Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ایالت فلوریدای آمریکا به دلیل نگرانی از کمبود بنزین و افزایش قیمت پس از حمله سایبری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت این کشور، وضعیت اضطراری اعلام کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه خبری ان بی سی، ران دسانتیس، فرماندار ایالت فلوریدای آمریکا روز سه شنبه به دلیل نگرانی از کمبود بنزین و افزایش قیمت پس از حمله سایبری به بزرگترین خط لوله انتقال سوخت این کشور، وضعیت اضطراری اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستور اجرایی امضا شده توسط دسانتیس، در صورت نیاز گارد ملی فلوریدا را فعال می کند و مقامات مدیریت اضطراری ایالتی با این دستور مجبور به همکاری با مقامات محلی و فدرال هستند.

خط لوله کلونیال Colonial Pipeline روز جمعه پس از یک حمله سایبری از نوع باج افزار توسط گروهی از هکرها که خود را دارکساید می نامند، تعطیل شد.

این خط لوله به طول 5500 مایل از هیوستون به لیندن در ایالت نیوجرسی عبور کرده و حدود 45 درصد از سوخت مصرفی ایالت های واقع در امتداد ساحل شرقی را تامین می کند.

هجوم مردم آمریکا به پمپ بنزین ها درپی کمبود سوختتوقف پرواز هواپیماها در آمریکا به دلیل کمبود سوخت

اعلام این وضعیت اضطراری در حالی صورت می گیرد که مردم چندین ایالت، به ویژه شمال غربی فلوریدا گزارش داده اند که در صف های طولانی منتظر هستند تا باک خودروهای خود را پر کنند.

در ایالت های جنوب شرقی آمریکا گزارش شده که سوخت بیش از 1000 پمپ بنزین به اتمام رسیده است. تحلیلگران می گویند وحشت مردم و هجوم رانندگان برای پر کردن باک بنزین اتومبیل های خود دلیل این کمبود بوده است.

نیکی فراید، کمیسر کشاورزی و خدمات مصرفی در فلوریدا، روز دوشنبه در بیانیه ای اظهار داشت که از احتمال اختلال در تأمین سوخت اطلاع دارد اما از مردم فلوریدا خواست که برای خرید بنزین وحشت زده عمل نکنند، احتکار نکنند و در صف های طولانی منتظر نمانند.

به طور متوسط ​​قیمت بنزین در ایالات متحده روز سه شنبه شش سنت افزایش پیدا کرد و ممکن است این روند همچنان ادامه یابد در حالی که ایالت ها اثرات موج حمله سایبری را تحمل می کنند.

بر اساس اطلاعات انجمن خودروی آمریکا AAA، در ایالت فلوریدا بنزین نسبت به هفته گذشته چهار سنت و نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.10 دلار افزایش یافته است.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا آمریکا ایالت فلوریدا وضعیت اضطراری حمله سایبری خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد

یک مقام مسوول گفت:وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است، علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.

به گزارش مشرق، احد وظیفه رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی در خصوص آخرین وضعیت بارش‌ها در تهران توضیح داد: میانگین بارش‌ها در فروردین ماه، نرمال و حتی بیشتر از حد نرمال بود و با ادامه بارندگی در این هفته در استان تهران، سمنان و مناطق مرکزی تا جنوبی کشور بارندگی خوبی در پیش است؛ ولی این بارندگی‌ها کمبود آب در این استان‌ها را با توجه به فرصت اندک باقی مانده، جبران نخواهد کرد چراکه در برخی استان‌ها با ذخیره آب مطلوب فاصله زیاد وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سدهای استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • در هنگام سوخت گیری از کارت سوخت شخصی استفاده کنید
  • جلسه اضطراری حفظ سهمیه خوزستان!