Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صمت استان همدان گفت: حضور رئیس دستگاه قضا در استان همدان حمایت علنی از تولید را نشان می‌دهد و دلگرمی برای واحدهای تولیدی است و در برخی موارد می‌تواند واحدها را به چرخه تولید بازگرداند و در کنار رونق تولید اشتغال‌زایی نیز صورت گیرد.

محمدرضا جعفری در گفت‌وگو با میزان، پیرو سفر آیت‌الله رئیسی به استان همدان، گفت: همه فعالیت‌های اقتصادی زمانی که به مشکل برمی‌خورند دادرس نهایی آن‌ها قوه قضاییه است به خصوص اینکه در سال‌های اخیر به دلیل رشد تورم در کشور همه فعالان اقتصادی کسب و کارشان دچار مشکل شده است که مجبور بودند با منابع مالی خود را نجات دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس خانه صمت استان همدان افزود: فعالان اقتصادی به واسطه تحریم‌ها و مشکلات پیشرو نتوانستند پاسخگوی سودهای بانکی باشند و این موضوع منجر به ایجاد دادخواست از جانب بانک‌ها شد و فعالان اقتصادی را به سمت دستگاه قضا سوق داده است که پاسخگو باشند.

وی گفت: حضور رئیس دستگاه قضا در استان‌ها به ویژه استان همدان حمایت علنی از تولید را نشان می‌دهد و دلگرمی برای واحدهای تولیدی است و در برخی موارد می‌تواند واحدها را به چرخه تولید بازگرداند و در کنار رونق تولید اشتغال‌زایی نیز صورت گیرد.

جعفری افزود: واحدهای راکد و غیرفعال مشخصاً یک حکم قضایی پشت آن‌ها بوده است مثلاً کارخانه صنایع غذایی کیوان از واحدهای تولیدی خوب کشور است که با ورود دستگاه قضا به موضوع اگر اوامر عملیاتی شوند قطعاً این واحد تولیدی به چرخه تولید باز خواهد گشت.

رئیس خانه صمت استان همدان گفت: بعضاً بانک‌ها ربح مرکب (دریافت سود از سود) دریافت کردند به طور مثال فردی ۵۰ میلیون تومان وام دریافت کرده و بعد از ۱۰ سال به رقم ۲ میلیارد تومان افزایش یافته است که نشان دهنده دریافت سود از سود است.

جعفری گفت: در برخی موارد شرایط اقتصادی کشور و مدیریت واحدها باعث ایجاد مشکل برای واحدهای تولیدی شده است و خیلی از واحدهای تولیدی با مشکلات ذکر شده روبرو هستند و اگر بخواهیم این واحدها به چرخه تولید بازگردند راهی جز حکم قضایی وجود ندارد.

وی تأکید کرد: با خبر هستم که بانک‌ها برای رفع مشکل این کارخانه همکاری نمی‌کنند حال با حضور رئیس قوه قضاییه در استان همدان می‌توان باعث شد که واحدهای تولیدی دیگر نیز با پرداخت اصل و سود منطقی بانک‌ها بتوانند واحدهای تولیدی خود را پس بگیرند.

رئیس خانه صمت استان همدان گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد در چند سال اخیر که امید به خارجی‌ها کمتر شده است شرایط اشتغال در کشور روند بهتری پیدا کرده است بنابراین اگر واحدهای تولیدی مجدداً به صاحبشان بازگردانده شود باعث می‌شود کارگران زیادی به چرخه تولید بازگردند و سرمایه ملی حفظ شود.

بيشتر بخوانيد: ضرب‌الاجل یک ماهه رئیس دستگاه قضا برای احیای تولید در کارخانه صنایع غذایی کیوان/ اگر مالک به اجرای قانون تن ندهد باید از طریق قانونی خلع ید صورت بگیرد

انتهاي پيام/

برچسب ها: اخبار اقتصادي وزارت صمت سفر آيت الله رئيسي واحدهاي توليدي

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادي وزارت صمت سفر آيت الله رئيسي واحدهاي توليدي واحدهای تولیدی چرخه تولید دستگاه قضا بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد کاریابی در خانه کارگر آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  دبیراجرایی خانه کارگر آذربایجان غربی راه‌اندازی واحد کاریابی در خانه کارگر آذربایجان غربی را یکی از اقدامات ارزنده‌ای برشمرد که در این مدت صورت گرفته است و در توضیح گفت: در واحدهای کاریابی مرسوم است یک مبلغ گزاف برای ثبت نام فرد جویای کار دریافت کرده و هنگام معرفی به شغل یک دوم حقوق ماه نخست را از کارفرما دریافت می‌کنند ولی در خانه کارگر به هیچ عنوان چنین شرایطی لحاظ نشده است.

مصطفی‌نژاد با بیان اینکه سال گذشته ۷۰۰ نفر جویای کار را به واحدهای تولیدی و صنعتی معرفی کردیم که منجر به اشتغال‌ شد، ادامه داد: خوشبختانه در صنایع و کارگاه‌‌های استان شرایط برای جذب نیروی کار وجود دارد بنابراین چنانچه از اعضای خانه کارگر کسی بیکار باشد می‌تواند به این مجموعه مراجعه کند تا بستر برای اشتغال‌شان فراهم شود.

وی ضمن ابراز تاسف از بروز و ظهور برخی از مشاغل کاذب از جمله پیک‌موتوری، زباله‌گردی و ... گفت: به همین دلیل برخی از افراد جویای کار به جای اینکه دنبال شغل آبرومند و کسب مهارت باشند ترجیح می‌دهند روزانه یک یا دو ساعت به این کارها روی بیاورند و درآمد کسب کنند، که امید است این فرهنگ هر چه زودتر تعدیل شود و تغییر کند.

مصطفی‌نژاد ادامه داد: گرچه بیکاری در جامعه بیداد می‌کند ولی از سوی دیگر با ریزش نیروی کار در واحدهای تولیدی و صنعتی روبه رو هستیم که شیوع این مشاغل کاذب از یک طرف همچنین پرداخت  دستمزد ناچیز از طرف دیگر به این مسئله دامن می‌زند.

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • مراسم رسمی استقبال از آیت‌ الله رئیسی در پاکستان
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند
  • آیت الله رئیسی تهران را به مقصد اسلام‌آباد ترک کرد
  • راه‌اندازی واحد کاریابی در خانه کارگر آذربایجان غربی
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • بازگشت خط تولید در ۱۲۰۰ بنگاه اقتصادی با مشارکت بسیج کارگری
  • ضرورت حركت از اقتصاد نفتی به سمت چرخه تولید
  • تشکیل ۱۲ کارگروه تخصصی برای شناسایی و رفع موانع واحدهای تولیدی