Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@09:45:56 GMT

روند ابتلاء به کرونا در سنقر و کلیایی نزولی است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۰۶۵۲

روند ابتلاء به کرونا در سنقر و کلیایی نزولی است

غلامرضا مرتضوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت نارنجی کرونایی شهرستان سنقر و کلیایی اظهار کرد: روند ابتلاء به کرونا در این شهرستان طی چند روز اخیر نزولی بوده اما به معنی خروج از پیک چهارم این بیماری نیست.

وی با بیان اینکه شرایط کرونایی شهرستان سنقر و کلیایی مطلوب و مناسب است، افزود: با همت و همدلی مردم و مسئولین برگشت به شرایط بهتر و تغییر رنگ به زرد و آبی امکان پذیر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی تصریح کرد: در تعطیلات آخر هفته پیش رو بنا به دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا در این شهرستان محدودیت تردد سفرهای بین شهری اجرا می‌شود.

مرتضوی گفت: این محدودیت‌ها از روز گذشته سه شنبه ٢١ اردیبهشت ماه آغاز و تا روز شنبه ٢۵ اردیبهشت ماه اعمال خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری نماز عید سعید فطر با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در فضای باز در شهرستان سنقر و کلیایی افزود: مردم مؤمن این شهرستان باید با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و با استفاده از وسایل و لوازم شخصی در نماز عید سعید فطر شرکت کنند.

فرماندار شهرستان سنقر و کلیایی خاطرنشان کرد: استفاده از مهر و جانماز، سجاده و چادر نماز شخصی، اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در محل برگزاری نماز عید فطر در فضای باز، نظافت و شستشوی معابر و تهیه و توزیع ماسک توسط شهرداری سنقر در ستاد شهرستانی مبارزه با کرونا مصوب شد.

کد خبر 5210281

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه شهرستان سنقر فرماندار سنقر ویروس کرونا عید سعید فطر ستاد ملی مقابله با کرونا ویروس کرونا روز قدس بوشهر آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه روز جهانی قدس انتخابات 1400 گرگان شیوع کرونا عید سعید فطر اردبیل عکس استانها ایلام شهرستان سنقر و کلیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ بیماری شایع فصل بهار

به گزارش خبرآنلاین، شروع فصل بهار با شیوع برخی بیماری ها همراه است که بعضا برای تشخیص و درمان آنها، لازم است نزد پزشک برویم.

مهر در خبری نوشت: برخی بیماری‌ها هستند که در هر فصل از سال، بیشتر شایع می‌شوند و از همین رو، به بیماری‌های فصل مشهور می‌شوند. مثل حساسیت‌های فصلی بهار که اغلب شدت می‌یابد و شاید نیاز به پزشک و درمان هم نداشته باشد. اما، برخی از بیماری‌ها هستند که لازم است حتماً نزد پزشک رفته و درمان شود. زیرا، می‌تواند با عارضه‌های طولانی مدت و خطرناک همراه باشد.

حساسیت‌های بهاری

ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، به حساسیت‌های فصل بهار اشاره کرد و گفت: حساسیت‌های فصلی در بهار، با علائمی همچون سرماخوردگی و آنفلوانزا خودنمایی می‌کند.

وی افزود: عطسه، سرفه، خارش، کهیر و…، از علائم اولیه سرماخوردگی در فصل بهار است. البته برای آن دسته از افرادی که زمینه بیماری‌های ریوی و سابقه برونشیت و آسم دارند، این علائم با تنگی تنفس و سرفه‌های شدید همراه است.

خسرونیا با عنوان این مطلب که در فصل بهار شاهد شیوع آلرژی هستیم، ادامه داد: افرادی که دچار حساسیت هستند، می‌بایست نکات بهداشتی را بیش از دیگران رعایت کنند. به طوری که اگر گل و گلدان در آپارتمان دارند، آنها را در فضای باز نگهداری کنند و اگر حیوان خانگی دارند، از آنها فاصله بگیرند.

افزایش آبله مرغان در بهار

مسعود مردانی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی، با اشاره به اینکه احتمال ابتلاء به آبله مرغان در فصل بهار افزایش می‌یابد، گفت: عامل ابتلاء به آبله مرغان یک بیماری ویروسی حاد است که منجر به بروز تب و بثورات جلدی (جوش‌های پوستی) در فرد مبتلا خواهد شد.

وی افزود: در گذشته این بیماری مخصوص کودکان بود اما با افزایش سطح بهداشت در جامعه کودکان در مراحل ابتدایی زندگی به این بیماری مبتلا نمی‌شوند و در بزرگسالی با آبله مرغان درگیر می‌شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه نشانه‌های ابتلاء به آبله‌مرغان در بزرگسالان به مراتب شدیدتر از کودکان است، خاطرنشان کرد: این بیماری ارتباط مستقیم با سن دارد، هر چه سن ابتلاء افزایش یابد علامت‌های بیماری نیز شدیدتر است.

مردانی یادآور شد: جوش‌های پوستی آبله مرغان در قسمت‌های مختلف بدن مانند سر، صورت، اندام و در برخی موارد در تمام بدن ظاهر می‌شود.

وی با بیان اینکه دوره حاد این بیماری هفت روز است، تاکید کرد: در برخی افراد، بهبود بین دو تا سه هفته نیز ادامه دار است.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری از دست دادن و دیده بوسی با مبتلایان خودداری کنند، خاطرنشان کرد: این بیماری واگیردار است به شکلی که با کوچک‌ترین تماس با فرد آلوده، بیماری انتقال می‌یابد.

آلرژی فصل بهار

بهار فصلی است که آلرژن‌ها در محیط بیشتر از هر زمان دیگری قرار گرفتند. آلرژن‌ها بزرگ‌ترین تحریک کننده بدن هستند که از گیاهان و خاک آزاد می‌شوند و باعث ایجاد عطسه و سرفه خواهند شد. البته نباید آن را با سرماخوردگی اشتباه گرفت. آلرژی‌ها خود به خود برطرف می‌گردند اما هر زمان که فرد با ماده آلرژن برخورد کند، دوباره آلرژی تحریک می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895360

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت دلار در پی پاسخ تنبیهی ایران به اسرائیل
  • اقامه نماز جماعت در بیش از ۲۰۰ آموزشگاه بردسکن
  • روند افزایشی آمار ازدواج در گچساران
  • برگزاری اجلاسیه نماز شهرستان بردسکن با حضور فعالان نماز
  • بیماری‌های شایع فصل بهار
  • امروز هیمنه پوشالی آمریکا و اسرائیل در دنیا فرو ریخته است
  • ۳ بیماری شایع فصل بهار
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد | بازار آرام ارز پس از انتقام ایران از رژیم صهیونیستی
  • تداوم روند نزولی بورس / ریزش ۱۱ هزار واحدی شاخص کل
  • کارگروه شناخت ظرفیت‌های دشتی در زمینه جهش تولید تشکیل شود