Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@07:49:11 GMT

ادامه بررسی پرونده‌ های پلاک ثبتی باغات پایتخت

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۶۳۸۰

ادامه بررسی پرونده‌ های پلاک ثبتی باغات پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای شورا در دویست و نود و سومین جلسه علنی شورا به بررسی پرونده‌های پلاک ثبتی باغات پرداختند. زهرا نژاد بهرام نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری در این خصوص اولین پرونده گفت: این پرونده، ملکی به مساحت ۱۵۷۷ متر در پاسداران واقع در منطقه ۳ است و در سند آن عبارت «شش دانگ یک قطعه زمین» آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این قطعه زمین سابقا مسکونی بوده و کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۶۸ آن را باغ دانسته و در سال ۱۳۹۷ نیز آن را باغ شمرده است و کمیسیون ۱۲ در سال ۱۳۶۳ آن را مسکونی مشجر خوانده است. لذا کمیسیون شهرسازی و معماری هم آن را باغ شمرده است.

حسن خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران در مخالف با این نظر، گفت: کمیسیون ماده ۱۲ این ملک را مسکونی مشجر می‌داند تبعا غیر باغ می‌شمرد. این ملک خانه‌ای بوده که درخت هم داشته است. در سطح تهران در گذشته خانه‌ها در حیاط خود دارای درخت بوده‌اند و این طبیعی است.

وی ادامه داد: سند ملک هم باغ نیست، حدنصاب درختان را هم ندارد و غیر مسکونی هم که نیست و یکبار در سال ۱۳۶۴ غیر باغ شمرده شده است لذا نمی‌توان آن را باغ شمرد.

اما زهرا صدراعظم نوری موافق نظر کمیسیون بود و متذکر شد: در قانون اگر ملکی یکی از شرایط چندگانه مذکور را داشته باشد، باغ است. وقتی باغ شمرده شود دیگر نمی‌شود در آن ساختمان بلند مرتبه ساخت. سخن کمیسیون ماده ۱۲ دلیلی برای باغ بودن این ملک است.

در پایان نظر کمیسیون شهرسازی به رأی گذاشته شد و با ۱۲ رأی موافق به تصویب رسید.

پلاک ثبتی دوم قطعه زمینی به مساحت ۵۵۸ متر در خیابان ولیعصر واقع در منطقه یک بود که در سند آن عبارت «قطعه زمین» و در سند مادر آن عبارت «قطعه باغ مشجر مزروعی» آمده است. همچنین کمیسیون ماده هفت آن را باغ دانسته و از همین روی کمیسیون شهرسازی هم آن را باغ می‌داند.

بدین ترتیب نظر کمیسیون به رأی گذاشته شد و با ۱۴ رأی موافق به تصویب رسید.

سومین پلاک ثبتی مساحت ۱۰۷۳ متر مربع داشت و در سند آن عبارت «یک باب خانه و مغازه‌های متصل» آمده و سابقا مسکونی هم بوده است. نژاد بهرام درباره این پلاک ثبتی، افزود: در سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۸ کمیسیون ماده هفت آن را باغ شمرده است اما تعداد درختان حدنصاب ندارد و چون سند هم مسکونی است کمیسیون آن را باغ نمی‌داند.

بهاره آروین در مقام مخالف گفت: رأی کمیسیون ماده هفت با توجه به عکس‌های هوایی مربوط به سال ۱۳۸۸ و بن درختان، مبنی بر باغ بودن ملک، صائب‌تر به نظر می‌رسد.

مجید فراهانی در موافقت با نظر کمیسیون گفت: در سند ذکر شده است که یک باب خانه و مغازه است و کلمه‌ای دال بر باغ بودن در آن وجود ندارد. افزون بر این، این باغ حد نصاب درختان را هم ندارد.

سید حسن رسولی نیز گفت: مشخصات ارائه شده مربوط به این ملک نیست و دقت نظر صورت نگرفته است. لذا درخواست می‌کنم که پرونده به کمیسیون برگشت کند.

نژاد بهرام در پاسخ گفت: اینکه اشتباهی در پیوست‌ها وجود داشته باشد چیزی را عوض نمی‌کند و اشکالی بر رأی کمیسیون وارد نمی‌کند.

حسن خلیل آبادی نیز در مخالفت، گفت: این ملک دو سند داشته و شماره هردو سند قطعاً متفاوت از هم است و این طبیعی است. اگر آدرس ملک تعارضی نداشته باشد دلیلی برای بازگشت به کمیسیون وجود ندارد.

بنابراین پیشنهاد بازگشت به کمیسیون به رأی گذاشته شد اما با ۹ موافق به تصویب نرسید.

سپس نظر کمیسیون مبنی بر باغ نبودن به رأی گذاشته شد و با ۱۴ رأی به تصویب رسید.

سپس پلاک ثبتی چهارم با مساحت ۱۷۵۹ در منطقه پنج توسط محمد سالاری بررسی شد. او گفت که در سند عبارت «زمین مزروعی» آمده است و کاربری قدیم آن هم باغ بوده است و کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۹۷ آن را باغ شمرده است ولی حدنصاب ندارد و کمیسیون شهرسازی با توجه به کاربری قدیم آنکه باغ بود، آن را باغ می‌داند.

نظر کمیسیون بدون مخالف به رأی گذاشته شد و با ۱۵ رأی موافق به تصویب رسید

پلاک ثبتی پنجم قطعه زمینی به مساحت ۵۲۲ متر در یافت آباد بود که در سند آن عبارت «یک قطعه باغ» آمده بود و کاربری قدیم آن، آموزشی بود. سالاری درباره این پلاک ثبتی، گفت: کمیسیون ماده هفت آن را در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۸ باغ شمرده است. لذا کمیسیون شهرسازی و معماری هم آن را باغ می‌داند.

نظر کمیسیون به رأی گذاشته شد با ۱۲ رأی موافق به تصویب رسید.

پلاک ثبتی ششم قطعه زمینی بود به مساحت ۹۱۷ متر مربع در منطقه یک و در سند آن «قطعه زمین باغ مشجر» آمده و کاربری قدیم آن مسکونی بوده است. سالاری درباره این پلاک ثبتی، گفت: کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۹۸ آن را باغ شمرده است و از همین روی کمیسیون شهرسازی آن را بر اساس سند باغ می‌شمارد.

خلیل آبادی نیز در مقام مخالف گفت: روی سند عبارت باغ آمده است. اما همه شرایط نشان می‌دهد که این ملک، باغ نیست. چراکه نه تنها حد نصاب درختان را ندارد، بلکه سطح زیر اشغال آن بسیار است.

ناهید خداکرمی در موافق با نظر کمیسیون گفت: مالک، تمام درختان را نابود کرده است. حال چرا باید کار او را تأیید کنیم؟ این در حالیست که هم سند و هم کمیسیون تخصصی آن ملک را باغ می‌دانند.

نظر کمیسیون به رأی گذاشته شد و با ۱۱ رأی موافق به تصویب رسید.

در ادامه شش مورد پلاک ثبتی با هم مورد بررسی قرار گرفتند که همه بخشی از قطعه زمین به مساحت ۴۶۰۲ متر در اقدسیه واقع در منطقه یک بودند و در سند هر شش پلاک عبارت «یک قطعه زمین» آمده و در سند مادر هم عبارت «یک قطعه زمین» آمده است.

سالاری ادامه داد: کاربری قدیم آن فضای سبز بوده و کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۹۱ آن را غیر باغ اعلام کرده است و در سال ۱۳۹۹ آن را با ۱۳۱ اصله درخت سبز باغ حساب کرده‌اند. اما کمیسیون شهرسازی آن را باغ نمی‌داند.

نظر کمیسیون به رأی گذاشته شد و با ۷ موافق به تصویب نرسید و باغ شمرده شد.

پلاک ثبتی هشتم قطعه زمینی به مساحت ۵۷۸۴ متر مربع در شهر ری بود که در سند عبارت «قطعه زمین مسکونی» آمده است و کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۹۷ گفته است که این ملک حدنصاب را باغ دارد. بنابراین کمیسیون هم آن را باغ می‌داند.

نظر کمیسیون بدون مخالف و موافق به رأی گذاشته شد و با ۱۵ رأی موافق به تصویب رسید.

پلاک ثبتی نهم قطعه زمینی به مساحت ۱۲۸۷ متر مربع در خیابان باغ فیض است و در سند عبارت «مشجر» آمده است و کاربری قدیم آن باغ است و کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۸۹ آن را باغ شمرده و در ۱۳۹۳ و ۱۳۹۸ هم با حدنصاب ۷۲ اصله درخت باغ شمرده است و لذا کمیسیون شهرسازی هم آن را باغ می‌داند.

نظر کمیسیون به رأی گذاشته شد و با ۱۶ رأی موافق به تصویب رسید.

سپس پلاک ثبتی دهم مورد بررسی قرار گرفت که قطعه زمینی بود به مساحت ۱۰۰۰ متر در زعفرانیه که در سند آن عبارت «یک قطعه زمین» آمده است و کاربری قدیم آن مسکونی بوده و کمیسیون ماده هفت در سال ۱۳۸۳ آن را باغ نشمرده اما در سال ۱۳۹۸ باغ شمرده است و کمیسیون شهرسازی آن را باغ می‌دانند.

خلیل آبادی به عنوان مخالف گفت: در سال ۱۳۸۳ حدنصاب نداشته و باغ شمرده نشده، بعدها مالک درخت می‌کارد و باغ شمرده می‌شود. این ستم در حق مالک است. تازه در سند هم نامی از باغ نیامده است.

نوری در موافقت با نظر کمیسیون گفت: ۳۸ اصله درخت گزارش شده است، این درحالی است که بن ۱۹۰ درخت در این ملک وجود داشته اما به هر دلیلی رأی غیر باغ داده شده است و با این حال در سال ۱۳۹۸ رأی باغ داده شده و حدنصاب هم دارد.

نظر کمیسیون به رأی گذاشته شد و با ۱۲ رأی موافق به تصویب رسید.

کد خبر 5210003

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران خیابان ولی عصر محمد سالاری مجید فراهانی باغات شهرداری تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا قوه قضاییه سازمان تامین اجتماعی امتحانات نهایی راهپیمایی روز قدس فطریه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران واکسن کرونا سازمان محیط زیست کیفیت هوای تهران پرونده قضایی رأی موافق به تصویب رسید قطعه زمینی به مساحت کمیسیون شهرسازی یک قطعه زمین خلیل آبادی سند عبارت پلاک ثبتی متر مربع غیر باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی طرح رصد در مناطق مختلف پایتخت در شورا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، گزارشی از اجرای طرح رصد در مناطق مختلف پایتخت به اعضای شورا ارائه کرد. گفت: در رصد، هزار و ۷۵۰ طرح توسعه محلی در سال ۱۴۰۱ و هزار و ۵۲۰ طرح در سال ۱۴۰۲ اجرا و دو هزار و ۸۷۴ طرح نیز برای امسال در نظر گرفته شد.

میثم مظفر از پیشرفت ۱۰۰ درصدی طرح‌های ۱۱ منطقه تهران در سال ۱۴۰۲ خبرداد و گفت: احداث و تکمیل ۵۸ زمین چمن مصنوعی، ۴۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی و احداث ۶ درمانگاه و چهار تالار یاس هم در این دوره انجام شده است.

رئیس کمیته بودجه شورا، اصلاح هندسی چهار هزار و ۷۲۷ نقطه در محلات، احداث هزار و ۸۶۳ ظرفیت پارکینگ، ایمن سازی ۱۴ هزار و ۴۸۲ نقطه حادثه خیز ترافیکی، بازگشایی ۵۴ مسیر و معبر ترافیکی، احداث هشت تقاطع غیر همسطح را از دیگر اقدامات در حوزه حمل و نقل و ترافیک در قالب طرح رصد بر شمرد.

میثم مظفر افزود: در حوزه خدمات شهری هم احداث ۲۵ بوستان محلی، احداث ۱۶ میدان میوه و تره بار، احداث، بهسازی و مرمت ۵۷۴ هزار مترمربع پیاده رو، احداث، بهسازی و مرمت ۶۱۲ کیلومتر نهر، ایمن سازی و بهسازی هزار و ۶۸ بوستان، احداث و مرمت هزار و ۷۸۵ چشمه سرویس بهداشتی و آسفالت ۱۱.۵ میلیون متر مربع کوچه، خیابان و معابر اصلی، فرعی و بزرگراهی انجام شد.

در ادامه جلسه امروز شورا گزارش حسابرسی شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بررسی و با حداکثر آراء موافق تأیید شد.

مهدی اقراریان رئیس کمیته حقوقی شورای اسلامی شهر تهران هنگام بررسی این گزارش از زیان دهی شرکت کنترل ترافیک خبر داد و گفت: شرکت در دوره اخیر وارد زیان شده و حدود ۲۰۰ میلیارد تومان نیز بدهکار است این در حالیست که شهرداری تهران مدعی است که درآمد دارد.

میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورا هم خواهان تعیین تکلیف مالیات بر عملکرد و ارزش و افزوده بیمه شرکت در سنوات گذشته طی یک ماه شد.

در ادامه نشست امروز شورا گزارش حسابرسی شرکت نوسازی عباس آباد برای سال‌های مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بررسی شد.

مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد هنگام بررسی این گزارش از احیای مجموعه‌هایی تعطیل شده در اراضی عباس‌آباد خبر داد.

محمدحسین حجازی افزود: شرکت نوسازی عباس آباد رو به توسعه است و مجموعه روبه توسعه که طرح جامع اول آن افتتاح شده و طرح جامع دوم نیز که برای در ۶ ماهه دوم سال است نیازمند نیرو است.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران هم در ادامه درخصوص نگهداشت فضای سبز در اراضی عباس آباد تذکر داد. گزارش حسابرسی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ هم با حداکثر آراء موافق در نشست امروز تأیید شد.

سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران هنگام بررسی این گزارش گفت: در مسیر دو ساله، زیان شرکت ساماندهی را به سود عملیاتی تبدیل کردیم به طوری که در سال ۱۴۰۲ زیان انباشته به صفر رسیده و امسال پنج میلیارد تومان سود عملیاتی ثبت شده که ما را از ماده ۱۴۱ خارج می‌کند.

در جلسه مشترک کمیسیون برنامه و بودجه و فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران هم بهای خدمات فرهنگی و هنری در مجموعه‌های وابسته به اداره کل بانوان و سازمان فرهنگی و هنری بررسی شد.

در این لایحه نرخ بهای خدمات هنری، آموزشی و تفریحی در ۲۲ مجموعه شهربانو به تفکیک مناطق براساس پهنه‌بندی اقتصادی بررسی و تصمیم‌گیری و پس از اعمال اصلاحات برای تصویب در صحن شورا به هئیت رئیسه تقدیم شد.

در ادامه لایحه «بهای خدمات استفاده از مراکز سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران از سال ۱۴۰۳» بررسی و بهای خدمات مشخص شد. در نهایت این لایحه نیز پس از اجرای اصلاحات لازم به منظور دریافت نظرات تمامی اعضای شورا به هئیت رئیسه ارسال شد.

۲۷ نفر از کارکنان رسمی شهرداری تهران هم به عنوان قائم مقام ذیحساب معرفی شدند.

سخنگوی شورای شهر تهران هم از برگزاری جلسه اعضای شورا‌های ادوار گذشته در روز یکشنبه نهم اردیبهشت به مناسبت روز ملی شوراها، خبر داد. علیرضا نادعلی افزود: همچنین همزمان با نهم اردیبهشت شاهد آغاز به کار شورای محلات نیز خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • توپ ورود تاکسی های برقی به پایتخت در زمین کدام دستگاه است؟
  • ضابطه مندی معاینه فنی تهران برای خودروهای پلاک شهرستان در پایتخت
  • ۱۴۶ قطعه زمین به متقاضیان واجد شرایط جرقویه تحویل داده شد
  • لزوم ضابطه‌مند کردن داشتن معاینه فنی تهران برای تردد در پایتخت 
  • تحویل ۱۴۶ قطعه زمین به متقاضیان واجد شرایط درجرقویه
  • ۷۵ درصد اراضی آذربایجان غربی در سه سال اخیر تعیین تکلیف شد
  • تعیین تکلیف ۷۵درصد اراضی آذربایجان غربی در کمیسیون رفع تداخلات
  • بررسی طرح رصد در مناطق مختلف پایتخت در شورا