Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در ۲۲ اردیبهشت نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

در این بسته، درباره علائم هشداردهنده درگیری ریه در کرونا و برخی مواد غذایی که برای کودکان مضر هستند، گفته ایم.

علائم هشداردهنده درگیری ریه در کرونا!

برخی از علائم درگیری ریه در کرونا به صورت هشدار دهنده وجود دارند که افراد باید به آن توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مضرات استفاده از میوه‌های خشک شده

متخصصان تغذیه می‌گویند گرچه میوه‌های خشک شده خواص زیادی دارند اما مصرف آن‌ها بی خطر نیست.

مواد غذایی بی خطری که می‌تواند برای کودکان کشنده باشد

محققان آمریکایی می‌گویند برخی مواد غذایی که در ظاهر سالم به نظر می‌رسند، برای کودکان مضر هستند.

ارتباطی بین کلسترول خون با جنسیت وجود دارد؟

دانشمندان به سوالات رایج درباره سطح کلسترول خون و رابطه آن با جنسیت، سن و وزن افراد پرداخته‌اند.

بزرگترین عوارض داشتن یک رژیم غذایی گیاهی

گیاه‌خواری یک پدیده رایج در جهان امروز است که بدون عوارض جانبی نیست.

عارضه‌ای که چشم را هدف می‌گیرد

بیماری دیابت به طور کلی بر سلامت چشم‌ها تاثیر می‌گذارد و در موارد حاد ممکن است باعث کاهش بینائی شود.

علائم اصلی سرطان پانکراس

سرطان پانکراس یکی از سرطان‌های رایج است که سالانه ۳۳۱ هزار نفر را به کام مرگ می‌کشاند.

آیا مصرف مواد غذایی قلیایی باعث نابودی ویروس کرونا می‌شود؟

دانشمندان آمریکایی به سوالات مطرح شده درباره ارتباط میان مصرف مواد غذایی قلیایی و نابودی کووید ۱۹ پاسخ دادند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلینیک آنلاین سلامت بدن ویروس کرونا مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عباس کبریایی‌زاده در آیین افتتاحیه «دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و دارویی» و «سیزدهمین همایش طلای سبز» که صبح امروز، ۲۹ فروردین برگزار شد، اظهار کرد: اولین اصل درباره موضوع گذار نسل، نگاه و رویکرد استراتژیک است. آنچه که در حوزه مکمل‌های غذایی، طب سنتی و مکمل‌های گیاهی اتفاق افتاده ماحصل یک نگاه استراتژیک است.

وی با اشاره به سبقه مکمل‌های گیاهی و مکمل‌های غذایی گفت: بررسی تاریخچه مکمل‌های غذایی و مکمل‌های گیاهی کشور بیانگر این است که تولید مکمل در کشور سابقه ۱۴ ساله دارد و همچنین ساخت مکمل‌های گیاهی در کشور به دهه ۴۰ بازمی‌گردد.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان مکمل‌های رژیمی گفت: دستاورد‌هایی که در حوزه تولید مکمل‌ها به دست آورده‌ایم، نتیجه یک نگاه استراتژیک و رویکردی است که در گذشته وجود داشته است. آموزه‌های حکمرانی خوب بیانگر این است که اگر خواهان داشتن حکمرانی خوب هستیم باید نگاه حاکمیتی و نگاه مشارکتی داشته باشیم.

وی ادامه داد: تجربه ثابت کرده است هر گاه نگاه مشارکتی داشته‌ایم به موفقیت‌های متعددی نائل آمده‌ایم. به طور مثال، نگاه مشارکتی در دوران جنگ تحمیلی موجب پیروزی شد واگر نگاه مشارکتی وجود نداشت به موفقیت نمی‌رسیدیم. اجماع ذهنی و مشارکت نیز طی چند روز گذشته در برخورد با یک جنایتکار شکل گرفت.

کبریایی‌زاده گفت: بازهم تاکید می‌کنم باید امر مشارکت‌جویی و توجه به ذی‌نفعان را در کانون توجه قرار دهیم. اگر بخواهیم آینده خوبی داشته باشیم باید لازمه‌های حکمرانی خوب را بدانیم؛ نگاه استراتژیک، مشارکت‌جویی، اجماع، همفکری و همدلی جزو لازمه‌های حکمرانی خوب هستند.

وی با بیان اینکه حکمرانی خوب بر بستر شفافیت استوار است، افزود: حکمرانی خوب باید بر بستر شفافیت استوار باشد و هرگاه غیر شفاف عمل کنیم یک حکمرانی خوب صورت نمی‌گیرد. اگر شفافیت ایجاد شود و اطمینان خاطر ایجاد کنیم به سمت شکوفایی حرکت می‌کنیم.

کبریایی‌زاده در پایان گفت: پیشرفت‌های خوبی در حوزه طب گیاهی صورت گرفته است که این موضوع حاصل نگاه استراتژیک و حمایت‌های سازمان غذا و دارو است.

در ادامه این همایش همچنین محمدرضا شمس اردکانی - دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی اظهار کرد: اگرچه از منظر دسترسی به منابع طبیعی در کشور بسیار غنی هستیم، اما از منظر استفاده از ظرفیت منابع طبیعی به خوبی عمل نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید دارد، افزود: کمک و حمایت معاونت علمی ریاست‌جمهوری و همچنین حمایت سازمان غذا و دارو از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه دارویی می‌تواند در زمینه استفاده از ظرفیت بی‌نظیر منابع طبیعی اثرگذار باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی گفت: معاونت علمی به موضوع ورود بخش خصوصی در زمینه منابع طبیعی ورود کرده است. این ورود با هدف استفاده بیشتر از منابع طبیعی است که بتوانیم از منابع طبیعی در حوزه سلامت و رونق بیشتر حوزه سلامت استفاده کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • عوارض مصرف بیش از اندازه میوه
  • محک میزبان «سرزمین جدید»
  • سابقه ۱۴ ساله تولید مکمل‌های غذایی و دارویی در کشور/ نتیجه دستاوردها یک نگاه استراتژیک است
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • مصرف غذاهای سوخته یا گرم کردن مجدد موادغذایی سرطان‌زا است؟