Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@06:18:47 GMT

سقوط ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۳۶۰۷

سقوط ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت تلفن همراه

طبق وضعیت بازار موبایل، نگاه‌ها به بازار تلفن همراه در اردیبهشت ماه به شدت کم‌رنگ شده و در نتیجه آن قیمت موبایل با کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی همراه بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها بازار تلفن‌های همراه هوشمند با کاهش شدید تقاضا روبه‌رو شده که در قبال این موضوع کاهش قیمت را در این بازار به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرساله با آغاز ماه مبارک رمضان بازار‌ها با رکود همراه می‌شوند و قیمت اجناس روند نزولی را با خود به همراه دارند و به دنبال آن بازار موبایل نیز از این قاعده مستثنی نیست. اما در این سال‌های اخیر با شیوع ویروس کرونا و بوجود آمدن محدودیت‌های حاصل از آن، تقاضا در بازار تلفن‌های هوشمند بیش از گذشته کاهش پیدا کرد و در کنار آن افزایش واردات و دپوی این محصول در ماه‌های گذشته از دلایل دیگر کاهش و افت قیمت در این بازار است.

طبق مشاهدات انجام شده در ماه‌های اخیر افرادی که توان و قابلیت خرید تلفن‌های هوشمند را داشتند، خرید خود را در اسفند و فروردین ماه انجام داده و اکنون دیگر خرید و فروش تلفن‌های هوشمند به ندرت در این بازار دیده می‌شود و همانند گذشته نمی‌باشد. همچنین نرخ ارز در ماه‌های گذشته بصورت مداوم با نوسان همراه بوده و تصور ادامه داشتن این روند کاهشی در بین اقشار مردم بوجود آمده است. در نتیجه خیلی‌ها منتظر کاهش بیشتر نرخ ارز هستند که در نتیجه آن به کاهش قیمت تلفن‌های هوشمند در بازار موبایل برسند.

دی ماه سال گذشته، پس از تخصیص ارز بانک مرکزی به شرکت‌های واردکننده، قیمت گوشی با کاهش ۱۵ درصدی همراه بود و قیمت موبایل در آن زمان به کمترین حد خود طی ۶ ماه رسید. اسفند ماه سال گذشته، ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار دستگاه تلفن همراه وارد کشور شد و در ادامه در فروردین ۱۴۰۰ حدود ۱ میلیون دستگاه گوشی وارد کشور شد.

پس از افزایش واردات و دپوی موبایل‌ها و به دلیل اشباع بازار موبایل، واردکنندگان تلفن‌های هوشمند مجبور به فروش این کالا‌ها پایین‌تر از قیمت اصلی شدند و مدعی بودند که سود قانونیشان از ۱۰ درصد به ۲ درصد کاهش پیدا کرده است.

در اوایل اردیبهشت ماه محمدرضا عالیان، سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل بیان داشت: واردکنندگان تلفن‌های هوشمند با مشکل ثبت سفارش کالا مواجه شده‌اند و باتوجه به اشباع بازار از این کالا اگر اجازه ثبت سفارش به واردکنندگان داده نشود، ممکن است روند قیمت‌ها دچار تغییر شود. همچنین پیش‌بینی‌ها به این صورت است که روند کاهش قیمت موبایل تا انتهای فصل بهار ادامه داشته باشد.

بررسی وضعیت‌ها نشان می‌دهد روند خرید گوشی در اردیبهشت ماه کاملا کاهش یافته و قیمت این کالا به صورت مجدد ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته است.

در هرصورت، ادامه وضعیت بازار و واردات نشان می‌دهد تلفن‌های هوشمند همچنان به‌راحتی در بازار قابل دسترس هستند و حداقل در فصل بهار مشکلی برای تامین بازار این کالا بوجود نخواهد آمد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سقوط قیمت موبایل بازار تلفن همراه شیوع کرونا تلفن های هوشمند بازار موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۳۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت طلا امروز پس از ناکامی در بازپس‌گیری مقاومت حیاتی ۲ هزار و ۴۰۰ دلاری، به دلیل پایین آمدن تقاضا در نتیجه کاهش تنش‌ها سقوط کرد. امروز هر اونس طلا با افت قیمت بیش از ۴۸ دلاری به قیمت ۲ هزار و ۳۴۱ دلار رسید.

با کاهش تنش‌ها در منطقه تقاضا برای دارایی امن نیز کاهش پیدا کرده‌ست. از طرف دیگر کاهش انتظارات برای پایین آوردن نرخ بهره توسط فدرال رزرو نیز بر قیمت این فلز گران‌بها تاثیر گذاشته‌است. از طرف دیگر بازدهی ۱۰ ساله خزانه داری آمریکا به ۴.۶۶ درصد افزایش یافت. بازدهی دارایی‌های نزولی مانند اوراق قرضه ایالات متحده با این احتمال افزایش می‌یابد که فدرال رزرو در کاهش نرخ بهره در مقایسه با سایر بانک‌های مرکزی کشورهای توسعه‌یافته عقب مانده است. بازده اوراق قرضه بالاتر، به نوبه خود، بر دارایی‌های بدون بازده مانند طلا تأثیر می‌گذارد، چراکه طلا را به جایگزینی با حذابیت کمتر برای سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کند.

در همین حال، شاخص دلار آمریکا (DXY)، که ارزش دلار آمریکا را در برابر شش ارز اصلی دنبال می‌کند، در محدوده‌ ۱۰۶.۰۰ تثبیت شد. طلا یک دارایی به دلار است، بنابراین نوسانات دلار بر قیمت آن تاثیر می‌گذارد.

در آینده، چشم سرمایه‌گذاران بر روی داده‌های اولیه تولید ناخالص داخلی (GDP) سه ماهه اول است، که در روز پنجشنبه منتشر خواهد شد. تخمین زده می‌شود که اقتصاد ایالات متحده ۲.۵٪ رشد کرده باشد. رشد قوی نشان‌دهنده هزینه‌های مصرف‌کننده قوی و تولید بالاتر است که منجر به فشار قیمت‌های بالاتر می‌شود. اعداد تولید ناخالص داخلی بالاتر به فدرال رزرو اجازه می‌دهد تا نرخ بهره را در سطوح بالای فعلی نگه دارد، که در نهایت تقاضای دلار آمریکا را بهبود می‌بخشد.

منبع: fxstreet

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898386

دیگر خبرها

  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • تهران هفتاد سال پیش از نمای آسمان / چگونه از تلفن همراه هوشمند کمتر استفاده کنیم؟ / چرا بهتر است آپشن پارک اتوماتیک را انتخاب کنید؟ / ژن‌هایی که بعد از مرگ فعال می‌شوند
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/حباب سکه با کاهش قیمت همراه شد
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • سقوط آزاد طلا/ فلز زرد چند قیمت خورد؟
  • کاهش ۵۰ درصدی قیمت برنج ایرانی با حمایت بخش خصوصی
  • افزایش قیمت برخی گوشی‌ها با وجود تخصیص ارز نیمایی