Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از نوسازی ۱۰ الی ۱۵ هزار تاکسی فرسوده با اعطامی وام ۹۰ میلیون تومانی در سال جاری خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید مناف هاشمی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مراسم «آغاز عملیات اجرایی احداث نخستین قطعه از خط ۱۰ مترو تهران» با تأکید بر اینکه خط ۱۰ مترو تهران یکی از طولانی‌ترین خطوط مترو تهران است، خبر داد: روز شنبه ایستگاه مترو اقدسیه در خط ۳ و مرزداران در خط ۶ همزمان افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه منطقه ۲۲ در حوزه حمل و نقل مشکلات بسیار جدی دارد و شرایط سختی را می‌گذارند، افزود: همچنین منطقه ۴ نیز در این حوزه ضعف‌های بسیاری دارد. ساخت خط ۱۰ مترو تهران می‌تواند نقاط شمالی شهر تهران به طول ۴۳ کیلومتر را بهم متصل کند و ۶ منطقه تهران را از مترو برخوردار کند.

هاشمی در ادامه گفت: همزمان که آغاز عملیات اجرایی خط ۱۰ در دستور کار است، عملیات اجرایی در خط ۶ به سمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) انجام می‌شود که در مدت سه ماه آینده اتمام تونل آن مسیر اتفاق می‌افتد. قطعه دیگری به جز ۱۴/۵ کیلومتر، در منطقه ۵ به سمت شرق را در دستور کار خواهد بود. همچنین برای ادامه خط ۳ به سمت شمال تهران در دستور کار است که در شش ماه اول ۱۴۰۰ آغاز به کار می‌شود.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه اوراق مشارکت سال‌های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ با حمایت‌های شهردار تهران و اعضای شورای شهر دریافت شد، افزود: علت تحرک مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل این دو منابع مالی بوده است. دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان منابع مالی حاصل از اوراق مشارکت ۱۳۹۹ است که اقدامات نهایی آن با بانک شهر درحال انجام است. همین روز‌ها قرارداد نهایی خواهد شد. پیمانکاران نگران نباشند چرا که منابع مالی لازم برای این موضوعات ذکر شده، وجود دارد.

هاشمی درباره اقدامات حوزه حمل و نقل در دوره پنجم مدیریت شهری، توضیح داد: طی چهار سال گذشته، حدود ۴۰ کیلومتر از مسیر‌های مترو بهره برداری شد و ۲۶ ایستگاه به بهره برداری رسید. سرعت کار در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بسیار بیشتر شده است. برای نخستین بار در سال گذشته، ۹ ایستگاه مترو به بهره برداری رسید که در طول تاریخ سابقه نداشته است. امسال نیز بهره برداری از ۱۴ ایستگاه در دستور کار قرار دارد.

او درباره اقدامات حوزه اتوبوسرانی، بیان کرد: هنوز مصوبه ستاد ملی کرونا منجر به تحویل اتوبوس نشده است. شاید در سال ۱۴۰۰، حدود هزار دستگاه به شهرداری تحویل داده شود که قابل تقدیر است، اما شهرداری از محل منابع داخلی خود توانست ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس را در سال گذشته وارد چرخه بهره برداری کند. هفته آینده نیز دو قرارداد در حوزه اتوبوسرانی نهایی خواهد شد که بیش از ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در دو مرحله شش ماهه اول سال به بهره برداری برسد. همچنین دو فراخوان خرید اتوبوس در هفته آینده منتشر خواهد شد.

او با بیان اینکه شرکت مترو و اتوبوسرانی در دوران کرونا بیشترین ضرر را در کشور متحمل شده‌اند، گفت: به طور متوسط در شرایط کرونایی ۱۰۰ میلیارد تومان درحال ضرردهی هستیم.

هاشمی در ادامه تأکید کرد: همزمان که در ساخت تونل کار می‌شود، اگر کسری‌های تأمین واگن جبران نشود، مشکلات همچنان باقی خواهد ماند. درحال حاضر مترو تهران هزار و ۵۰۰ دستگاه واگن نیاز دارد. امید است که دو قرارداد ۱۰۵ دستگاه واگن زودتر به نتیجه برسد.

واریز ۳۰ میلیارد تومان از دولت به حساب شهرداری برای اورهال واگن‌ها

معاون شهردار ضمن اعلام بازسازی ۲۱۰ دستگاه واگن، بیان کرد: تخصیص این کار از دولت دریافت شد و ۳۰ میلیارد تومان پیش پرداخت دولت به حساب شهرداری وصول شده است.

او درباره نوسازی تاکسی‌های فرسوده، گفت: ۲۰ میلیارد تومان از سازمان برنامه و بودجه برای نوسازی تاکسی‌ها دریافت شده است تا تاکسی‌های فرسوده از محل وجوه اداره شده، با اعطای وام ۹۰ میلیون تومانی انجام شود. تصور می‌شود که امسال ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی شود.

هاشمی یکی از رویکرد‌های جدید مدیریت شهری را ورود به حوزه اتوبوس‌های برقی، تاکسی‌های برقی، موتورسیکلت‌های برقی و دوچرخه ذکر کرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان توضیح داد: اقدام دیگری در پیرو دستور شهردار تهران برای دوربین‌های شهری درحال پیگیری است. دو فراخوان برای کارت بلیت الکترونیک و دوربین‌های شهر تهران از طریق شرکت کنترل ترافیک دنبال می‌شود. طی سه ماه آینده فراخوان این دو عملیاتی خواهد شد. این پروژه حدود هزار میلیارد تومان برای نوسازی دوربین‌های شهر تهران هزینه دارد که از محل ماده ۲۳ جرائم راهنمایی و رانندگی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران تهران مناف هاشمی هاشمی میلیارد تومان دستور کار بهره برداری مترو تهران حمل و نقل خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل و نقل عمومی از شنبه گران می شود | افزایش ۱۶ درصدی نرخ ورودیه مترو

به گزارش همشهری آنلاین، سال گذشته بود که شورای شهر تهران، افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی افزایش کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی را تصویب کرد اما مقرر شد از اردیبهشت امسال اعمال شود.

سید جعفر تشکری هاشمی درباره نرخ جدید کرایه‌ها گفت: «در شورا سعی کردیم با توجه به شرایط اقتصادی؛ افزایش نرخ کرایه‌ها در حوزه مترو و اتوبوس -که متعلق به شهرداری تهران است و یارانه دریافت می کنند- را حداقلی پیش بینی کنیم. در مورد اتوبوس‌های بخش خصوصی و تاکسی‌ها باید بگونه‌ای نرخ گذاری انجام می‌شد که راننده تاکسی و بخش خصوصی در اتوبوسرانی متضرر نشوند.»

نرخ ورودیه در مترو داخل تهران تنها ۱۶ درصد افزایش داشته است. او با بیان این مطلب تاکید کرد: «بر این اساس تا سقف ۳۰ کیلومتر نرخ محاسبه می‌شود و اگر از ۳۰ کیلومتر بیشتر تردد انجام شود، نرخ محاسبه نمی‌شود. بنابراین نرخ بلیت تک سفر از ۳۳۰۰ تومان به ۴۳۰۰ تومان افزایش پیدا می‌کند. درخطوط حومه برای پرند و هشتگرد نیز افزایش ۳۰ درصدی نرخ تعیین شده است.»

این عضو شورای شهر تهران به نرخ بلیت اتوبوس هم اشاره کرد و گفت: «مبلغ ورودیه در اتوبوس تندرو و عادی ۲۲ درصد افزایش یافته است و به ازای هر کیلومتر پیمایش برای اتوبوس‌های تندرو ۲۰ درصد افزایش و برای اتوبوس‌های عادی ۴۰ درصد افزایش خواهیم داشت. به طور میانگین قیمت تمام شده در اتوبوس تندرو ۲۱ درصد و اتوبوس عادی ۳۰ درصد و اتوبوس‌های ارائه خدمات دربستی نیز شاهد رشد ۴۰ درصدی هستیم.»

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در مورد بهای تاکسی‌ها در سال جاری هم عنوان کرد که حداکثر رشد ۴۵ درصد برای نرخ کرایه تاکسی‌ها خواهیم داشت. البته دقت در مورد سرویس دهی تاکسی های خطی، ضریب شیب معابر محاسبه می شود یعنی بطور متوسط ۱۵ درصد نرخ افزایش پیدا می‌کند.

کد خبر 845190 منبع: ایسنا برچسب‌ها شهردارى تهران تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات ساخت مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • تاکسی های فرسوده همدان در انتظار نوسازی
  • حمل و نقل عمومی از شنبه گران می شود | افزایش ۱۶ درصدی نرخ ورودیه مترو
  • جزئیات گران شدن کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس
  • افزایش کرایه‌ مترو، اتوبوس و تاکسی‌
  • گران شدن کرایه های مترو ، اتوبوس و تاکسی از شنبه
  • گران شدن کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی از شنبه
  • افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه های مترو، اتوبوس و تاکسی ها از شنبه
  • افزایش ۱۶ تا ۴۵ درصدی کرایه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی‌ها از شنبه