Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در ابتدای این مراسم الهام فخاری رئیس شورای اسلامی استان تهران ضمن قدردانی از اقدامات مطلوب انجام شده از سوی منطقه در راستای اجرای طرح دوستدار کودک، گفت: شهر دوستدار کودک الگویی جهانی است که با تکیه بر ویژگی‌های هر مکان در راستای تحقق اهدافی همچون ارزش های جامعه محلی، ریشه های هویتی، اعتماد، عدالت، حق همگانی، بستر بازآفرینی اجتماعی ایمن و جامعه‌پذیری سازنده به‌ویژه برای کودک و نوجوان گام برمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: برای تحقق شهر دوستدار کودک و نوجوان نیازمند تغییر سبک زندگی و بازگرداندن کودکان و خانواده‌ها به فضاهای عمومی هستیم.
در ادامه این بازدید سمیه حاجوی شهردار منطقه گفت: با تغییر رویکردها در مدیریت شهری به موضوع "تهران شهری برای همه"، نگاه به موضوع حقوق کودک در شهر و احیای طرح شهر دوستدار کودک در دستور کار شهرداری این منطقه  قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه موضوع کودک و تشویق به یک زندگی جمعی، زمینه ساز تعالی فکری و تربیتی آنها است، تصریح کرد: ایجاد اماکن امن برای بازی و عبور و مرور کودکان، فراهم کردن وسایل بازی متناسب با مراحل رشد کودکان، استفاده از مبلمان شهری مناسب، دسترسی راحت به فضاهای آموزشی و وجود مراکز ارائه خدمات به کودکان تنها برخی از اقداماتی است که همسو با اجرای طرح شهر دوستدار کودک در راس فعالیت های این منطقه قرار گرفت.
شهردار منطقه ۷ یادآور شد: با توجه به اینکه کودکان قسمت عمده ای از جامعه ما را تشکیل می دهند، تلاش برای ایجاد محیطی مناسب برای رشد کودک و آشنایی با نیازهای کودکان، طرح محله دوستدار کودک با موضوعاتی از قبیل احساس وابستگی و پایداری اجتماعی، تاب آوری شهری، امنیت انتظامی، اجتماعی و روانی مورد ارزیابی قرار گرفت که پس از اتمام تحقیقات و انجام نظرسنجی از شهروندان، پروژه از لحاظ جنبه های فضای -کالبدی وارد فاز عملیاتی شد و در نهایت توانستیم با استفاده از پتانسیل و ظرفیت های موجود محله نیلوفر را به عنوان محله دوستدار کودک در منطقه ۷ انتخاب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در محله دوستدارکودک به دنبال اعطای حق شهروندی به بچه ها، توسعه آگاهی، بالابردن مشارکت جمعی، کم کردن میزان خشونت علیه کودکان و توجه به موضوعات زیست-محیطی، با تمام ذینفعان به ویژه کودکان و نوجوانان، ساکنین محله، والدین و مدیریت شهری گفتگو شده و کارهای ویژه ای از قبیل احداث گذر هنر کودک در بوستان شهید نیاکی، راه اندازی مرکز فرآموز، ساختمان ویژه فعالیت های کودکان و مناسب سازی معابر جهت حضور بیشتر و ایمن کودکان و احداث پارک ترافیک در دستور کار قرار گرفت.
حاجوی با تاکید بر اینکه طرح محله دوستدار کودک طبق استانداردهای جهانی و براساس شاخص های یونیسف اجرایی شد، خاطرنشان کرد: امیدوارم با اجرای این طرح و رعایت کامل استانداردها شاهد حضور حداکثری کودکان در شهر باشیم.
گفتنی است در این مراسم از شهر مشاغل کودکان، گذر کودک، بخش آموزشی خانه کودک سرای محله نیلوفر، مناسب سازی بوستان شهید نیاکی بازدید شد و مدیران شهری اقدامات اجرا شده در راستای اجرای این طرح را ارزیابی کردند.

کد خبر 600449 برچسب‌ها کودکان منطقه ۷ شهرداری شورای شهر مناطق شهری شهر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کودکان منطقه ۷ شهرداری شورای شهر مناطق شهری شهر محله دوستدار کودک شهر دوستدار کودک قرار گرفت منطقه ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۷۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمدامین توکلی‌زاده امروز در صحن شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران را در نوروز و ماه رمضان امسال تشریح کرد که چکیده آن را در زیر می‌خوانید:

*پویش روزه اولی ها سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

*۵میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت‌ها، مساجد و مدارس داده شد، پویش مهربانی نیز در همین روزها برنامه ریزی و اجرا شد.

*همچنین جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم. امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

* نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم. «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

*همچنین جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد،سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند. بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

* در کنار این برنامه‌ها، اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

* یکی از اتفاقات خوب امسال در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

* با وجود اینکه تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

* «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

* برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس را داشتیم که باید بگویم میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود.

*۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند. مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

کد خبر 846614 برچسب‌ها شهردارى تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • سخنگوی شورای شهر: باید به نمای خانه ها دقت بیشتری شود | معماری خیلی از ساختمان ها در شان شهر ایرانی اسلامی نیست
  • تذکر رئیس شورا به برخی بانک‌ها
  • دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
  • تخصیص ۴۴ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های محله‌محور منطقه ۵ اصفهان