Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-24@03:42:07 GMT

انتقاد تند پمپئو نسبت به موضع بایدن در قبال ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۷۸۹۵

انتقاد تند پمپئو نسبت به موضع بایدن در قبال ایران

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در گفت و گویی با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران و نقش آن در منطقه، از سیاستی که دولت جو بایدن در قبال ایران اتخاذ کرده است، انتقاد کرده و گفت که این موضوع به افزایش تنش کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه فاکس نیوز، مایک پمپئو وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در گفت‌وگو با این شبکه گفت که تغییر در سیاست کاخ سفید نسبت به ایران خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پمپئو در این راستا با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران با بیان این که به این فکر کنید که امروز، ایران میزبان عالی رتبه ترین رهبران عملیاتی اش است و از آن ها حفاظت می کند، مدعی شد: ما[آمریکا] این هفته یک محموله عظیم تسلیحاتی را توقیف کردیم که تقریبا می توان با اطمینان گفت از ایران به سمت حوثی های یمن نیروهای نیابتی ایران می رفته است که این دولت ایران به طرز غیرقابل توجیهی اعلام کرده که آن ها تروریست نیستند.

وزیر خارجه پیشین آمریکا بر ادعاهایش علیه ایران افزود: حالا هم تیم بایدن اجازه می دهد صدها میلیون دلار در قالب انتقال نفت خام به حزب کمونیست چین به ایران برسد.

پمپئو با اشاره به درگیری های اخیر میان رژیم صهیونیستی و نیروهای مقاومت فلسطین افزود: تمام این ها به حماس، نیروهای تحت حمایت ایران نشان می دهد که حالا وقت شلیک موشک ها و کسب مقبولیت جهانی و پشتیبانی از تظلم‌تان است.

او درباره رویکرد دولت جو بایدن نسبت به احیای توافق هسته ای نوشت: جای تعجب نیست که آمریکا در تلاش است به برنامه جامع اقدام مشترک یا همان توافق هسته ای وارد شده و ائتلافی را که (دولت ترامپ) با اسرائیل ساخت منحل کند.

وزیر خارجه دولت ترامپ علیرغم این که مقام معظم رهبری کشورمان در فتوایی تولید، نگه داری و به کارگیری سلاح هسته ای را حرام اعلام کرده اند و مقامات ایران نیز بر این اساس بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران تاکید داشته اند، گفت: دولت بایدن مصمم است با بازگشت به برجام(توافق هسته ای) امکان رسیدن ایران به یک سلاح هسته‌ای را فراهم کند و این کار موجب خواهد شد متحد ما اسرائیل در موقعیتی قرار بگیرد که مجبور است اقدامی نظامی انجام دهد.

او ادامه داد: ذکر «یا برجام یا جنگ» بایدن دقیقا موجب پس رفت اوضاع شده است. وقتی ما آن توافق ناقص را ترک کردیم، هیچ جنگی نبود. در واقع سه کشور وارد معاهده اسرائیل شده و با اسرائیل اعلام صلح کردند.

پمپئو در آخر ادعا کرد: بازگشت به برجام، همان طور که حالا می توانیم طعمش را در غزه بچشیم، کاری است که صلح را تضعیف کرده و شرایط جنگی را ایجاد خواهد کرد که می تواند گسترش یافته و کشورهای زیادی را درگیر کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مایک پمپئو برجام آمریکا اسرائیل هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق

پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهت‌زده شده‌اند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانه‌ای مخدوش دارند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، از زمان آغاز جنگ غزه تا کنون، القای تفکیک و تمایز واشنگتن و تل آویو، تبدیل به یک سیاست رسانه‌ای و تبلیغاتی نخ نما در آمریکا شده است. بر این اساس، رسانه‌های وابسته به هر دو حزب سنتی آمریکا (دموکرات و جمهوریخواه) تلاش می‌کنند پیش فرض تعلق خاطر مطلق نهاد‌های پنهان و آشکار قدرت در آمریکا به لابی صهیونیسم را کتمان کرده و خود را بازیگری عقلانی و حتی واسطه‌گر(در روند انعقاد آتش بس) به افکار عمومی جهان معرفی کنند!

این ادعای وقیحانه در حالی از سوی جریانات رسانه‌ای آمریکا پمپاژ می‌شود که واشنگتن نه تنها هدایت فرامتنی منازعه را به سود منافع صهیونست‌ها بر عهده دارد، بلکه در سطح لجستیک و عملیاتی نیز در میدان جنگ حضور داشته و نسل کشی علیه کودکان غزه با نظارت مستقیم و بدون واسطه آن صورت می‌گیرد.

پس از وقوع عملیات وعده صادق، اکثریت قریب به اتفاق رسانه‌های آمریکایی که از این واکنش قدرتمندانه کشورمان بهت‌زده شده‌اند، سعی در تقویت این تاکتیک رسانه‌ای مخدوش دارند.

مروری بر گزارش واشنگتن پست در خصوص عملیات وعده صادق، این واقعیت را ملموس‌تر ساخته است. این روزنامه که بیشتر به طیف سنتی حزب جمهوریخواه آمریکا وابسته است، در شماره اخیر خود در خصوص عملیات ایران در عمق استراتژیک اراضی اشغالی می‌نویسد:

"اسرائیل در طول عملیات نظامی شش ماهه خود علیه حماس، حملاتی را در سوریه علیه ایران و متحدانش انجام داده است ما حمله اسرائیل در اول‌آوریل امسال ( حمله به ساختمان کنسولگری سقارت ایران در دمشق) با دیگر اهداف تفاوت برجسته‌ای داشت.
زیرا قاعدتاً اماکن دیپلماتیک باید معاف از درگیری و منازعات نظامی باشند. اما حمله اسرائیل به کنسولگری ایران، آمریکا را ناامید کرد! ، سه مقام آمریکایی که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند که لوید آستین، وزیر دفاع و دیگر مقامات ارشد دفاعی معتقدند که اسرائیل باید قبل از موعد به آن‌ها اطلاع می‌داد، زیرا این حمله برای منافع ایالات متحده در منطقه تأثیر داشت. اکنون آمریکایی‌ها نگران وقوع یک جنگ چندجانبه علیه مواضع منطقه‌ای خود و اسرائیل هستند، چنانچه پس از حمله ایران ( عملیات وعده صادق) نیز شاهد تبعات اقدام اسرائیل بودیم."

سؤال اصلی اینجاست که چرا واشنگتن پست و دیگر رسانه‌های آمریکایی، قبل از وقوع عملیات وعده صادق به جای محکوم کردن اقدام غیر قانونی، وقیحانه و تجاوزکارانه رژیم اشغالگر قدس، در مصاحبه با تحلیلگر‌ها و استراتژیست‌های مختلف غربی مدعی ناتوانی ایران در واکنش به تل آویو شده و سخنی از ناامیدی آمریکا از اسرائیل به میان نمی‌آوردند؟!

واقعیت امر این است که شوک ناشی از عملیات موفقیت‌آمیز وعده صادق نه تنها در سطوح سیاسی، بلکه در سطوح رسانه‌ای نیز مولد بحران‌های محاسباتی و آینده پژوهی زیادی در واشنگتن و تل آویو بوده است. از این رو آثار و تبعات مؤثر عملیات وعده صادق به سود امنیت جمهوری اسلامی ایران و منطقه، به برهه زمانی کنونی محدود نخواهد ماند.

این ترس و دغدغه بزرگ و عمیق، سرتاسر آمریکا و اراضی اشغالی را فراگرفته است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • تاکتیک رسانه‌ای واشنگتن پست در قبال عملیات وعده صادق
  • بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت/ آمریکا در قبال فلسطین بر خلاف منافع ملی خود عمل کرد
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • رویکرد متناقض آمریکا در قبال مساله فلسطین
  • چرا بایدن از نتانیاهو دغدغه بیشتری نسبت به اسرائیل دارد؟
  • وال‌استریت‌ژورنال: دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف‌کردن ایران از حمله به اسرائیل بود
  • دولت بایدن ملتمسانه به‌دنبال منصرف کردن ایران از حمله به اسرائیل بود | انتظار عذاب‌آور بایدن در مدت حمله ایران
  • بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود