Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین نوشت: یونیسف گفته انگلیس باید متعهد شود تا اوایل ماه ژوئن (خرداد-تیر) ۲۰ درصد از ذخیره واکسن خود را در اختیار کشورهایی قرار دهد که نیاز فوری به واکسن دارند.

بر اساس براورد یونیسف، ذخایر واکسن انگلیس برای ایمن سازی همه بزرگسالان در این کشور تا پایان ماه ژوئیه (تیر-مرداد) کافی است و این کشور دارای دوزهای کافی واکسن برای واکسیناسیون ۵۰ میلیون نفردیگر از جمعیت جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق کودکان سازمان ملل متحد از دولت انگلیس خواسته است با کمک خود به واکسیناسیون کشورهای جهان الگویی را برای کشورهای گروه هفت ایجاد کند.

این صندوق اعلام کرده که واکسینه کردن کشورهای دیگر تنها راه برای تضمین جلوگیری از سرایت ویروس کرونای جدید است.

این درخواست یونیسف پیش از برگزاری اجلاس گروه هفت در انگلیس- که قرار است ماه آینده برگزار شود- مطرح کرده است.

فرانسه اعلام کرده که تا ۵ درصد از ذخیره واکسن خود را به برنامه کوواکس تحت حمایت سازمان ملل برای کمک به واکسیناسیون کشورهای کم  درامد اختصاص خواهد داد.

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه از اروپا و آمریکا خواسته است این رویه را دنبال کنند. وی در مصاحبه با روزنامه فایننشال تایمز گفت: ما درباره میلیاردها دوز واکسن و یا اختصاص فوری میلیاردها یورو صحبت نمی کنیم. حرف ما بر سر اختصاص سریع ۴ تا ۵ درصد از دوز واکسن هایی است که در اختیار داریم.  این سهم تغییری در برنامه های واکسیناسیون ما ایجاد نمی کند اما هر کشوری باید تعداد کمی از دوزهای واکسن خود را برای انتقال به دیگر کشورها کنار بگذارد اما این اقدام باید بسرعت انجام گیرد تا مردم ببینند که چنین اتفاقی در حال رخ دادن است.

دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز متعهد شد مازاد ذخیره واکسن خود را با کشورهای در حال توسعه به اشتراک بگذارد و متهد شده ۶۰ میلیون دوز واکسن استرازنکای موجود در ذخایر واکسن خود را که هنوز در آمریکا مجوز نگرفته به کشورهای در حال توسعه ارسال کند.

یونیسف می گوید انگلیس باید نقش پیشتازی را در این زمینه ایفا کند واز دیگر کشورهای گروه هفت خواسته است ۲۰ درصد از ذخایر واکسن خود را به کوواکس اختصاص دهند.

جانا رِی از مدیران یونیسف در انگلیس گفت که این کشور کار خارق العاده ای در واکسیناسیون بیش از نیمی از جمعیت بزرگسال خود انجام داده است اما نمی توان این موضوع را نادیده گرفت که انگلیس و دیگر کشورهای گروه هفت، یک - سوم ذخیره واکسن جهان را خریده اند در حالی که تنها ۱۳ درصد جمعیت جهان را تشکیل می کنند و این امر خطر عقب افتادن کشورهای کم درآمد را دارد.

بروس ایلوارد مشاور ارشد سازمان بهداشت جهانی که در تیم اجرایی کوواکس نیز نقش دارد از کشورهای ثروتمند خواسته است درصدی از واکسن خود را در اختیار سایر کشورها قرار دهند.

وی در مصاحبه با گاردین گفت: اکنون ۱.۳ میلیارد دوز واکسن در بازوی مردم سراسر جهان تزریق شده است اما  واکسن های تزریقی به ۲۰ تا ۳۰ درصد جمعیت فقیرترین کشورهای جهان کم تر از ۵ میلیون است و این نابرابری است.

کرونا درجهان بیش از ۱۶۰ میلیون نفر را مبتلا کرده که از این تعداد ۳ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۲۹۶ نفر جان خود را از دست داده اند.

سازمان جهانی بهداشت درباره نابرابری در توزیع واکسن در جهان هشدار داده است.تدروس ادهانوم، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت  نسبت به انحصارطلبی در زمینه واکسن هشدار داده و گفته چنین مساله‌ای می‌تواند باعث گسترش همه‌گیری شود.

برچسب‌ها انگلیس ویروس کرونا واکسیناسیون یونیسف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس ویروس کرونا واکسیناسیون انگلیس ویروس کرونا واکسیناسیون یونیسف اخبار کنکور واکسن خود ذخیره واکسن دوز واکسن گروه هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳

کشورهای جهان با بیشترین آلودگی هوا در سال ۲۰۲۳ بر اساس میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق آن‌ها شامل بنگلادش، پاکستان، هند، تاجیکستان و بورکینافاسو می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نمودار آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق در سال ۲۰۲۳ حاکی از آن است که تقریباً هوایی که کل جمعیت جهان استنشاق می‌کنند، بالاتر از محدوده مجاز کیفیت هوای تعیین‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی است.

ذرات ریز معلق و تأثیر آن بر سلامت انسان

ذرات معلق یا PM2.5 به ذرات ریز با قطر ۲.۵ میکرومتر یا کمتر اشاره دارد که می‌تواند به اعماق ریه‌ها نفوذ و مشکلات سلامتی ایجاد کند. سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۱ دستورالعمل‌های کیفیت هوای خود را بر اساس این ذرات به‌روز و اعلام کرد حداکثر سطح متوسط سالانه توصیه‌شده برای ذرات معلق اکنون پنج میکروگرم بر مترمکعب و از هدف قبلی ۱۰ میکروگرم در مترمکعب کمتر بسیار است.

منابع معمول آلودگی ذرات ریز معلق شامل اگزوز وسایل‌نقلیه، احتراق نیروگاه، دود ناشی از آتش‌سوزی، گرد و غبار و خاک است. جالب‌توجه این‌که ذرات ریز معلق می‌توانند صدها کیلومتر را بپیمایند و اغلب از مرزهای ملی عبور می‌کنند. به‌عنوان مثال تقریباً ۳۰ درصد از آلودگی هوا در ایالت پنجاب هند از کشور همسایه آن، پاکستان، منشأ می‌گیرد و ۳۰ درصد از آلودگی در بزرگ‌ترین شهرهای بنگلادش به هند بازمی‌گردد.

تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲ از شاخص زندگی کیفیت هوا (AQLI) نشان می‌دهد که ۹۷.۳ درصد از جمعیت جهان در معرض سطوح خطرناک ذرات ریز معلق قرار دارند که فراتر از دستورالعمل‌های سازمان جهانی بهداشت است. این نسبت میانگین امید به زندگی جهانی را ۲.۲ سال کاهش می‌دهد. این رقم در جنوب آسیا که برای سال‌ها کانون جهانی آلودگی هوا بوده و ۳۷ از ۴۰ شهر آلوده جهان را در خود جای داده، تا پنج سال است.

آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس کیفیت هوا

آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس شاخص زندگی کیفیت هوا با توجه به میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارتند از:

بنگلادش، ۷۹.۹ پاکستان، ۷۳.۷ هند، ۵۴.۴ تاجیکستان، ۴۹ بورکینافاسو، ۴۶.۶ عراق، ۴۳.۸ امارات متحده عربی، ۴۳ نپال، ۴۲.۴ مصر، ۴۲.۴ جمهوری دموکراتیک کنگو، ۴۰.۸ کویت، ۳۹.۹ بحرین، ۳۹.۲ قطر، ۳۷.۶ اندونزی، ۳۷.۱ رواندا، ۳۶.۸ زیمبابوه، ۳۳.۳ غنا، ۳۳.۲ قرقیزستان، ۳۳.۱ چین، ۳۲.۵ لیبی، ۳۰.۴ کد خبر 745328

دیگر خبرها

  • انگلیس درخواست نتانیاهو برای «تروریستی» خواندن سپاه را رد کرد
  • پرداخت بیش از ۹۰ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان 
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • تقلب شرکت حامی اسرائیل در شیر خشک و غذای نوزادان
  • درخواست کمک رئیس رژیم صهیونیستی از آلمان و انگلیس
  • آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳
  • ۱۰۶ درصد اعتبارات عمرانی دور اول سفر رییس جمهور به سمنان جذب شد