Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه این تعداد فوت روزانه بیمار کرونا مثبت در استان سیستان و بلوچستان از زمستان سال گذشته تا کنون سابقه نداشته است، اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ابتلاء ۲۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا نیز توسط ۳ دانشگاه علوم پزشکی استان شناسایی شده است و هم اکنون ۱۷۲ بیمار با علائم تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۸۸ نفر قطعاً مبتلا به بیماری کووید -۱۹ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: همزمان با شروع روند نزولی موج چهارم کرونا در استان‌های دیگر، استان ما همچنان در موج سوم همه گیری بسر می‌برد.

وی گفت: با توجه به در پیش رو بودن عید فطر از مردم استان تقاضا داریم به هیچ عنوان نسبت به برگزاری دورهمی های خانوادگی و مهمانی‌ها به مناسبت این عید اقدام نکنند و برای حفظ سلامت خود و اعضا خانواده خود این دیدارها و سنت‌های حسنه را به زمان مناسب دیگری موکول کنند چرا که همچنان غالبترین الگوی ابتلاء بیماران ما، الگوی خانوادگی است و هنوز هم بیشترین علت ابتلاء، ارتباط نزدیک خانوادگی است.

وی افزود: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در زمان برگزاری نمازهای عید سعید فطر برای کاهش چرخش ویروس در جامعه اهمیت زیادی دارد و اقداماتی از قبیل استفاده از ماسک، رعایت فاصله با دیگران، استفاده از سجاده، مهر شخصی و عدم دست دادن و روبوسی کردن نشان دهنده پایبندی موحدان خداجو به سلامت خود و دیگران است.

وی تصریح کرد: باتوجه به تعطیلات عید سعید فطر، برای جلوگیری از چرخش ویروس در سطح استان محدودیت‌های تردد در بین کل جاده‌های استان سیستان و بلوچستان اعمال شده است که لازم است از مسئولین بابت اتخاذ این تدابیر تقدیر و قدردانیکرده و از هم استانی‌های عزیز نیز درخواست کنیم تا برای حفظ سلامت و جان خود و عزیزانشان از اجرای این محدودیت هوشمندانه حمایت و در اجرای آن همکاری کنند.

کد خبر 5209853

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان عید سعید فطر ویروس کرونا ویروس کرونا روز قدس بوشهر روز جهانی قدس آمار کرونا کرمانشاه واکسن کرونا شیوع کرونا گرگان اردبیل انتخابات 1400 فلسطین عکس استانها عید سعید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۴۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اخیر بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بناها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. - اخبار استانها -

محمدهادی طهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: طی بارندگی های شدیدی که هفته‌های اخیر در استان رخ داد بخش زیادی از بناها و آثار تاریخی استان خسارت هایی از 15 تا 90درصد دیده‌اند.

وی افزود: در همین راستا و پس از ارزیابی و بررسی‌های کارشناسان میراث‌فرهنگی استان، مسجد تاریخی عبدالقادر واقع در شهرستان نیکشهر با ریزش حصار، دیوارها و نفوذ آب مواجه شد که طبق ارزیابی کارشناسان حدود 90درصد دچار خسارت شده که بیشترین خسارت را در میان آثار دیده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: قلعه فیروزآباد راسک و آتشکده کله گنگ نیز به دلیل ریزش دیوارها 50 درصد تخریب شده‌اند. همچنین بافت قلعه نو زهک، قلعه کنت سراوان و مقابر سورو و شیشه ریز سیب و سوران به دلیل ریزش دیوارها و نفوذ آب و رطوبت و از بین رفتن کاهگل‌ها تا 45 درصد دچار تخریب شده‌اند. 

طهرانی گفت: برج‌ها و دیوارها و فضاهای داخلی قلعه هایی مانند انوشیروان چابهار، دانش‌سرای مقدماتی زاهدان، قلعه تیس چابهار و قلعه بمپور هم به دلایلی همچون شستشوی کاهگل‌ها، نفوذ آب و ریزش دچار تخریب شده و خسارت‌هایی تا 40 درصد به هر کدام از این بناها وارد شده است. در مجموع بارندگی‌های اخیر به 60 اثر و بنای تاریخی در سطح استان سیستان و بلوچستان خسارت هایی بین 15 تا 90 درصد وارد کرده است. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارت وارده شده به این بناها بر اثر بارندگی و سیلاب‌ها بیش از 184 میلیارد ریال تخمین زده شده است و بر اساس پیش بینی‌های هواشناسی ممکن است بارندگی‌هایی که در روزهای آینده خواهیم داشت میزان خسارت را افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • منطقه ترشاب خاش یکی ازجاذبه‌های گردشگری سیستان وبلوچستان
  • چهارشنبه این هفته سیستان وبلوچستان ودغدغه‌های شما هم استانی‌ها
  • تداوم باران بهاری در سیستان وبلوچستان
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی بارندگی به بناهای تاریخی سیستان‌وبلوچستان
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • اعزام زائران حج عمره سیستان وبلوچستان به سرزمین وحی
  • مراجعه بیش از ۴۶ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی سیستان وبلوچستان