Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور امیر سرتیپ دوم مجید فخری و سید مرتضی بختیاری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح و کمیته امداد امام خمینی «رحمه الله» امضا و از نقشه جامع محرومیت زدایی کشور رونمایی شد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع؛ با حضور امیر سرتیپ دوم مجید فخری و سید مرتضی بختیاری، تفاهم‌نامه همکاری مشترک سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح و کمیته امداد امام خمینی «رحمه الله» امضا و از نقشه جامع محرومیت زدایی کشور رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  امیر سرتیپ «مجید فخری» هدف از امضای این تفاهم نامه را توسعه همکاری و تعاملات اجرایی، علمی آموزشی و پژوهشی جهت استفاده از امکانات و توانمندی‌های دو طرف امضا رسید.

سابقه ۱۰۰ ساله سازمان جغرافیایی در حوزه تولید اطلاعات مکانی
رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیان سابقه ۱۰۰ ساله سازمان جغرافیایی در حوزه تولید اطلاعات مکانی، گفت: طی این سال‌ها این سازمان به انبوهی از داده‌ها از ایران و کشور‌های همجوار دست پیدا کرده است که این اطلاعات می‌تواند مایه تصمیم گیری صحیح نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

فخری با بیان دغدغه معمار کبیر انقلاب اسلامی در تشکیل نهادی برای کمک به محرومان جامعه و همچنین تأکیدات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: تلاش مسئولان و نهاد‌های مسئول در کشور، فراهم کردن رفاه بهتر برای هموطنان است و چنانچه اطلاعات دقیقی از گستره جغرافیای کشور و مردم در دسترس نباشد، برنامه ریزی‌ها و در نهایت تصمیم گیری در این حوزه با مشکل مواجه می‌شود.

وی موضوع تفاهم نامه را پایش فقر و تعیین چگونگی پراکندگی محرومان، استعداد‌ها و ظرفیت‌های مکانی در قالب نقشه جغرافیایی فقر کشور و همکاری علمی پژوهشی ترویجی و اجرایی در زمینه‌های مرتبط با بهره برداری از امکانات دوطرف و به اشتراک گذاری داده‌های موجود عنوان کرد.

فخری برگزاری رویداد‌های فناورانه سمینار‌ها کارگاه‌ها و نشست‌های علمی در سطوح ملی، همکاری در ارائه سرویس‌های مکانی در قالب سامانه‌های تحت وب وانجام تحقیقات و پژوهش‌های مشترک را از دیگر موضوعات مورد تفاهم نامه بین دو سازمان برشمرد.

رییس سازمان جغرافیایی همچنین بهره‌برداری از توان دو طرف جهت پاسخگویی به نیاز‌های نوآورانه کشور در حوزه فناوری‌های علوم جغرافیایی، ارائه خدمات علمی و اطلاعاتی در زمینه‌های فنی و تخصصی، تولید اطلاعات مکانی و تهیه نقشه‌های موضوعی در مقیاس‌های مورد نیازکمیته امداد امام خمینی (ره)، تهیه اطلس جغرافیایی محرومیت زدایی ۳۱ استان کشور تا سطح روستا‌ها و محلات با اولویت مناطق محروم و مرزی با رویکرد تحلیل فضایی، ارائه مباحث علمی فناورانه و آموزشی مورد نیاز کمیته امداد امام خمینی، رصد و پایش مخاطرات سکونت گاه‌های انسانی با استفاده از فنون سامانه اطلاعات مکانی، سنجش از دور، طراحی و پیاده سازی سامانه‌های تحت وب به منظور جمع‌آوری و به اشتراک گذاری و ارائه سرویس‌های مکانی مورد نیاز با هدف بهره برداری مشترک را از مهمترین تعهدات سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح در این تفاهم نامه برشمرد.

وی با بیان اینکه تولید نقشه جامع جغرافیایی محرومیت‌زدایی کشور توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح ما حصل اطلاعات و نیاز سنجی صحیح کمیته امداد خمینی (ره) بوده است، اظهار داشت: با توجه به زیر ساخت‌های سازمان جغرافیا این امکان وجود دارد که از طریق سامانه برخط، تمامی استان‌های کشور از این مزیت برخوردار شده و به اطلاعات و داده‌های دقیقی از جغرافیای مردم در هر خطه دست یابند.

در این مراسم سید «مرتضی بختیاری» رئیس کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله) اجرای این تفاهم نامه را بسیار ارزشمند خواند و گفت: همکاری در ارائه داده‌های مورد نیاز جهت تولید اطلس محرومیت‌زدایی کشور از بانک اطلاعات نیازمندان، ارائه اطلاعات مربوط به پراکندگی مکانی نیازمندان به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح، همکاری در تحلیل و تدوین راهبرد‌های تعدیل و برون‌رفت از پدیده فقر و پیگیری جهت دریافت اطلاعات مرتبط با فقر از دیگر سازمان‌ها و ارائه به سازمان جغرافیایی از مهمترین تعهدات کمیته امداد خمینی (رحمه الله) در این تفاهم‌نامه است.   بیشتربخوانید: مشاور فرمانده نهاجا: شروع کننده تجاوز و تعدی را پشیمان می‌کنیم فرمانده کل دژبان ارتش: قلم‌ پای متجاوز به ایران را می‌شکنیم رهایی شناور‌های تجاری مورد تعرض دزدان دریایی؛ عصاره رزمایش مُرکب امنیت دریایی جانشین فرمانده نزاجا: در تأمین محصولات دفاعی رزم زمینی نیازی به خارج از کشور نداریم

 

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت دفاع اقتدار ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت دفاع اقتدار ایران سازمان جغرافیایی نیرو های مسلح کمیته امداد امام خمینی محرومیت زدایی کشور تفاهم نامه اطلاعات مکانی نقشه جامع رحمه الله مورد نیاز داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی

مراسم رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاون انتظامی، معاون پارلمانی، معاون آموزش و پژوهش، مدیر مرکز آمار و فن آوری اطلاعات، صبح روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس کل سازمان نظام پزشکی در مراسم رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی ضمن قدردانی ویژه ازمسئولیت پذیری و دلسوزی تمامی دست اندرکاران تولید و طراحی این سامانه در ادامه رونمایی از سامانه جامع انتظامی را کار بسیار ارزشمند و فاخری خواند و گفت: سامانه جامع انتظامی با زحمات شبانه روزی چندین ماهه مرکز آمار و فناوری اطلاعات و معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی در جهت خدمت به مردم و اعضای جامعه پزشکی، پیگیری حق و حقوق بیماران، غیر حضوری شدن مراجعات و تکریم اعضای جامعه پزشکی رونمایی شد.

دکتر محمد رئیس زاده با بیان اینکه سامانه جامع انتظامی رسیدگی به پرونده‌های انتظامی را در معاونت انتظامی و نیز هیات‌های انتظامی نظام پزشکی‌ها تسهیل می‌کند، اظهار داشت: سامانه جامع انتظامی علاوه بر ساماندهی داده‌های هیات‌های انتظامی نظام پزشکی‌ها همچنین این امکان را فراهم می‌کند که بتوانیم از حجم عظیم و ارزشمند داده‌ها در امر پژوهش و تحقیقات، رصد و مدیریت شکایات در حوزه انتظامی، رصد اخبار و پیشگیری از قصور و تقصیر در جامعه پزشکی استفاده کنیم.

وی با اشاره به عملکرد بسیار شایسته مرکز آمار و فن آوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی در ایجاد زیر ساخت ها، احصا فرایند‌ها و پیاده سازی آن افزود: مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی کار پیچیده‌ای را در مقیاس حوزه فناوری اطلاعات قوه قضائیه انجام داده است و این کار ماندگار در وهله اول به نفع مردم و سپس اعضای جامعه پزشکی است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه راه اندازی سامانه جامع انتظامی منجربه کاهش بار مراجعات مردم به هیات‌های انتظامی نظام پزشکی‌ها می‌شود، در ادامه صحبت هایش ابراز امیدواری کرد که نظام پزشکی شهرستان‌ها نسبت به بهره مندی از ظرفیت سامانه جامع انتظامی ملزم شوند و همچنین استفاده از این سامانه به کاربران و جامعه پزشکی آموزش داده شود.

-سامانه جامع انتظامی اطاله رسیدگی به پرونده‌های انتظامی را کاهش می‌دهد

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در گفتگو با خبرنگار ما درباره نقش سامانه جامع انتظامی در اطاله رسیدگی به پرونده‌های انتظامی گفت: با راه اندازی این سامانه همه افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند بصورت برخط به هیات‌های انتظامی نظام پزشکی‌ها و نیز هیات عالی معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی مراجعه کنند و از وضعیت پرونده شان آگاه شوند. از طرفی هر اتفاق جدیدی در پرونده مراجعین رخ دهد بصورت پیامک به کاربران اطلاع رسانی خواهد شد و نهایتا نتیجه رای انتظامی یا کاشناسی به طرفین ابلاغ خواهد شد.

دکتر محمدرضا خردمند با بیان اینکه اعتراض به پرونده‌های انتظامی نیز در بستر سامانه جامع انتظامی خواهدبود در ادامه افزود: بر خط شدن مراجعات افراد حقوقی و حقیقی به معاونت انتظامی سازمان و نیز هیات‌های انتظامی نظام پزشکی‌ها منجربه بهبود کیفی قابل توجهی در رسیدگی به پرونده‌ها خواهد شد از طرفی قابلیت دسترسی آمار شکایات را در کل کشور فراهم خواهد کرد، ضمن اینکه از اطاله زمان رسیدگی به طور قابل توجهی کاسته خواهد شد.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی رونمایی از سامانه جامع انتظامی و رسیدگی الکترونیک و بر خط به پرونده‌های انتظامی را از جمله تاکیدات رئیس کل سازمان نظام پزشکی از همان آغاز دوره جدید ریاست ایشان عنوان کرد و اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی مراجعه حضوری مردم و جامعه پزشکی را به شدت کاهش می‌دهد.

به گفته دکتر خردمند؛ یکی از مهم‌ترین وظایفی که بر عهده سازمان نظام پزشکی است رسیدگی انتظامی یا انجام کارشناسی برای مراجع قضایی است با توجه به اینکه انجام این موضوع مستلزم مراجعه افراد به سازمان نظام پزشکی بود و همین امر مشکلات فراوانی ایجاد می‌کرد و دقت در رسیدگی را هم کم می‌کند همچنین موجب اطاله زمان رسیدگی می‌شود.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی از اجرای پایلوت سامانه جامع انتظامی در سه استان تهران، البرز و قزوین خبر داد و گفت: تحقیق و راه اندازی سامانه جامع انتظامی از حدود یک سال پیش در سازمان نظام پزشکی کلید خورده است و پس از احصا و رفع عیوب سامانه در استان‌های پایلوت با دستور رئیس کل سازمان نظام پزشکی اجرای سراسری آن در کشور کلید می‌خورد.



-برخط شدن رسیدگی به پرونده‌های انتظامی در ۲۲۲ نظام پزشکی سراسر کشور؛ به زودی



مدیر مرکز آمارو فن آوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی درباره دسترسی مراجعین به پرونده‌های انتظامی در سامانه جامع انتظامی به خبرنگار ما گفت: نزدیک به یک سال است مرکز آمارو فن آوری اطلاعات و معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی بصورت شبانه روزی در حال تولید و طراحی سامانه جامع انتظامی هستند، این سامانه در بلند مدت امکان پاسخگویی به نیازمندی‌های حوزه سلامت الکترونیک کشور را در جهت احقاق حقوق جامعه پزشکی و مردم فراهم می‌کند.

به گفته دکتر عبدالکریم مباشر جنت؛ کلیه فرآیند‌های رسیدگی و دادرسی در معاونت انتظامی سازمان نطام پزشکی به شکل جامع در قالب این سامانه انجام خواهد شد. بیماران پس از ثبت پرونده شکایات شان کدمنحصر به فردی را دریافت می‌کنند و روند پیشرفت طرح شکایت از طریق همین کد قابل پیگیری است همچنین افرادی که از آن‌ها شکایت شده است می‌توانند وضعیت پرونده شان را بصورت بر خط و در لحظه پیگیری کنند.

وی با اشاره به حجم شکایت‌ها و پرونده‌های مورد بررسی کارشناسی و ارجاع شده در سازمان نظام پزشکی گفت: با گسترده شدن سامانه جامع انتظامی و قابلیت استفاده بر خط مراجعین در ۲۲۲ نظام پزشکی کشور شاهد نظارت عالی، وحدت رویه و دیتا بیس‌هایی خواهیم بود که می‌تواند در سیاست گذاری‌ها کمک کند. از طرفی می‌توانیم زحمات هیات‌های انتظامی نظام پزشکی‌های سراسر کشور را بصورت جامع رصد و ارزیابی کنیم و در جا‌هایی که نیاز به کمک بدنه کارشناسی در شهر‌های مختلف است، از ظرفیت موجود بصورت بر خط استفاده کنیم.

مدیرمرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه نسخه اولیه سامانه جامع انتظامی قابلیت توسعه و اضافه شدن جزئیات بیشتری را دارد، درباره اینکه آیا کاربران در هنگام استفاده از این سامانه باید هزینه هم پرداخت کنند؟ اظهار داشت:خیر. هزینه‌ها طبق روال سابق ادامه دارد و هیچ هزینه اضافی تحمیل نخواهد شد بلکه این سامانه به دلیل کاهش رفت و آمد مراجعین برای کسب اطلاع از روند پرونده و نیز حذف یا کاهش فرایند‌های کاغذی و سنتی منجربه کاهش قابل توجه هزینه‌ها خواهد شد.

دکتر مباشر جنت با بیان اینکه رسیدگی به پرونده‌های انتظامی در سازمان نظام پزشکی تنها شامل اعضای سازمان نیست و پرونده سایر حرف پزشکی نیز در سازمان مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، خاطر نشان کرد: برای این افراد تسهیلاتی هم در نظر گرفته شده است. از طرفی دسترسی به احراز هویت افراد از طریق وب سرویس‌های مستقر در نهاد‌های حاکمیتی از جمله سازمان ثبت احوال، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و بطور کلی نهاد‌هایی که برای احراز هویت افراد مانند پنجره هوشمند دولت الکترونیک تعریف شده است، در زیر ساخت‌های سامانه جامع انتظامی در نظر گرفته شده است.

مدیر فناوری اطلاعات سازمان نظام پزشکی در پایان تاکید کرد که کلیه نگهداری داده‌ها و سرور‌ها به منظور حفظ امنیت داده‌ها توسط سازمان نظام پزشکی کشور انجام می‌شود، امیدواریم این سامانه در جهت کمک به مردم و جامعه پزشکی باشد.

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • تأثیرات راهبردی عملیات وعده صادق در سطح منطقه و جهان
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • وزارت نفت اراضی مستعد ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد
  • وزارت نفت اراضی ساخت مسکن در ۹ استان کشور را اعلام کرد
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند