Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@19:48:46 GMT

روند کاهشی کرونا در کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۵۷۶۴

روند کاهشی کرونا در کرمانشاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در ۲ هفته اخیر شاهد روند کاهشی بیماری کووید ۱۹ در این استان بوده‌ایم و پیک بیماری را پشت سرگذاشته و در سراشیبی قرار داریم.

به گزارش جماران به نقل از ایرنا، دکتر محمودرضا مرادی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد استانی کرونا، تعداد بستری های مراکز درمانی استان را ۶۵۸ نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد نسبت به پیک موج چهارم حدود ۲۰۰ نفر کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: از مجموع این بستری ها هم اکنون ۱۴۴ نفر در بخش‌های ویژه بستری هستند که حال ۳۰ نفر از آنها وخیم است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در روزهای اخیر تعداد بستری روزانه افراد مبتلا کاهش چشمگیری داشته و میانگین به ۱۱۸ نفر رسیده که نسبت به روزهای اوج در هفته سوم فروردین کمتر شده است.

وی یادآور شد: هم اکنون میزان فوتی افراد مبتلا به کرونا در استان نیز روند کاهشی دارد و میانگین روزانه از حدود ۱۰ نفر در روزهای اوج به هفت نفر رسیده است.

مرادی تاکید کرد: مبتلایان قطعی روزانه کرونا در استان هم کاهش خوبی داشته و از ۴۴۰ نفر به ۳۵۱ نفر رسیده است.

وی افزود: تاکنون ۶۴ هزار دُز واکسن کرونا تحویل استان شده که ۴۸ هزار و ۴۷۱ دُز آن تزریق شده و روند واکسیناسیون ادامه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال شروع شده و روز به روز تعداد مراجعه کنندگان به مراکز واکسیناسیون در حال افزایش است.

وی اضافه کرد: آنطور که وزارت بهداشت اعلام کرده تا پایان اردیبهشت یک میلیون و تا پایان خرداد نیز ۹ میلیون دز واکسن در سطح کشور توزیع می‌شود که سهم این استان حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دُز است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: این تعداد دُز واکسن باید ظرف ۳۰ تا ۴۰ روز تزریق شود و این یعنی تزریق روزانه حدود ۱۰ هزار دُز واکسن و باید برای انجام این تعداد واکسیناسیون فضا و مکان مناسبی در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: اماکن موجود بطور قطع جوابگوی انجام این تعداد واکسیناسیون نیست و نیاز است سایر دستگاه‌ها هم پای کار آمده و مکان‌های مناسب و نیز برخی تجهیزات را در اختیار برنامه واکسیناسیون قرار دهند.

مرادی گفت: فرصت چندانی برای تعیین مکان برای واکسیناسیون نداریم و هرچه سریعتر این کار باید انجام شود تا از برنامه عقب نمانیم.

وی اظهار داشت: ۶ دستگاه سی تی اسکن در هفته های گذشته خریداری و در مراکز درمانی استان نصب شده و پیگیر خرید یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیمارستان گیلانغرب هستیم.  

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 آمار کرونا کرونا در ایران وضعیت کرونا کرونا کرمانشاه سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • صرف هزینه ۱۲۵۰ میلیارد تومانی برای بیمارستان بهارستان
  • انجام معاینات پزشکی و واکسیناسیون ۹۶۵ نفر از زائران حج تمتع
  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توصیه دامپزشکی گناباد در خصوص واکسیناسیون آنتروتوکسمی دام سبک
  • کاهش قیمت دلار متوقف شد
  • قیمت طلا کاهشی شد
  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / سکه بهار کاهشی شد
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه