Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارشی که توسط سازمان تحقیقات و توسعه خلیج فارس تهیه و تنظیم شده آمار جالبی از استفاده مجدد از زباله ها در استادیوم های جام جهانی ارائه کرده است

به گزارش طرفداری، بدور المیر، مدیر عالی رتبه حاضر در کمیته ساخت و ساز بناهای مورد نیاز در جام جهانی 2022 آمار جالبی از درصد دوباره مورد استفاده قرار گرفتن زباله های جامد حاصل از ساخت و ساز ورزشگاه های قطر ارائه داد که در نوع خود فوق العاده به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است که در مجموع همه ورزشگاه های ساخته شده و یا در حال ساخت، از حدود 79 درصد از زباله های جامد استفاده مجدد شده است، این استفاده به شیوه های بین المللی انجام شده است. 90 درصد از زباله های تولید شده در ساخت ورزشگاه الجنوب و 84 درصد از زباله های تولید شده در ساخت ورزشگاه احمد بن علی، 95 درصد از ورزشگاه در حال ساخت ابوعبود مورد استفاده دوباره قرار گرفتند.

المیر در این باره گفت: کاهش ضایعات تولید شده در کار ساخت ورزشگاه ها و اطمینان از بازیافت آنها در هر زمان ممکن است. به نوبه خود، ما به دستاوردهایی که تاکنون در زمینه مدیریت پسماند و بازیافت موفق به کسب آن شدیم افتخار می کنیم و حالا به دنبال وسعت برنامه های طولانی مدت در این زمینه هستیم.

اخبار داغ 

اوجی هنرمند معروف درگذشت + عکس برترین های قرن با جواد منافی: آن تصادف زندگی ام را تغییر داد؛ تحمل آن رفتارها را نداشتم و خداحافظی کردم مهدی طارمی مهار نشدنی است / گزارش رسانه پرتغالی ادعای عجیب دکتر هاشمیان | انصاریان مرگ شریفی داشت، علیه او توطئه کردند انتقال اریک گارسیا به بارسلونا به زودی رسمی می شود پاراتیچی دو بار پیشنهاد اخراج پیرلو را داد؛ درگیری لفظی مدیران یوونتوس در پارکینگ!

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۶۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قامت‌هایی که خم می‌شوند؛ دستانی که غبار از چهره شهر می‌زداید

نیمه شب‌ها در دل تاریکی و سرمای شب شروع به کار می‌کند، اما وقتی کارش تمام می‌شود که خورشید گرمای مطبوعش را به آسمان بخشیده و دیگر از سردی استخوان‌سوز شب خبری نیست؛ پاکبانی شغل مردان قوی است، مردانی که نان حلال را در ازای آراستن شهر به دست می‌آورند.

شهر در خواب عمیقی فرو رفته، اما او بیدار است؛ جارو به دست خیابان‌ها را نوازش می‌کند؛ صدای خش‌خش جارویش در سکوت شب می‌پیچد، اما کوچه‌های شهر این آهنگ را دوست دارد؛ گهگاهی خم می‌شود، زباله‌ای را از روی زمین برمی‌دارد و دوباره با جدیت تمام به کارش ادامه می‌دهد.

پاکبانان افراد زحمت‌کشی هستند که سال‌های عمرشان را در کوچه‌های شهر سپری می‌کنند؛ هم‌قدم و هم‌پای آن ها جارویی با دسته بلند است که آن را با عشق بر زمین می‌سایند تا پاکیزگی را به شهر هدیه کنند.

آن ها همیشه در صحنه هستند، در خط مقدم مبارزه با آلودگی‌ها، زشتی‌ها و پلیدی‌ها، اما چرا دیده نمی‌شوند؟ چرا هر روز از کنارشان عبور می‌کنیم، بی‌آنکه بدانیم در دلشان چه می‌گذرد؟

به‌راستی اگر آنان نبودند فضای شهر را انبوهی از زباله و بوی نامطبوع آن فرامی‌گرفت و به‌طور قطع شهر دیگر محل مناسبی برای زندگی نبود.

زباله‌های شهر تمام‌شدنی نیست و آن ها تن‌ها دل‌خوش به آواز پرندگان و سایه درختان سبز پس از چندین ساعت سرپا ایستادن و نظافت کردن، لحظه‌ای را در آغوش طبیعت می‌آرامند و دوباره با جانی تازه، فعالیت خود را از سر می‌گیرند.

جمع‌آوری روزانه ۱۲۰ الی ۱۳۰ تن زباله در شهرکرد

مومنی رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرکرد گفت: ۷۰ درصد زباله در شب و  ۳۰ درصد زباله در ساعات میانی روز با هزینه ۲۷ میلیارد تومان در شهر جمع‌آوری می‌شود.

وی اظهار کرد: حدود ۱۲۰ الی ۱۳۰ تن زباله به صورت روزانه در سطح شهر جمع‌آوری که از این میزان زباله ۷۰ درصد در شب و ۳۰ درصد در روز جمع‌آوری می‌شود.

مومنی با بیان اینکه برای جمع آوری زباله به صورت سالانه در شب و روز ۲۷ میلیارد تومان هزینه صرف می‌شود، افزود: به دلیل عدم رعایت برخی شهروندان در خصوص ساعت تعیین شده برای خارج کردن زباله از خانه، هم اکنون ۳۰ درصد زباله‌های شهر در ساعات میانی روز با هزینه حدود ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان جمع‌آوری می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین زباله مربوط به زباله خانگی است، اضافه کرد: این زباله ها توسط دستگاه های کامیون پرس‌دار به صورت شبانه‌روزی به سایت دفن زباله واقع در رحمتیه منتقل شد.

مومنی ادامه داد: هم اکنون ۲۶۰ پاکبان در بخش نظافت و جمع‌آوری زباله با ۳۰ دستگاه ماشین‌آلات جمع‌آوری زباله در سطح شهر مشغول به کار هستند.

زباله گردی، در تضاد با زیبایی شهری

این روزها دیدن صحنه‌هایی که افرادی سرگرم جست و جو در دل سطل‌های زباله هستند برای همه عادی به نظر می رسد و روزانه می‌توانیم با آن مواجه شویم.

زباله گردی را می‌توان به عنوان آسیب اجتماعی نوین در اثر تولید بیش از حد زباله رو به رشد توصیف کرد به طوری که در ابتدا این پدیده با هدف پیدا کردن اشیای قابل استفاده یا جمع آوری ته مانده غذا برای قشر آسیب پذیری از جامعه صورت می‌گرفت اما امروزه با اجرای طرح‌های بازیافت و تغییر مدیریت شهری به عنوان یک شغل نیز مورد استقبال اشخاص قرار گرفته است که در واقع شغلی کاذب است که برخی از سر ناچاری به آن روی می‌آورند.

متاسفانه به علت بروز مشکلات اقتصادی شاهد افزایش تعداد زباله گردها در شهرها هستیم که به دلایل مختلف حاضر هستند ساعت ها درون زباله ها، مواد قابل بازیافت را جمع کرده و به دلالان به قیمت بسیار اندک بفروشند.

تفکیک زباله از مبدا، ظرفیتی برای توسعه پایدار شهری

دیگر خبرها

  • ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است
  • شلوار جین برای محیط زیست مضر است؟
  • انتقاد عضو شورای شهر از عدم ساخت ورزشگاه‌های جدید در پایتخت
  • قامت‌هایی که خم می‌شوند؛ دستانی که غبار از چهره شهر می‌زداید
  • معابر شهر تبریز پنج هزار و ۳۸۳ باکس زباله دارد
  • رئیسی: تولید مسکن برای مدد جویان ۴۴ درصد افزایش داشته
  • به پلاستیک بگو نه!
  • ساخت نیروگاه زباله‌سوز در ساری ضرورت دارد
  • ساخت دو ورزشگاه برای معلولان در سال جدید
  • سهم قابل توجه خودروهای چینی در بازار جهانی