Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا از مراجعه ۲۰ هزار نفر در روز برای دریافت خدمات نقل و انتقال خبر داد و گفت: مراکزتعویض پلاک و شماره گذاری پلیس راهور در روز‌های پنجشنبه غیر از تعطیلات رسمی باز و سامانه نوبت‌دهی اینترنتی ۸ روز کاری افزایش داشته است.

خبرگزاری میزان - فارس نوشت: سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا اوایل هفته در خصوص آخرین وضعیت فعالیت مراکز تعویض پلاک اظهار داشت: بنابر ابلاغ ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر فعالیت مشاغل گروه دوم در شهر‌های قرمز، کلیه مراکز تعویض پلاک و شماره‌گذاری در تمام استان‌های کشور بازگشایی شده و مشغول به ارائه خدمات هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش حجم مراجعان و متقاضیان برای دریافت خدمات تعویض پلاک و شماره گذاری

مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری پلیس راهور در تمام کشور بازگشایی شد، اما در این بین افرادی که به صورت وکالتی اقدام به خرید و فروش وسیله نقلیه کرده بودند بیش از پیش نگران بودند چراکه یا تعداد روز کمی از اعتبار وکالتنامه شان باقیمانده بود یا اینکه اعتبارش منقضی شده بود اگر چه پلیس از افزایش سیستمی اعتبار وکالتنامه‌ها به تعداد روز‌های تعطیل خبر داده بود، اما با توجه به افزایش تعداد مراجعان برای تعویض پلاک و پر شدن نوبت‌ها عملا بر نگرانی این دسته از متقاضیان افزوده می‌شد.

سرهنگ محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا روز گذشته در واکنش به گلایه برخی از شهروندان مبنی بر پر بودن سامانه نوبت دهی و سخت بودن پروسه ذخیره نوبت و در تشریح آخرین وضعیت ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک اظهار داشت: در روز‌های ابتدایی هفته و با توجه به بازگشایی مراکز تعویض پلاک در استان‌ها که بعد از ۱۵ تا ۳۰ روز بازگشایی شده بودند شاهد افزایش حجم مراجعان به سایت نوبت دهی اینترنتی و پر شدن نوبت‌ها در ساعات اولیه بودیم.

بازشدن ساعت رزرو ۸ روز کاری در سامانه نوبت دهی اینترنتی

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا تصریح کرد: در راستای تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان و کاستن از نگرانی مراجعان، مقرر شد سایت نوبت‌دهی هر بار بازه‌های زمانی تا ۸ روز را پیشروی متقاضیان قرار دهد تا افراد بدون نگرانی بازه زمانی و مرکز مدنظر خود را انتخاب کنند.

وی در خصوص گلایه شهروندان مبنی بر قرمز بودن آیکون رزرو نوبت اعلام کرد: بعد از ساعت ۲۴ هر شب نیز، یک روز به تعداد روز‌های مدنظر برای رزرو در سامانه اضافه می‌شود؛ بنابراین اگر افراد با قرمز بودن قسمت رزرو زمان مواجه بودند هیچ نگران نبوده و در ساعات بامدادی یا اوایل صبح برای رزرو اقدام کنند.

سرهنگ محمدی با بیان این مطلب که برای رزرو نوبت نیازی به مراجعه به کافی نت‌ها و پرداخت هزینه نیست گفت: افراد با استفاده از گوشی تلفن همراه به صورت رایگان می‌توانند وارد سایت پلیس راهور شده و در سامانه نوبت دهی اینترنتی ثبت نام کرده و بعد برای دریافت خدمات و تعویض پلاک به مراکز شماره گذاری مراجعه کنند.

وی در خصوص ساعت کاری مراکز شماره گذاری پلیس راهور بعد از ماه مبارک رمضان اعلام کرد: با افزایش دو ساعت کاری به زمان فعالیت مراکز تعویض پلاک از روز شنبه تا چهارشنبه ساعت کاری مراکز تعویض پلاک ۷ صبح تا ۱۶ است.

تعویض پلاک پنجشنبه‌ها هم باز است

وی گفت: مراکزتعویض پلاک و شماره گذاری پلیس راهور در روز‌های پنجشنبه غیر از تعطیلات رسمی باز بوده و از ساعت ۷ تا ۱۲ اقدام به ارائه خدمات نقل و انتقال خواهند کرد.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا در خصوص اعتبار وکالتنامه خاطرنشان کرد: به تعداد روز‌های تعطیل مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری در هر استان، به اعتبار وکالتنامه‌های منقضی افزوده می‌شود.

روزانه ۲۰ هزار خدمت نقل و انتقال در کشور انجام می‌شود

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا تصریح کرد: به طور میانگین در کل کشور روزانه ۲۰ هزار مراجعه کننده خدمات نقل و انتقال را دریافت می‌کنند؛ بنابراین با توجه به افزایش ساعت کاری، ارائه نوبت ۸ روز کاری برای ذخیره نوبت دهی اینترنتی و افزایش اعتبار وکالتنامه‌ها جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی با بیان این مطلب که باید شهروندان از طریق سایت راهور ۱۲۰ و نوبت دهی اینترنتی بازه زمانی و مرکز مد نظر خود را انتخاب کنند، به هموطنان توصیه کرد که حتماً با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و داشتن ماسک و ترجیحا خودکار و دستکش در زمانی که در سامانه رزرو کرده‌اند به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند؛ نه زودتر و نه دیرتر؛ اگر زودتر مراجعه کنند معطل شده و اگر دیرتر برسند، نوبت‌شان ابطال خواهد شد؛ همچنین از آوردن همراه اضافی در مراجعه به مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک خودداری کنند.

ببینید: ازدحام مرکز تعویض پلاک خودرو در بجنورد

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: راهور تعویض پلاک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: راهور تعویض پلاک رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا تعویض پلاک و شماره گذاری نوبت دهی اینترنتی اعتبار وکالتنامه مراکز تعویض پلاک سامانه نوبت دهی نقل و انتقال مراجعه کنند ارائه خدمات تعداد روز ساعت کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۲۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا درباره میزان افزایش جرایم رانندگی در سال جدید گفت: نرخ جدید جریمه‌ها هنوز به ما ابلاغ نشده است و ما منتظریم نرخ جریمه‌ها از طرف هیأت دولت به پلیس راهور اعلام شود. اما در کل می‌توانم بگویم که جریمه‌های مربوط به تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش پیدا می‌کند و البته این افزایش پنج برابری مربوط به تمام تخلفات نیست و همانطور که گفتم در مورد تخلفات حادثه‌ساز تا پنج برابر افزایش مبلغ را خواهیم داشت.
حسینی ادامه داد: بیشترین میزان جرایم مربوط به رانندگی در حالت مستی و مصرف مواد روان‌گردان است. توقیف خودرو، شش ماه ضبط گواهینامه و نمره منفی و معرفی به مراجع قضائی از جرایم این مورد تخلف در نظر گرفته شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سال ۱۳۸۹ به تصویب رسیده و از ابتدای سال ۱۳۹۰ به اجرا گذاشته شد است، گفت: در همین قانون پیش‌بینی شده که پلیس می‌تواند هر سه سال یک بار پیشنهاد افزایش جریمه‌ها را با توجه به نرخ تورم داشته باشد و این پیشنهاد باید در هیأت دولت مطرح شود. البته قانون‌گذار فقط راجع به نرخ جریمه مجوز را صادر کرده و نمره منفی و مدت زمان توقیف و سایر مجازات‌های مکمل و جایگزین به شکل ثابت باقی می‌ماند.

وی درباره پیامک ارسالی از تخلفات برای رانندگان نیز گفت: ما تاکید داریم که حتماً و به محض ارتکاب تخلف پیامکی برای متخلف ارسال شد. در متن پیامک اولیه ذکر شده تخلف انجام شده اما در حال بررسی است و پیامک دوم بعد از تأیید ارسال می‌شود که شناسه پرداخت در آن وجود دارد معمولاً در پیامک دوم خطایی نداریم. از این رو اگر شهروندان پیامکی دریافت کردند که حاوی شناسه پرداخت نبود، نگران نباشند.

حسینی افزود: درصد خطای پیامک دوم بسیار پایین است. عمده خطاها در مورد پیامک‌های اولیه است، اما در هر صورت اگر فردی با بررسی سوابق تخلفات خود متوجه شد که برخی از خطاهای ذکر شده را مرتکب نشده باید اعتراض خود را در واحدهای رسیدگی دنبال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور امکان اعتراض به جریمه وجود دارد. ما در سال ۱۴۰۳ موضوع رسیدگی غیر حضوری اینترنتی را خواهیم داشت که مردم می‌توانند اعتراض خود را در سامانه ثبت کنند و بعد از مطابقت اگر به نتیجه برسیم که ادعای فرد درست است جریمه حذف و پاک خواهد شد.

کد خبر 6079560

دیگر خبرها

  • تغییر سقف تراکنش‌های بانکی
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی؛ روش اعتراض اینترنتی به جریمه‌ها
  • هزینه تعمیرات موبایل در تهران
  • افزایش ۵ برابری مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کدام تخلفات است؟
  • پلیس راهور : افزایش مبلغ جریمه ها هنوز ابلاغ نشده است
  • جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی/ امکان اعتراض اینترنتی به جریمه رانندگی در سال۱۴۰۳
  • پیگیری برای اجرای اعتراض اینترنتی به جرایم رانندگی
  • دستگیری ۲ سارق زورگیر تلفن همراه در شاهین شهر
  • ۳ هزار حساب بانکی، سیم کارت و سریال گوشی تلفن همراه مسدود شد
  • هشدار پلیس فتا در مورد پیامک‌های جعلی با موضوع یارانه‌ی معیشتی و کالا برگ الکترونیک