Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا ایزدپور عصر سه‌شنبه به رسانه‌ها ابراز داشت: عید فطر سال گذشته کمک‌های نقدی و غیر نقدی دولتی و غیر دولتی جمع‌آوری شده در بهزیستی استان، در مجموع یک میلیارد و ۹۳۷  میلیون و ۸۸۹ هزار ریال در بخش فطریه و کفاره بود. 

وی یادآور شد: میزان فطریه نقدی جمع آوری شده در بخش دولتی و کمک های نقدی یک میلیارد و ۱۰۹ میلیون ۷۲۷ هزار ریال و غیر نقدی ۱۲۵ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افرود: در بخش غیر دولتی نیز کمک های نقدی ۶۹۲ میلیون و ۸۶۲ هزار ریال و به صورت غیر نقدی ۹ میلیون و ۵۵۰ هزار ریال جمع آوری شد.

ایزدپور افزود: مبلغ جذب شده از فطریه پس از عید رمضان و در کوتاهترین زمان جهت رفع نیاز های ضروری زندگی جامعه هدف نیازمند برنامه ریزی و تخصیص داده شد و همچنین کفاره با توجه به قوانین شرع برنامه‌ریزی و توزیع شد.

وی با اشاره به برگزاری پویش ضیافت همدلی رمضان ابراز داشت: هم استانی‌ها می‌توانند کمک‌های مالی خود را به حساب  ۴۱۷۱۰۳۴۵۴۱۸۱۰۵۰۷ و شماره کارت   ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۳۴۱۸۰۳۵  به نام مشارکت های مردمی بهزیستی استان سمنان نزد بانک مرکزی واریز کنند و با مراجعه به ادارت  بهزیستی شهرستان و یا معاونت مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان نحوه هزینه کرد آن را مشخص کنند.

ایزدپور گفت:  سال گذشته در سه شهرستان سمنان، مهدیشهر و دامغان در مجموع ۶۲ صندوق جمع آوری زکات فطریه و کفاره دایر بود و در دیگر شهرستان‌ها نیز جمع‌آوری فطریه و کفاره با هماهنگی شورای زکات شهرستان انجام شد.

آغاز واکسیناسیون مراکز توانبخشی تحت نظارت بهزیستی

مدیرکل بهزیستی استان سمنان بیان کرد: واکسیناسیون مراکز توانبخشی استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی با مرکز بیماران روانی مزمن قائم آغاز شد و ۵۷ نفر از بیماران اعصاب و روان مرکز قائم شهرستان شاهرود اولین مرحله واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی افزود: این ۵۷ بیمار و ۱۲ نفر از کارکنان مرکز قائم، با واکسن چینی سینوفارم واکسینه شدند.

ایزدپور تصریح کرد: پیش از این واکسیناسیون تمام سالمندان مقیم مراکز شبانه روزی استان بدون عوارض جانبی و با رضایت سالمندان و خانواده‌هایشان انجام شد.

مدیرکل بهزیستی استان سمنان گفت: امید است با هماهنگی معاونت بهداشت و درمان استان سایر افراد مراکز شبانه روزی از جمله معلولین ذهنی و مراکز شبه خانواده نیز طی روزهای آینده واکسینه شوند.

برچسب‌ها فطریه سمنان اداره کل بهزیستی استان سمنان مشارکت های مردمی واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فطریه سمنان اداره کل بهزیستی استان سمنان فطریه سمنان اداره کل بهزیستی استان سمنان مشارکت های مردمی واکسن کرونا اخبار کنکور بهزیستی استان سمنان هزار ریال جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۶۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند

این اختلال در بیماران اوتیستیک باعث می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتار‌های اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به‌طور اجتماعی می‌شود.

به گزارش ایسنا، کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیرکلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتار‌های اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل هستند.

۴۷۷ فرد دچار اختلال اوتیسم زیرپوشش بهزیستی استان اصفهان

ناصر چاووشی، مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه اختلال اوتیسم به‌عنوان یکی از گروه‌های هدف است، اظهار کرد: طیف اوتیسم یا درخودماندگی یک اختلال عصبی است که مشکلات جدی در تعاملات اجتماعی، ارتباطات کلامی و غیرکلامی، وجود رفتار‌های تکراری و علایق محدود در فرد را به همراه دارد، واکنش‌های غیرمعمول به محرک حسی و تأکید فرد بر حفظ ثبات و روال‌هایی خاص در زندگی نیز از نشانه‌های دیگر شایع این اختلال هستند.

وی، با بیان اینکه سن طلایی تشخیص و آگاه‌سازی اوتیسم در کودکان در سنین ۲ تا ۵ سالگی است، افزود: وجود حرکات یا اصوات تکراری و کلیشه‌ای، نقص در برقراری ارتباط با دیگران، چه به‌صورت کلامی و چه غیرکلامی و مشهود بودن علایم اختلال از حدود ۱۸ ماهگی از خصوصیات قابل‌توجه این اختلال است.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان بیان کرد: در استان اصفهان حدود ۱۳ مرکز شناسایی، غربالگری و توان‌بخشی همچنین اقامت موقت اختلالات طیف اوتیسم در مجموع با ظرفیت ۵۵۰ نفر فعال است. همچنین حدود ۴۷۷ فرد دچار اختلال اوتیسم زیرپوشش بهزیستی استان اصفهان هستند.

شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

پژمان پورشبانان، معاون امور توان‌بخشی اداره کل بهزیستی اصفهان نیز با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان، اظهار کرد: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توان‌بخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند. یک مرکز شبانه‌روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است، اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه‌روزی نیست، زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسر‌ها چهار برابر بیشتر از دختر‌ها رخ می‌دهد، افزود: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره‌به‌چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه‌نفره به‌صورت گفتاردرمانی و کاردرمانی باهدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.

وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.

پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه‌های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان کرد: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکرد‌های اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.

ماهیانه ۱۵ میلیون هزینه خانواده‌های بیماران اوتیسم است

سعیده صالح غفاری، مدیرعامل انجمن اوتیسم نیز با بیان اینکه آمار مبتلایان به اوتیسم به لحاظ بروز و شیوع، یک نفر در ۱۰۰ نفر از موالیدی است که رخ می‌دهد، اظهار کرد: در پی افزایش تورم و کوچک‌شدن سبد معیشت خانواده‌ها، متأسفانه شاهد وضعیت سختی در میان خانواده‌های اوتیسم هستیم.

وی افزود: اکنون هزینه‌های توان‌بخشی همچون گفتاردرمانی، کاردرمانی، رفتاردرمانی یا ABA و یا روش‌های درمان‌های مکمل که درمان اصلی برای هر کودک تازه تشخیص تا سن اصلی ۷ تا ۸ سالگی ماهانه ۱۰ میلیون تومان افزایش‌یافته است. بر اساس تحقیقات هزینه‌های خانواده اوتیسم حداقل بین ۱۳ تا ۱۵ میلیون تومان است.

مدیرعامل انجمن اوتیسم ادامه داد: هر فرد و کودک مبتلا به اوتیسم چالش‌های بسیار زیادی دارد. بسیاری از مهدکودک‌ها هیچ شناختی نسبت به کودکان اوتیسم ندارند.

به گفته وی، ماهیانه ۱۷ میلیون تومان برای نگهداری یک فرد بزرگسال اوتیسم از طرف مراکز هزینه می‌شود، درصورتی‌که یارانه‌ای که بهزیستی به این مراکز پرداخت می‌کند بین ۴.۵ تا ۵ میلیون در ماه است و مابه‌التفاوت این هزینه را مراکز و خانواده‌ها نمی‌توانند پرداخت کنند.

در سال‌های اخیر به‌طور میانگین از هر ۶۰ کودک، یک کودک مبتلا به طیف اوتیسم است که آمار چشمگیری است؛ اما بااین‌وجود این اختلال به طور کامل شناخته شده نیست، ولی طبق تحقیقات عوامل ژنتیک، سن بالای والدین هنگام بارداری، وزن کم نوزاد به هنگام تولد و عوامل محیطی و مصرف بعضی دارو‌ها و مواد شیمیایی از مهم‌ترین عوامل ابتلا به اختلال اوتیسم است.

در حال حاضر هیچ درمان قطعی و مشخصی برای اوتیسم وجود ندارد، اما روش‌های زیادی برای کاهش علائم و افزایش توانایی‌های فرد مبتلا وجود دارد. به نظر می‌رسد تشخیص زودهنگام بیماری و شروع روش‌های درمانی تأثیرات مثبت بیشتری بر بهبود سریع‌تر وضعیت فرد داشته باشد.

دیگر خبرها

  • قاچاقچی پارچه در شهرری بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال جریمه شد
  • کمک ۱۲ میلیارد ریالی خیران گرمسار برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • انجام پنج عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان شاهرودی پرداخت شد
  • خیران سیستانی یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال در جشن گلریزان کمک کردند
  • انجام ۵ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • مشارکت خیران در تجهیز مراکز درمانی اشنویه
  • همکاری های بهزیستی و آستان قدس رضوی در استان بوشهر تقویت شود
  • آبگیری یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب از بند‌های خاکی و سنگی ملاتی