Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سریال «یاور» ساخته سعید سلطانی از جمله سریال‌های آنتن رمضان امسال است که از شبکه سه پخش می‌شود.

مازیار معاونی، در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درباره سریال یاور تاکید کرد: در این سریال فقط اسم حشمت فردوس «ستایش» عوض شده است. بازی تکراری داریوش ارجمند در این سریال به شدت توی ذوق می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجا هم مثل ستایش قلدرمابی مستبدانه بر سیستم حاکم است و بچه ها باید حرف گوش کن باشند.

منتقد سینما و تلویزیون با اشاره به همکاری مشترک اصغر نعیمی و سعید سلطانی در مقام کارگردان گفت: همکاری همزمان دو کارگردان در یک فیلم یا سریال از اساس غلط است. چون باعث دوپارگی اثر می‌شود. البته این نکته درباره کارهای مولف درست‌تر است. ولی در این جور سریال ها که بازاری هستند تفاوت کارگردانی خیلی به چشم نمی‌آید.

این روزنامه‌نگار با بیان این‌که «یاور» سریال خیلی بدی است و نمره کیفی خیلی پایینی می‌گیرد اظهار داشت: این سریال از هیچ نظری موفق نیست. کلید این جور سریال‌ها با پدرسالار مرحوم اکبر خواجویی زده شد و بعد نوبت به کهنه سوار رسید. در ادامه سعید سلطانی در سریال «ستایش» علاقه داشت فضای ارباب رعیتی و استبداد سنتی را پیاده کند. در «پس از باران» نیز محمود پاک نیت یک ارباب سنتی و مستبد است که ظلم زیادی به زیر دستانش می کند. همچنین در سریال «خانه ای در تاریکی» محمود پاک نیت باز همان نقش را تکرار می‌کند.

معاونی افزود: وقتی شخصیتی گل می‌کند، تلویزیون این قدر از آن استفاده می‌کند که عصاره و شیره موفقیتش درمی‌آید. محمدعلی کشاورز در «کهنه سوار» ساخته اکبر خواجویی همان اسدالله پدرسالار است. داریوش ارجمند هم بازیگر خوبی است. اما دارد در نقش های کلیشه ای خودش را بد خرج می کند.

چراغ سبز به قلدرمابی و استبداد سنتی

وی درباره شباهت‌های دو سریال «ستایش» و «یاور» گفت: سریال «ستایش» روی کاکل جاهلی حرف زدن و قلدرمابی و استبداد سنتی آمیخته با معرفت و لوطی گری حشمت فردوس می ‌چرخید و یاور هم همین فضا را دارد. تلویزیون وقتی این قدر بودجه می‌گذارد که آن شخصیت را تکرار کند یعنی دارد به مابه‌ازاهای واقعی آن شخصیت چراغ سبز نشان می دهد.

معاونی با اشاره به این نکته که گره‌افکنی ها و گره‌گشایی‌ها در سریال «یاور» تصنعی است یادآور شد: کارگردان روی همسر دوم محمد حاتمی به عنوان پسر یاور چلویی تمرکز می کند. او کسی است که می‌خواهد ثروت یاور را بالا بکشد. اما همه چیز با گریه دلسوزانه مادر به پایان می‌رسد. یعنی به عوامانه ترین شکل پرداخت که شبیهش را در فیلمفارسی‌های دهه ۴۰ می‌دیدیم، موضوع حل می شود.

وی با یادآوری اسامی سریال‌های موفق رمضانی دهه هشتاد گفت: تاسف آور است که یاور دارد به عنوان سریال مناسبتی رمضان پخش می شود. در دهه هشتاد سریال های مهمی مثل صاحبدلان، پنج کیلومتر تا بهشت، خانه به دوش و میوه ممنوعه روانه آنتن شد. جای تاسف است که سریال‌ها به سطح یاور تنزل پیدا کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، سریال یاور به کارگردانی سعید سلطانی و تهیه کنندگی آرمان زرین کوب در شب های ماه رمضان بعد از اذان مغرب از شبکه سه سیما پخش می شود.

داریوش ارجمند، ارسلان قاسمی، محمد حاتمی، زهرا سعیدی، شبنم فرشادجو، امید علیمردانی، فقیهه سلطانی، مهوش افشارزاده، اسماعیل محرابی از جمله بازیگرانی‌اند که در این سریال حضور دارند.

برچسب‌ها داریوش ارجمند سریال ماه رمضان شبکه سه سیما محمدعلی کشاورز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: داریوش ارجمند سریال ماه رمضان داریوش ارجمند سریال ماه رمضان شبکه سه سیما محمدعلی کشاورز اخبار کنکور داریوش ارجمند سعید سلطانی سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟

سلیم غفوری قائم‌مقام سیما در خصوص ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت مجموعه‌های تلویزیونی چند فصله، سرانجام «موسی(ع)» و ساخت «پایتخت» در ۱۴۰۳ توضیحاتی داد. - اخبار فرهنگی -

خبرگزاری تسنیم- مجتبی برزگر: غفوری قائم‌مقام سیما که پیش از این به عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما شناخته می‌شود؛ معتقد است  سال 1402 تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفت و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشده وارد تولید نشود.

او می‌گوید: این تغییر رویکردی که هم در ساختار و هم در فضای سریال‌سازی ایجاد شد عملاً در سال 1402 به نتیجه رسید و اکنون بیش از 130 فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد. در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید قرار دارد و این ها نویدبخش فضای خوبی  امسال است.

با سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما درباره ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت دنباله‌سازی، سرانجام ساخت سریال «موسی(ع)» و فصل جدید «پایتخت» و همچنین دستمزدهای سلبریتی‌ها گفت‌و‌گویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

ساخت «پایتخت» در دستور کار قرار می‌گیرد؟

* آقای سلیم غفوری! سرمایه‌گذاری روی ساخت سریال‌های طنز و برنامه‌های سرگرم‌کننده جواب داد. آنچه که در میان سریال‌های امسال در ماه رمضان هم دیدیم نه ماورایی انتظار داشتیم ماورایی از آب درآمد و نه معمایی، معمایی شد. برنامه‌تان برای ساخت سریال‌های جدید به چه صورت است و آیا به سمت ساخت سریال‌های طنز متعدد خواهید رفت یا خیر؟

چند کار طنز در دستِ تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده که از جمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به تدریج نام‌ سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

«پایتخت» در حال گفت‌وگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روزها دفتر فیلمنامه کارهای جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند.

تلویزیون باید بین همه ژانرهای نمایشی تعادل ایجاد کند

* آیا اولویتی برای پرداختن به ژانرهای نمایشی دارید؛ مثلاً طنز یا درام و معمایی؟

حتماً اولویت بر آن است در گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد. تلویزیون هم به کار طنز نیاز دارد و هم کار اجتماعی، هم به کار تاریخی، معمایی، پلیسی و به همه اینها نیاز دارد. اگر هر شب تلویزیون، طنز پخش کند در همه شبکه‌ها دلزدگی ایجاد می‌شود. باید بین گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد.

کما اینکه همان قدر کارهای طنز پرمخاطب است که کارهای تاریخی هم این‌طور است. مصداق بارز آن سریال «سرزمین مادری» که در زمستان کار پرمخاطبی شد. مخاطب آن را پسندید و دنبال کرد؛ بنابراین کار تاریخی هم جذاب است. تلویزیون حتماً بین گونه‌های نمایشی تعادل ایجاد می‌کند و این نکته در دستور کار است.

چه خبر از سریال سلمان فارسی؟

«بچه مهندس» یا سریال‌های چند فصله دیگر ادامه خواهند داشت؟

* نکته‌ای درباره نهضت دنباله‌سازی مطرح شد. از نون‌خ، زیرخاکی و پایتخت صحبت شد که نون‌خ و زیرخاکی به آنتن رسیدند و شما به پیگیری «پایتخت» جدید اشاره کردید. آیا قرار است دنباله‌هایی همچون «بچه مهندس» و دیگر چند فصله‌های تلویزیون هم در دستور کار قرار بگیرد؟

باید به ایده رسید و مثلاً باید دید «بچه مهندس» که اشاره کردید چقدر قابلیت ادامه دادن و ساخت فصل جدید را دارد. حتماً کاری قابلیت داشت در نهضت فصل بعدی‌سازی که در دستور کار ما است، مورد توجه قرار می‌گیرد منتها با طرح و ایده جدید. اگر یک دنباله‌ای طرح و ایده جدید نداشته باشد نه تنها موفق نخواهد بود بلکه عقبه آن برند را هم از بین می‌برد.

شاید سریال «موسی(ع)» امسال به تولید اصلی نرسد

* صحبت‌ها بر سرِ شروع تولید سریال «موسی(ع)» است. آیا امسال جلوی دوربین می‌رود؟

الان سریال «موسی(ع)» در مرحله پیش‌تولید است. تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی(ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود. شاید امسال به تولید اصلی نرسد اما فرآیند آن دنبال می‌شود.

گاندو و پایتخت جدید در 1403 ساخته می‌شوند

بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی(ع)» می‌شود؟

* خبرهایی در فضای‌مجازی پخش می‌شود که بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی(ع)» خواهد بود و حتی نام‌های دیگری هم مطرح می‌شوند؛ صحت دارند؟

هنوز هیچ‌چیز راجع به هنرپیشه‌ها قطعی نیست و به نظرمن اجازه بدهید کارگردان و تهیه‌کننده در فضای آرامی با عوامل و بازیگران گفت‌و‌گو کنند تا به نتیجه برسند.

اصلاح دستمزد سلبریتی‌ها در دستور کار است

* همان‌طور که می‌دانید آقای جبلی درباره ماجرای دستمزد سلبریتی‌ها در تحویل سال توضیحاتی دادند. آیا فرآیند بازنگری و اصلاح فرآیند دستمزدها به چهره‌ها که گفته شد در حال انجام است. دستمزد چهره‌هایی که میهمان برنامه‌های تلویزیونی می‌شوند یا در سریال‌ها و برنامه‌ها حضور دارند اصلاح می‌شود یا خیر؟

فرآیند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزدهایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضاهای رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزدهای عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرآیند حتماً دنبال خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیگر سریال «ترش و شیرین» ۱۸ سال پیش چه شکلی بود؟ / عکس
  • «به افق فلسطین» فاتح خط مقدم جنگ رسانه‌ای
  • بالاگرفتن نقدها به سریال‌های رمضانی/ هیس هیچی نیس!
  • تلویزیون دستمزد نجومی می‌دهد؟
  • سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود
  • ۳ سریال کره‌ای که طرفداران «جومونگ» نباید از دست بدهند
  • جزئیات پخش یک سریال ترکیه‌ای از تلویزیون
  • پخش یک سریال ترکیه‌ای از تلویزیون
  • همه چیز درباره فصل سوم سریال «سرزمین مادری»؛ زمان پخش و بازیگران جدید
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟