Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:21:20 GMT

سخنگوی گوترش حاضر به پذیرش حق دفاع از خود فلسطینیان نشد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۸۰۸۴

سخنگوی گوترش حاضر به پذیرش حق دفاع از خود فلسطینیان نشد

به گزارش ایرنا، استفان دو جاریک در نشست خبری روز سه‌شنبه خود این مطلب را در پاسخ به این سوال مطرح کرد که چرا شلیک راکت از غزه به سرزمین اشغالی را به سرعت محکوم می‌کنید اما قتل شهروندان بی گناهان در غزه که 9 نفر آنها کودک بوده‌اند را محکوم نمی‌کنید.

وی افزود: آنچه که باید ببینیم، توقف چرخه خشونت است. ما به صراحت گفته‌ایم که نیروهای امنیتی اسرائیل، باید خویشتنداری کنند و استفاده از زور را محدود سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شلیک راکت از غزه هم کاملا ناپذیرفتنی است.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد ادامه داد: همچنین طیف گسترده‌ای از فضای سیاسی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. این کار هم از طریق مذاکره باید پیگیری شود.

خبرنگاری پرسید روز گذشته سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از حق دفاع از خود اسرائیل سخن گفت، آیا از نظر قوانین بین‌المللی شما حقی برای دفاع از خود برای فلسطینیان هم قایل هستید؟

دوجاریک اظهار کرد: من نمی توانم به این سوال پاسخ دهم. فلسطینی ها همچون مردم دیگر حق آزادی تظاهرات و بیان دارند و نباید به خاطر تظاهرات مسالمت‌آمیز مورد هدف قرار گیرند و شهروندان داخل منازل چه در غزه و چه در اسرائیل هم این حق را دارند که هدف راکت قرار نگیرند.

خبرنگار پرسید وقتی فلسطینیان به ضرب سلاح از منازلشان تخلیه می‌شوند، حق دفاع از خود را دارند اما باز هم سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد حاضر نشد کلمه‌ای از این حق سخن بگوید و گفت آنها حق دارند نظرشان را بیان کنند و تظاهرات داشته باشند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد رژیم صهیونیستی فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد رژیم صهیونیستی فلسطین سازمان ملل متحد رژیم صهیونیستی فلسطین اخبار کنکور دفاع از خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت

«سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته» ناسا در جدیدترین مأموریت شرکت «راکت لب» به مدار زمین پرتاب شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شرکت «راکت لب»(Rocket Lab) روز شلوغی را پشت سر گذاشته است.

به نقل از اسپیس، شرکت راکت لب یک ماهواره رصد زمین متعلق به کره جنوبی و فناوری جدید بادبان خورشیدی ناسا را عصر روز ۲۳ آوریل به مدار زمین پرتاب کرد.

«سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته »(ACS3) ناسا یکی از دو محموله‌ای بود که در ساعت ۶:۳۳ عصر به وقت منطقه زمانی شرقی بر فراز یک موشک «الکترون»(Electron) شرکت راکت لب از نیوزیلند بلند شد.

مأموریت شرکت راکت لب، نیمه دوم پرواز فضایی در روز ۲۳ آوریل بود زیرا شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) نیز در همین روز ۲۳ ماهواره اینترنتی «استارلینک»(Starlink) خود را تنها ۱۶ دقیقه زودتر از فلوریدا پرتاب کرد.

بادبان‌های خورشیدی، فشار ظریف نور خورشید را مهار می‌کنند و آن را برای به حرکت درآوردن کاوشگرها در فضا به کار می‌برند. کار آنها درست مانند عملکرد کشتی‌های دریانوردی در مهار کردن باد روی زمین است. از آنجا که بادبان خورشیدی کارآمد است و نیازی به سوخت ندارد، بسیاری از طرفداران اکتشاف فضایی نسبت به این راهبرد نسبتاً جدید بسیار امیدوار هستند.

چند مأموریت بادبان خورشیدی از جمله کاوشگر «ایکاروس»(Ikaros) ژاپن و پروژه «لایت‌سیل ۲»(LightSail 2) متعلق به «انجمن سیاره‌ای آمریکا»(The Planetary Society) پیشتر پرواز کرده‌اند. هدف از پرتاب سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته، توسعه بیشتر این فناوری است.

راکت لب در شرح مأموریت خود نوشت: این مأموریت قصد دارد استقرار بوم‌های کامپوزیتی جدیدی را آزمایش کند که بادبان خورشیدی را به اندازه تقریبی ۹ متر در هر طرف می‌رساند.

داده‌های پرواز به‌دست‌آمده در طول مأموریت، به منظور طراحی بادبان‌های خورشیدی آینده در مقیاس بزرگ‌تر برای ماهواره‌های هشدار زودهنگام آب‌وهوای فضایی، سیارک‌ها و سایر مأموریت‌های شناسایی اجرام کوچک و همچنین، مأموریت‌های رصد مناطق قطبی خورشید مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

موشک الکترون این منظره را از جزیره شمالی نیوزیلند هنگام صعود کردن پس از پرتاب در روز ۲۳ آوریل ثبت کرد.

سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته، محموله ثانویه این مأموریت بود. مسافر اصلی مأموریت، یک ماهواره رصد زمین موسوم به «NEONSAT-1» بود که توسط «مرکز تحقیقات فناوری ماهواره» در «مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی»(KAIST) توسعه یافته است.

به گفته راکت لب، NEONSAT-1 از یک دوربین با وضوح بالا و فناوری هوش مصنوعی برای نظارت بر بلایای طبیعی و ردیابی آنها استفاده خواهد کرد. فضاپیمای دیگر NEONSAT در سال ۲۰۲۶ یا ۲۰۲۷ پرتاب خواهند شد تا به همتایان خود اضافه شوند.

این دو ماهواره به مدارهای متفاوتی رفتند. موشک الکترون، NEONSAT-1 را حدود ۵۰ دقیقه پس از بلند شدن در فاصله ۵۲۰ کیلومتری بالای زمین مستقر کرد. سپس، سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته را ۵۵ دقیقه بعد طبق برنامه‌ریزی در ارتفاع ۱۰۰۰ کیلومتری قرار داد.

این مأموریت که «آغاز ازدحام» نام گرفت، پنجمین پرتاب مداری راکت لب در سال ۲۰۲۴ و چهل و هفتمین پرتاب کلی آن بود. همه این مأموریت‌های این شرکت به جز چهار مورد تا به امروز از نیوزیلند پرتاب شده‌اند. پرتاب بقیه مأموریت‌ها از «تأسیسات پرواز والوپس» ناسا در ویرجینیا صورت گرفت.

راکت لب در حال تلاش برای ساختن اولین مرحله موشک الکترون با ارتفاع ۱۸ متر و قابلیت استفاده مجدد است. این شرکت در چندین مأموریت پیشین، تقویت‌کننده‌ها را از دریا بیرون آورده و در حال برنامه‌ریزی برای پرتاب یکی از آنها در آینده است. با وجود این، هیچ فعالیت بازیابی در مأموریت «آغاز ازدحام» وجود نداشت.

کد خبر 747509

دیگر خبرها

  • تصمیم ژاوی برای ماندن رختکن بارسلونا را لرزاند
  • تصمیم ژاوی رختکن بارسلونا را لرزاند
  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  •  تأسف فرانسه از افزایش استفاده از حق وتو در شورای امنیت
  • بادبان خورشیدی ناسا به مدار زمین رفت
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • پنتاگون: از طرح حمله اسرائیل به رفح خبر نداریم
  • تظاهرات مردم اردن در اطراف سفارت رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • دستگیری ۱۳۳ دانشجوی دانشگاه نیویورک به دلیل همبستگی با غزه
  • فیلم/ یکی از راکت‌های منفجر نشده اشغالگران در شمال غزه