرد.

امیر سرتیپ دوم مجید فخری برگزاری رویداد‌های فناورانه سمینار‌ها کارگاه‌ها و نشست‌های علمی در سطوح ملی، همکاری در ارائه سرویس‌های مکانی در قالب سامانه‌های تحت وب وانجام تحقیقات و پژوهش‌های مشترک را از دیگر موضوعات مورد تفاهم نامه بین دو سازمان برشمرد.

رئیس سازمان جغرافیایی همچنین بهره برداری از توان دو طرف جهت پاسخگویی به نیاز‌های نوآورانه کشور در حوزه فناوری‌های علوم جغرافیایی، ارائه خدمات علمی و اطلاعاتی در زمینه‌های فنی و تخصصی، تولید اطلاعات مکانی و تهیه نقشه‌های موضوعی در مقیاس‌های مورد نیازکمیته امداد امام خمینی (ره)، تهیه اطلس جغرافیایی محرومیت زدایی ۳۱ استان کشور تا سطح روستا‌ها و محلات با اولویت مناطق محروم و مرزی با رویکرد تحلیل فضایی، ارائه مباحث علمی فناورانه و آموزشی مورد نیاز کمیته امداد امام خمینی، رصد و پایش مخاطرات سکونت گاه‌های انسانی با استفاده از فنون سامانه اطلاعات مکانی، سنجش از دور، طراحی و پیاده سازی سامانه‌های تحت وب به منظور جمع‌آوری و به اشتراک گذاری و ارائه سرویس‌های مکانی مورد نیاز با هدف بهره برداری مشترک را از مهمترین تعهدات سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح در این تفاهم نامه برشمرد.

وی با بیان اینکه تولید نقشه جامع جغرافیایی محرومیت زدایی کشور توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح ما حصل اطلاعات و نیاز سنجی صحیح کمیته امداد خمینی (ره) بوده است گفت: با توجه به زیر ساخت‌های سازمان جغرافیا این امکان وجود دارد که از طریق سامانه برخط، تمامی استان‌های کشور از این مزیت برخوردار شده و به اطلاعات و داده‌های دقیقی از جغرافیای مردم در هر خطه دست یابند.

در این مراسم سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرای این تفاهم نامه را بسیار ارزشمند خواند و گفت: همکاری در ارائه داده‌های مورد نیاز جهت تولید اطلس محرومیت زدایی کشور از بانک اطلاعات نیازمندان، ارائه اطلاعات مربوط به پراکندگی مکانی نیازمندان به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح، همکاری در تحلیل و تدوین راهبرد‌های تعدیل و برون رفت از پدیده فقر و پیگیری جهت دریافت اطلاعات مرتبط با فقر از دیگر سازمان‌ها و ارائه به سازمان جغرافیایی ازمهمترین تعهدات کمیته امداد خمینی (ره) در این تفاهم نامه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت دفاع کمیته امداد امام خمینی سازمان جغرافیایی نیرو های مسلح کمیته امداد امام خمینی محرومیت زدایی تفاهم نامه مورد نیاز داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای سربازان

آفتاب‌‌نیوز :

مجوز استفاده از ظرفیت نیرو‌های وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح صادر شد.

اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ضمن اعلام خبر فوق اظهار کرد: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح، صادر شده که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیرو‌های وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

 وی خاطرنشان کرد: تا کنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استاندارد‌های لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

 وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیازاست که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیرو‌های وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، موثر واقع شود.

 کریمی همچنین در خصوص اثربخشی موضوع نیز اظهار نمود: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیرو‌های مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آن‌هاشد.

وی در ادامه افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیرو‌های امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستا‌ها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

 مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی در پایان یادآورشد: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستادکل نیرو‌های مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیرو‌های مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی اافزود: در این جلسه در خصوص چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکار‌های رفع آن‌ها بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • خبر خوش برای سربازان
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • بهره مندی سازمان سپند از تخفیف های صنایع نظامی
  • بررسی طرح های عمرانی و محرومیت زدایی پیرانشهر