Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@15:02:29 GMT

یک بام‌ و دو هوا با پروازهای فوق‌العاده به کشورهای ممنوعه

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۹۱۹۴۶

یک بام‌ و دو هوا با پروازهای فوق‌العاده به کشورهای ممنوعه

آفتاب‌‌نیوز :

پروازهای فوق‌العاده به مقاصد ممنوعه؛ اجنتاب‌ناپذیر اما ...

در پی شیوع و خیز موج چهارم کرونا در ایران، کشورهای دیگری از جمله هند و فرانسه به لیست ممنوعه اضافه شدند و قرار بود پروازهای مسافری بین آن‌ها ممنوع شود اما از همان ابتدا پروازهایی به هند و بعضا فرانسه البته با قیمت‌های نجومی و سر به فلک کشیده انجام می‌شد و انتقادهایی را متوجه خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به این انتقادات و ابهامات اعلام کردند که پروازهای انجام شده به این مقاصد به صورت یکطرفه و البته با ایرلاین‌های خارجی و به صورت غیرمستقیم انجام می‌شود اما مسافران باید بدانند که برای بازگشت به ایران تا باقی ماندن ممنوعیت‌های کرونایی نمی‌توانند اقدام کنند.

محمد حسن ذیبخش –سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری- در این باره گفته بود: مردم می توانند با پروازهای کانکشنی ایرلاین‌های خارجی به هند سفر کنند، اما تا اطلاع ثانوی و تغییر نکردن مصوبات در این زمینه هیچ یک از مسافرانی که به هند و پاکستان یا کشورهای ممنوعه سفر کرده اند اجازه ورود به کشور را ندارند.

ابولقاسم جلالی –معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری – نیز با بیان اینکه هیچ مسافری از کشورهای هندوستان و پاکستان نمی‌پذیریم، در این باره گفت: بر اساس دستور ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص شیوع و بروز ویروس جهش یافته نوع جدید کرونا در هندوستان و پاکستان و به منظور رعایت دستورالعمل‌ها و مراقبت‌های تشدید یافته در مبادی مرزهای هوایی انتقال مسافران به صورت مستقیم و غیر مستقیم از کشورهای هندوستان و پاکستان تا اطلاع ثانوی ممنوع است. همچنین نظارت کامل سازمان هواپیمایی کشوری جهت جلوگیری از پذیرش مسافران به صورت غیر مستقیم از مبدا این کشورها با همکاری پایگاه مراقبت بهداشت مرزی بر اساس دستور المعل‌ها اقدام خواهد شد.

این درحالی است که پس از حدود دو هفته از اعلام این ممنوعیت، قرار است پروازهای فوق‌العاده‌ای به هند و فرانسه انجام شود. چرا که ذیبخش در این باره اعلام کرد: گرچه پرواز بین ایران- هند و ایران- فرانسه همچنان ممنوع است و تمام پروازها لغو شده اما به درخواست وزارت امورخارجه برای بازگرداندن ایرانی‌های مقیم یا مسافر در این کشورها دو پرواز انجام می‌شود.

حالا با وجود اینکه ممنوعیت‌های پروازی نمی‌تواند به صورت دائمی برقرار باشد و مسافران و ایرانیان سفر کرده به این کشورها نمی‌توانند خاطرات تلخ خیابان‌خوابی ایرانی‌های مسافر لندن را تکرار کنند اما نباید به مردم پس از اعلام ممنوعیت پرواز اجازه سفر به این کشورها از هر طریقی (با پرواز خارجی یا ایرانی و پرواز مستقیم یا غیر مستقیم) داده می‌شد که امروز مجبور باشیم آن‌ها را به کشور برگردانیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا سازمان هواپیمایی سازمان هواپیمایی کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۱۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان (+ اینفوگرافی)

پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۴، ۴.۷ میلیارد نفر سفر هوایی داشته باشند که ۲۰۰ میلیون بیشتر از سال ۲۰۱۹ است. در حالی که درآمد سفرهای هوایی سال ۲۰۲۳ در سطح جهان به ۸۹۶ میلیارد دلار افزایش یافت، حاشیه سود آن بسیار ناچیز بود. به طور متوسط، فقط ۵.۴۴ دلار سود خالص به ازای هر مسافر در سال ۲۰۲۳ به دست آمده است.

به گزارش روزیاتو، امروزه این صنعت با فشارهای ناشی از نرخ های بهره بالا، مشکلات زنجیره تامین و هزینه های سنگین زیرساختی مواجه است. اینفوگرافی زیر بر اساس داده‌های OAG، مسیرهای پروازی با بیشترین درآمد را در سراسر جهان نشان می‌دهد.

برترین مسیرهای درآمدزا در سال ۲۰۲۳

در زیر، مسیرهای خطوط هوایی با بیشترین درآمد در نیمه اول سال ۲۰۲۳ آورده شده است:

همانطور که می بینید، پروازهای داخلی شش پرواز از ۱۰ پرواز پردرآمد را تشکیل می دهند که سیدنی به ملبورن با ۱.۲۱ میلیارد دلار در رتبه اول قرار دارد.

در واقع، این مسیر حتی با کاهش تعداد مسافران، بیش از دو برابر سطوح قبل از همه‌گیری کرونا درآمد دارد. این مسیر پرواز عمدتاً تحت تسلط شرکت های هواپیمایی کانتاس و ویرجین استرالیا است و کانتاس در سال مالی منتهی به ژوئن ۲۰۲۳ به درآمد داخلی رکوردشکن ۱.۲۱ میلیارد دلار دست یافته است. کاهش هزینه‌های سوخت و افزایش قیمت بلیت عوامل کلیدی در افزایش این درآمد بودند.

علاوه بر این، کانتاس و ویرجین استرالیا شرکت‌های اصلی برای پروازهای بین ملبورن و پرث، یکی دیگر از مسیرهای پردرآمد، هستند.

نیویورک به لندن، یکی از شلوغ ترین و سودآورترین مسیرهای جهان، ۱.۱۵ میلیارد دلار درآمد ایجاد کرد که نشان دهنده افزایش ۳۷ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ است.

بیشترین افزایش درآمد در این دوره مربوط به پروازهای دبی به ریاض بوده که درآمدها نسبت به سال گذشته ۴۱۶ درصد افزایش یافته است. این پرواز دو ساعته، مسیری بسیار پرسود بین مراکز مالی بزرگ و یکی از شلوغ ترین مسیرهای خاورمیانه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرواز اردبیل به مشهد برقرار شد
  • ظرفیت 10 هزار خودرویی پارکینگ ترمینال سلام
  • پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه چهارم اردیبهشت
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • برقراری پروازهای عسلویه اراک عسلویه از اول ازدیبهشت
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان
  • آغاز پروازهای عمره مفرده از بامداد دوشنبه بعد از گذشت ۹ سال
  • پروازهای عمره مفرده از بامداد دوشنبه آغاز می‌شود
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ یک شنبه دوم اردیبهشت
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان (+ اینفوگرافی)