Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل با آغاز عملیات برداشت محصول سیر در پارس‌آباد، پیش‌بینی می‌شود بیش از 60 هزار تن محصول مرغوب سیر روانه بازار مصرف شود.

در حالی کشاورزان منطقه گرمسیر پارس‌آباد نسبت به برداشت محصول سیر بعد از 9 ماه اقدام کردند که دسترنج آنها با نازل‌ترین قیمت توسط دلالان خرید و فروش می‌شود.

کشاورزان پارس‌آباد که طعمشان با برداشت سیر و قیمت نازل آن تلخ شده، از مسئولان خواستند تا نسبت به مهیا کردن زمینه فرآوری و صادرات این محصول اقدام لازم را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان پارس‌آباد در جریان برداشت محصول سیر اظهار کرد: دو هزار هکتار از اراضی حاصلخیز پارس‌آباد به کشت محصول سیر اختصاص یافته است.

امامی از برداشت 60 هزار تن محصول سیر با کیفیت در پارس‌آباد خبر داد و تصریح کرد: عمده کشت این محصول توسط زارعان غیر بومی انجام شده و به نوعی به تغییر الگوی کشت در منطقه نیز منجر شده است.

وی دلیل افت قیمت محصول را افزایش عرضه محصول به بازار اعلام کرد و گفت: همچنان افت قیمت محصولات کشاورزی در فصل برداشت یکی از قصه‌های پرغصه اهالی زحمتکش استان در بخش کشاورزی است که مجبورند دسترنج خود را به پایین‌ترین قیمت عرضه کنند.

فرماندار شهرستان پارس‌آباد ضرورت جلوگیری از حضور دلالان را در این بازار یادآور شد و افزود: برخی از سوداگران و دلالان سیر کشاورزان را به قیمت پایینی خریداری کرده و با ارسال به سایر مناطق کشور به چندین برابر قیمت به فروش می‌رسانند.

امامی ضرورت راه‌اندازی صنایع تکمیلی و وابسته را با حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در منطقه پارس‌آباد یادآور شد و خاطر نشان کرد: تنوع تولید محصول در این شهرستان به حدی است که به معنای واقعی باید در یک نظام مدیریتی صحیح صنایع تبدیلی و تکمیلی متنوع راه‌اندازی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: هر چند مسئولان سازمان جهاد کشاورزی مدعی ارائه الگوهای جدید به ویژه کشت سویا و کلزا در منطقه هستند اما همچنان کشت سنتی در این منطقه رواج دارد.

امامی ضرورت بهینه‌سازی مصرف آب را نیز در بخش کشاورزی با توجه به خشکسالی و شرایط بحرانی آب یادآور شد و بیان کرد: در این زمینه نیز کشاورزان باید مورد حمایت جدی در پرداخت تسهیلات قرار گیرند تا از روش‌های نوین آبیاری استفاده کنند.

همه ساله در زمان برداشت محصولاتی نظیر سیر، سیب، هندوانه، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی و سایر صیفی‌جات مشکل عرضه محصول به قیمت مناسب مطرح می‌شود که در این بین ضروری است با یک نظام مدیریتی کشت و زرع در استان اردبیل مورد هدایت و راهنمایی صحیح کارشناسان جهاد کشاورزی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محصول سیر پارس آباد مغان محصولات كشاورزي استانی شهرستانها برداشت محصول محصول سیر پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمد محمدی در بجنورد، اظهار داشت: تعیین نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی قیمت خرید تضمینی گندم در سال ۱۴۰۳ مناسب و معقول نیست. طبق آخرین نرخ تعیین شده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی قیمت تعیین شده برای سال زراعی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مبلغ ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام شد که متاسفانه این امر مطابق انتظار پیش نرفت و در نهایت به نرخ فعلی رسید.

بیشتر بخوانید: دستورالعمل خرید توافقی گندم اعلام شد + جزئیات

وی افزود: عدم تعادل قیمت گندم و خرید تضمینی با میزان تورم همخوانی نداشته و موجبات نارضایتی گندم‌کاران را در پی داشته است، چرا که در فصل کشت و نرخ‌گذاری دولت و مجامع قیمت‌گذاری ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده بود که با وضعیت عملا دسترنج این قشر زحمت‌کش مغفول مانده و دیده نشده است.

محمدی گفت: به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی بایدت روی این امر نظارت ویژه‌ای اعمال و از عدم اختلاف فاحش در نرخ‌گذاری بر اساس میزان تورم اقدام می‌کرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی بجنورد با بیان اینکه گندم محصول استراتژیک کشور بوده و نرخ آن در میزان تولید موثر است، افزود: باید در خرید تضمینی گندم به عنوان محصول استراتژیک و راهبردی در مسیر رسیدن به خودکفایی در تولید مشوق‌های ویژه به گندم‌کاران اعطا و نرخ واقعی در تولید محصول و خرید آن در زمان فصل کشت اعلام و برآورد شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227448 برچسب‌ها گندم

دیگر خبرها

  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • برداشت خاکشیر از قطب تولید این محصول در خراسان آغاز شد
  • پژو پارس ۹۰۰ میلیون تومانی در راه است؟
  • پژو پارس گران شد/ افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو کلید خورد؟
  • افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی قیمت پژو پارس درب کارخانه/ دلار در مرکز مبادله ثابت مانده است/ جا برای خودرو‌های وارداتی در بنادر نداریم/ واکنش رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به واگذاری پرسپولیس به بانک‌ها
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • مبارزه به موقع با آفات تولید محصول را افزایش می‌دهد
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست
  • قاچاق، آفت اصلی زعفران