Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان از طراحی نرم‌افزار های مقابله با بیماری کووید ۱۹ توسط پژوهشگران این دانشکده خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، سارا مبارک امروز ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: اپلیکیشن بازی جدی مبتنی بر موبایل برای پیشگیری از کووید19، نرم‌افزار آموزش مجازی مبتنی بر موبایل، داشبورد مدیریتی بیماری کووید19 مبتنی بر موبایل و نرم‌افزار نظارت بر مراکز مراقبتی بهداشتی مبتنی بر موبایل؛ موارد یاد شده را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: دو مورد از این نرم‌افزارها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز طراحی شد و  هر چهار نرم‌افزار در همایش بین‌المللی موبایل هلث اسفند ماه شیراز  پذیرفته و مقالات آن مورد پذیرش مجله قرار گرفت.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: نرم‌افزارها کاملا کاربردی و در راستای مرتفع کردن نیاز دانشگاه طراحی شده است.

مبارک در پایان بیان کرد: نرم‌افزار نظارت بر مراکز مراقبت بهداشتی برای اجرا در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور مشاور و مدیران ارشد آن مجموعه مورد بررسی قرار گرفت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نرم افزار وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز پژوهشگران دانشکده علوم پزشکی آبادان کرونا ویروس کووید 19 وزارت بهداشت اقلیم کردستان عراق مبتنی بر موبایل علوم پزشکی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  همزمان با هفتۀ سلامت طرح غربال‌گری و پایش سلامت کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همت گروه بهداشت عمومی و با همکاری دانشجویان به‌مدت دو روز در شهرک سلامت دانشگاه برپا شد.

دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف از اجرای این طرح را ارائۀ آموزش‌های لازم برای اصلاح شیوۀ زندگی سالم دانست وگفت: در راستای برگزاری هفتۀ سلامت با شعار "سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت" و با توجه به این موضوع که چاقی و دیابت از مشکلات عمده و شایع در جامعه می‌باشد و رفتار‌های سلامت افراد جامعه دست‌خوش تغییرات زیادی شده است.

وی گفت: اقدامات پیشگیری کننده می‌تواند رفتار‌های نامناسب بهداشتی را در افراد تغییر دهد و سبک زندگی سالم را جایگزین سازد و بدین منظور برای ارتقاء آگاهی خانوادۀ دانشگاه، ایستگاه غربال‌گری و پایش سلامت برپا شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی دربارۀ بیماری‌های غیر واگیر هم گفت: دیابت و فشار خون از جمله بیماری‌هایی است که بدون علامت و به اصطلاح خاموش هستند، به‌طوری که گاه افراد دارای دیابت و یا فشار خون بالا هستند، اما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنند و افراد معمولا پس از بررسی‌های معمول فشار خون و آزمایش قند خون متوجه می‌شوند که به پرفشاری خون و یا دیابت مبتلا هستند؛ از این رو تشخیص و شناسایی به‌موقع در درمان این بیماری‌ها بسیار مهم است.

 

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد