Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی گویا گفت: همزمان ۹ نوع واکسن در ایران در دست تولید است و این از افتخارات ایران در عرصه‌های بین المللی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدمهدی گویا عصر امروز در مراسم آغاز مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کوبا در دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه آنچه در شرایط کنونی حاصل شده در سخت‌ترین دوره‌های تحریمی بوده است اظهار کرد: این واکسن یکی از موثرترین و بهترین واکسن‌های کووید در دنیا معرفی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه تا دو ماه آینده اثرات مثبت این واکسن نمایان می‌شود افزود: 12 هزار نفر در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور این واکسن را دریافت کردند و این واکسن هیچ تاثیر منفی نداشته است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تکنولوژی واکسن پاستور را تکنولوژی مشترک ایران و کوبا دانست و تصریح کرد: حتی بخشی از تجربه‌های تولید این واکسن از ایران به کوبا منتقل شده است و این باور که تکنولوژی تولید واکسن پاستور کاملا کوبایی است را نمی‌پذیریم.

گویا ادامه داد: در حال حاضر مراکز تشخیص بیماری در 300 مرکز آزمایشگاهی راه اندازی شد و واکسن ایرانی به کمک محققان ایرانی در حال تولید است.

وی اقدام به موقع وزارت بهداشت در شناسایی مبتلایان به گونه‌های جهش یافته کرونا را که از کشور‌های دیگر وارد ایران شدند در کنترل این بیماری موثر دانست و افزود: همه مبتلایان به گونه‌های جدید جهش یافته به محض ورود به ایران شناسایی شدند و تحت مراقبت کامل و گذران دوران قرنطینه قرار کرفتند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت استان‌های هرمزگان، یزد، قم و آذربایجان غربی را از جمله استان‌هایی دانست که موارد ابتلا به گونه‌های جدید کرونا در آن‌ها مشاهده و کنترل شده است.

گویا همچنین با ابراز نگرانی از اینکه تردد‌های مسافرتی بیشترین تهدید شیوع گونه‌های جدید ویروس کرونا در کشور است گفت: هنوز خوشبینانه به مدیریت گونه‌های جهش یافته کرونا نگاه نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: همزمان 9 واکسن کرونا در ایران در دست تولید است و این امر خود موجب افتخار ایران در عرصه پزشکی و بین المللی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه واکسن کرونای پاستور که توسط انستیتو فینلای کوبا و با مشارکت انستیتو پاستور ایران تولید شد پس از گذراندن موفق مراحل یک و دو کارآزمایی، امروز در مازندران وارد مرحله سه کارآزمایی بالینی شده گفت: هفت استان و هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور برای کارآزمایی فاز سوم این واکسن داوطلب شدند.

عباس موسوی ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل را برای اجرای این طرح 6 هزار نفر اعلام کرد.

وی شرایط شرکت در این دوره از کارآزمایی بالینی واکسن را برای داوطلبان، ایرانیان گروه سنی ۱۸ تا ۸۰ سال و فاقد هرگونه بیماری زمینه‌ای یا بیماری‌های زمینه‌ای کنترل شده اعلام و تصریح کرد: داوطلبان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی http://pasteurcovac.ir و یا تماس تلفنی با شماره ۳۴۴۰۷ نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

به گفته موسوی داوطلبانی که دوز نخست واکسن را دریافت می‌کنند نیازی به قرنطینه ندارند.

وی در خصوص اثر بخشی واکسن پاستور گفت: واکسن پاستورواکسنی نوترکیب با نام کنژوگه است که توسط انستیتو فینلای کوبا و با مشارکت انستیتو پاستور ایران تولید شده است که پس از گذراندن موفق مراحل یک و دو و دریافت کد اخلاق وارد مرحله سوم کارآزمایی بالینی شده و ایمنی بخشی بالایی دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه تزریق واکسن به معنای پایان رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیست افزود: پس از تزریق واکسن نیز استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی باید ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کارآزمایی بالینی واکسن پاستور واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان از فعالیت ۳۰۸ خانه بهداشت، ۹۴ پایگاه سلامت، ۱۳۱ مرکز خدامات جامع سلامت و ۲۴ مرکز شبانه‌روزی در مناطق شهری و روستایی استان خبر داد.
علی‌ضامن صالحی‌فرد گفت: سلامت خانواده و جوانی جمعیت دو اولویت مهم استان در حوزه بهداشت است که در این رابطه برنامه‌‎های متنوعی در طول سال اجرا می‌شود.
وی افزود: راه‌اندازی سه شبکه بهداشت و درمان نوپا در شهرستان‌های خانمیرزا، فلارد و فرخشهر، افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی در لردگان و اردل، افزایش ۳۵ درصدی ارائه خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، اجرای نظام ارجاع و نسخه‌نویسی الکترونیک در برنامه پزشکی خانواده از جمله برنامه‌های اجرا شده در سال گذشته بود.
صالحی فرد از افزایش یک درصدی موالید در استان در سال گذشته خبر داد و گفت: برنامه‌های جوانی جمعیت در استان در سال جاری با شدت بیشتری اجرا می‌شود.
وی با بیان اینکه شاخص دقیقی از میزان سطح سواد سلامت مردم استان در دسترس وجود ندارد، گفت: مقرر شده تا امسال ارزیابی در این خصوص انجام گیرد.
صالحی فرد میزان دسترسی مردم به شاخص‌های سلامت را بیش از ۹۵ درصد اعلام کرد و گفت: تمامی جمعیت استان تا حد زیادی به امکانات بهداشتی دسترسی دارند و امسال هم هشت کانکس بهداشتی برای عشایر استان پیش‌بینی شده است.
وی با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت در استان در سال گذشته، افرود: در این پویش بیش از ۹۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال در غربالگری دیابت و فشار خون شرکت کردند که در آگاهی افراد از وضعیت سلامت و پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها هچون دیالیز کمک کننده بوده است.

دیگر خبرها

  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • ‌راه‌اندازی دبیرخانه دائمی مسابقات معماری و شهرسازی شیراز
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا