Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم از شرکت کنندگان در دومین دوره مسابقه خ مثل خبرنگار اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری برنازلرستان؛ رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان در این مراسم  وجه مشترک معلمان و خبرنگاران متعهد و فرهیخته استان را در آگاه بخشی به جامعه دانست و با تقدیر از شرکت خبرنگاران شریف استان در دومین دوره مسابقه خ مثل خبرنگار ،اظهارکرد: در مسابقه امسال از اصحاب رسانه استان این سوال مطرح شد که تلاش و فداکاری معلمان را در ایام کرونا چگونه دیدید و در این رابطه حدود چهل اثر به روابط عمومی آموزش و پرورش لرستان ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیاد درگاه پور افزود: با توجه به کیفیت مطالب ارسالی و تهیه خبر و گزارش های مکتوب فاخر در این رابطه تصمیم گرفته شد به تمامی شرکت کنندگان در دومین دوره مسابقه خ مثل خبرنگار روابط عمومی آموزش و پرورش استان به رسم یادبود لوح سپاس و هدیه ای تقدیم گردد که به نمایندگی از این تعداد شرکت کننده و به دلیل شرایط کرونا امروز از تعدادی از خبرنگاران شرکت کننده به صورت حضوری تجلیل شد.

اسامی شرکت کنندگان :

آقایان رضا جایدری، عباس دارایی، امین زینی وند، کرم ملک آسا، فرشید گله داری، علی قدرت نجفی، امین آروین مقدم، کورش خیری،مهران مریدی، محمود داودی نژاد، اکبر بابایی، عظیم شکوری، ابوذر بابایی زاده، سجاد دالوند، هادی کردعلیوند،رضا شاهیوند، رضا میرزایی، علی عبداله زاده و خانمها آرزو جافری، بتول صادقی، پروین بازگیر، سعیده خورشیدوند، زینب فیضی، سمیرا عزیزی، لیلا سلیمانی، فاطمه قربانی، محدثه مقدم، فاطمه کردعلیوند، اقدس فیضی، آزیتا یوسفیان، نسرین بیرانوند، مریم نظری، عاطفه موسی فرد و سمیرا حسن زاده

 گفتنی است؛ سرکار خانم زینب فیضی خبرنگار خبرگزاری برنا در خرم آباد که با یاداشت " قلمی که در کرونا نیفتاد"  در این مسابقه شرکت کرده بود وبه عنوان برگزیده این دوره از مسابقات انتخاب شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرنگار مسابقه هفته معلم روابط عمومی آموزش و پرورش مسابقه خ مثل خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد

رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار داشت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد که این افراد استخدام رسمی هم هستند. وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، بر تعامل میان دستگاه‌ها برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی یادآور شد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی ادامه داد:  پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود،  همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وی تاکید کرد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: موسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش و فرهنگ در تربیت انسان بسیار تأثیرگذار هستند
  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • پرواز شرکت‌های زاگرس و ماهان در مسیر کرمان لغو شد
  • این افراد معلم می‌شوند
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشد
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشند
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • آخرین جزئیات آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش ۱۴۰۳ + لینک سایت گزینش و مدارک
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان