Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@23:30:45 GMT

برگزاری بیش از ۱۳۰۰ برنامه ذیل پویش ملی در بهشت

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۹۲۷۱۵

برگزاری بیش از ۱۳۰۰ برنامه ذیل پویش ملی در بهشت

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، مرتضی فاضلی دبیر این پویش گفت: تاکنون به همت دفاتر نهاد در دانشگاه‌های سراسر کشور، ۱۳۱۸برنامه در قالب‌ها و موضوعات دینی و قرآنی متنوع طراحی و برگزار شده که نشان دهنده استقبال بسیار خوب دانشگاهیان از این پویش می‌باشد.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان با بیان اینکه برنامه‌ها و فعالیت‌های این پویش تا آخر خرداد ماه نیز ادامه خواهد داشت، گفت: محورهای این پویش، عرصه‌ای را برای فعالان مجازی در دانشگاه‌های سراسر کشور فراهم کرده است تا عرضه توانمندی‌ها و فعالیت کنشگران مجازی را تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 از این رو با استقبال استادان، کارکنان، دانشجویان و عموم مخاطبان روبرو بوده به گونه‌ای که دانشگاه ها، نهادها و سازمان‌های مرتبط حمایت مالی و معنوی خود را از این پویش اعلام کردند.

وی عنوان کرد: تمامی برنامه‌های ملی با محوریت جشنواره‌های قرآنی، مسابقات مجازی، مسابقات کتابخوانی، آموزش‌‎های مجازی، برنامه‌های مواسات و همدلی، تولیدات رسانه‌ای و هنری و کنشگری در فضای مجازی به صورت متمرکز و در سایت پویش به نشانی http://darbehesht.ecnahad.ir اطلاع‌رسانی می‌شوند.

فاضلی خاطرنشان کرد: برنامه‌های دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها علاوه بر سایت پویش، در صفحات استانی دفاتر نهاد، دانشگاه‌های مربوط و شبکه‌های اجتماعی اطلاع رسانی می‌شوند؛ لذا از عموم دانشجویان، جوانان و علاقمندان به مباحث قرآنی، فرهنگی و اجتماعی دعوت می‌شود در این پویش شرکت کرده و ضمن ارتقا معرفت دینی و قرآنی خود از جوایز و هدایای ویژه این پویش از قبیل جایزه نقدی و کمک هزینه خرید لوازم دیجیتال بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1095531 برچسب‌ها آموزش مجازی مسابقات قرآنی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش مجازی مسابقات قرآنی دانشگاه ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد محمودزاده در همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود:طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

وي گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

احمد محمودزاده با بيان اينكه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآنی طرح قدس در سمای نورآباد ممسنی
  • اختتامیه پویش ملی خدا میگه در مشهد برگزار شد
  • اختتامیه پویش ملی «خدا میگه» در مشهد برگزار شد
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • برگزاری اختتامیه پویش قرآنی در مشهد
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس