Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@13:08:46 GMT

تشکیل ستاد تنظیم بازار کشاورزی

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۸۲۱۴

ساداتی نژاد گفت: امروز تقریبا تمام موضوعات مربوط به بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده و برای هفته آینده به موضوع تشکیل ستاد تنظیم بازار کشاورزی خواهیم پرداخت. ناطقان: ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس درباره تفکیک اختیارات وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت گفت: قانون تمرکز اختیارات وزارت جهاد سال ۹۲ تصویب شد اما هیچ زمانی به اجرای کامل نرسید و در حوزه‌هایی مثل صنعت و صادرات همواره تداخلاتی با سایر ارگان‌ها داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ۲ سال گذشته با مصوبه شورای سران این اختیارات به وزارت صمت منتقل شد و وزارت صمت هم تلاش‌هایی را در حوزه محصولات کشاورزی انجام داده است اما زمانی که فرماندهی در یک حوزه واحد نباشد هیچگاه به خروجی مطلوبی نخواهیم رسید.

او بیان کرد: اتفاقاتی که اخیرا در حوزه محصولات کشاورزی مثل گوشت و مرغ داشتیم به عدم فرماندهی واحد در این حوزه مربوط می‌شد‌. آقای رزم حسینی در زمان ورود تعهد کردن که معتقد به بازگشت اختیارات وزارت جهاد کشاورزی  باشند. تلاش‌های خوبی از طرف وزیر صمت انجام شد و حتی به شمت امضا تفاهم‌نامه‌ای بین دو وزارت خانه حرکت کردند که در دولت پذیرفته نشد و به این آشفتگی بیشتر از قبل دامن زده شد.


ساداتی نژاد بیان کرد: از فروردین ۱۴۰۰ اختیارات این حوزه تحت عنوان قرارگاه ساماندهی مرغ دوباره به وزارت جهاد کشاورزی بازگشت. فرماندهی در این حوزه واحد‌ است و وزیر جهاد پاسخگوست، ما هم در مجلس تکلیفمان روشن است. مقداری آرامش به بازار بازگشت اما کمی دیر هنگام بود. امروز تقریبا تمام موضوعات به وزارت جهاد منتقل شده و در برخی موضوعات مثل قیمت گذاری با ستاد تنطیم بازار مشترکاتی دارند. از حوالی مهر سال ۹۹ ضربه‌هایی به حوزه تولید وارد شد که جبران آن‌ها زمانبر است‌. مواد غذایی مثل مرغ زنجیره‌ای دارند که باید در حلقه بدون اشکال انجام شود؛ هنوز هم آثار سوء این اتفاقات در بازار وجود دارد و امکان دارد دوباره با مشکلاتی مواجه شویم‌.



رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بیان کرد: قانونی را برای هفته آینده در دستور کار داریم که ۳ اتفاق در حوزه ساختاری ایجاد خواهد کرد؛ ستاد تنطیم بازار محصولات کشاورزی در وزارت جهاد تشکیل خواهد شد، سازمان تجارت کشاورزی تجارت ایران برای بازار داخل و خارج در نظر گرفته شده و سازمان سرمایه گذاری کشاورزی ایران تشکیل خواهد شد.

وقتی یک بخش تولید کننده و یک بخش متولی صادرات است جدا از هم تصمیم می‌گیرند. همه داد این بود که کسی که بتامین کننده گوشت مرغ است باید درباره واردات و صادرات این حوزه تصمیم بگیرد. مجوز صادرات طبیعتا از طرف وزارت صمت بوده اما از این پس مسائلی از این دست را نباید داشته باشیم. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تشکیل ، ستاد تنظیم بازار ، کشاورزی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تشکیل ستاد تنظیم بازار کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم