Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حسین آرگیو فرماندار شهرستان فیروزآباد با حضور معاون عمرانی، مسئول دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان حوزه راه از روند پیشرفت فیزیکی قطعه ۲ و ۳ باند دوم جاده فیروزآباد به شیراز بازدید کرد.

او، گفت: روزانه ۱۰۵ دستگاه اتوبوس و یک هزار و ۲۰۰ تانکر حامل سوخت‌های صنعتی و نفت کوره از استان‌های دیگر در این حوزه تردد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرگیو، بیان کرد: ناوگان حمل و نقل باری از منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی به شیراز مواد خطرناک از نوع گاز و مشتقات اکسید

کننده انتقال می دهد.

فرماندار شهرستان فیروزآباد، تصریح کرد: با توجه به وضعیت جاده‌های دوطرفه و کوهستانی شهرستان هر لحظه احتمال واژگونی، نقص، انفجار این خودروها در محور پیش‌بینی می‌شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان فیروزآباد ادامه داد: فیروز آباد و شهرستان‌های جنوبی قطب کشاورزی استان  بشمار می روند  و بیشتر در زمینه انواع محصولات کشاورزی فعالیت دارد و حدود ۸۰۰ دستگاه کامیون از شش تن به بالا در این محور تردد می‌کنند که این مورد خود نیز یکی از تهدیدات مهم ترافیکی در این حوزه محسوب می‌شود.

او، با اشاره به اینکه حوزه گردشگری و تاریخی شهرستان فیروزآباد به لحاظ تاریخی و با توجه به اینکه از مناطق خوش آب‌ وهوا و پایتخت ساسانیان و مجموعه جهانی باستانی است، گردشگر بسیار زیادی دارد که این امر بار ترافیک محورهای مواصلاتی این شهرستان را بیش از حد تصور بالا می‌برد.

 قطعه ۳ باند دوم جاده فیروزآباد به شیراز به طول ۱۳ کیلومتر و نیم با شش تونل درمجموع به طول ۳ هزار و ۵۰۰ متر و ۴۰ پل بوده که مقرر  شد تا پایان امسال ۷ کیلومتر از مجموع کل ۱۳ کیلومتر، آماده بهره‌برداری است و زیر بار ترافیک می‌رود.

منبع: مهر

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جاده ترانزیتی شهرستان فیروزآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۴۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور ترانزیتی کاشان - بادرود بازگشایی شد

رئیس اداره راهداری نطنز با بیان اینکه محور ترانزیتی کاشان - بادرود بازگشایی شد، گفت: رانندگان آزادراه نطنز - کاشان را برای تردد انتخاب کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، ساعتی پیش بارش شدید باران که موجب آب گرفتگی محور ترانزیت بادرود - کاشان شده و مسدود شده بود با تلاش نیروهای راهداری بازگشایی شد، در حالی که به گفته رانندگان عبوری بر اثر شدت بارش باران و جاری شدن سیلاب این مسیر تا اطلاع ثانوی بسته شده بود.

سعید احتشامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نطنز، ضمن اشاره به نزول بارش باران و بروز برخی مشکلات، اظهار داشت: از رانندگان درخواست داریم برای سفر به کاشان از آزادراه  نطنز - کاشان تردد کنند تا مشکلی برای آنان به وجود نیاید.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان نطنز ضمن اشاره به تلاش همکاران در بازگشایی محورهای مواصلاتی، تاکید کرد: نیروهای اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای شهرستان نطنز در محورهای سیل‌گیر مستقر و مشغول بازگشایی مسیرها هستند.

وی با بیان اینکه بخشی از محور نطنز - کاشان که مسدود شده بود با تلاش نیروهای راهداری باز شد، تصریح کرد: ورودی روستاهای  صالح‌آباد و‌ حسن‌آباد از توابع بخش مرکزی نطنز نیز در حال حاضر بسته است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان نطنز گفت: مسیر هنجن به سرآسیاب نیز که بر اثر جاری شدن سیلاب دچار آبگرفتگی شده بود بازگشایی شد و تردد وسائل نقلیه در این محور ادامه دارد.

انتهای پیام/804/

دیگر خبرها

  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • محور ترانزیتی کاشان - بادرود بازگشایی شد
  • نصب ۳۶۰ تابلو و علائم هشداردهنده جاده‌ای در جاده های تکاب
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • بزرگراه قم - جعفرآباد بهسازی می‌شود
  • خط کشی ۶۶ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان چایپاره در سال ۱۴۰۲
  • روکش آسفالت محور روستایی اسلامیه سرند
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • لایروبی ۵۲ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های حوزه آبریز دریاچه ارومیه
  • وظیفه خیران یا کوتاهی مسئولان؟