Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@07:16:13 GMT

تشریح برنامه های قاضی زاده در انتخابات ریاست جمهوری

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۹۵۶۲۳

تشریح برنامه های قاضی زاده در انتخابات ریاست جمهوری

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نامه ای سرگشاده به مردم ضمن تشریح علت ثبت نامش در انتخابات ریاست جمهوری، توضیحاتی در خصوص برنامه هایش ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مشهد و داوطلب انتخابات ریاست جمهوری نامه ای خطاب به مردم منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:

باسمه تعالی
سخنی با ملت بزرگ ایران
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 

‎فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِکَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ؛  پس بشارت ده به آن بندگان من که به سخن گوش فرامی‏ دهند و بهترین آن را پیروی می کنند اینانند که خدایشان راه نموده و اینانند همان خردمندان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

( قرآن کریم:زمر)
مردم خوب سرزمینم؛ اینجانب فرزند کوچک این آب و خاک با کسب اجازه از همه شما و توکل به خدای بزرگ و ادای احترام به همه شهیدان و ایثارگران، دلسوزان و نخبگان سرزمینم، با پشتوانه های علمی، تخصصی، و به نمایندگی از جامعه نخبگانی کشور به عرصه رقابت سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ورود کرده، خود را در معرض قضاوت شما قرار داده ام؛ بنابراین، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان و تبریک عید سعید فطر، لازم دیدم در همین آغاز نکاتی را به عرض شما برسانم و انتظار دارم این مختصر، فتح بابی برای آشنایی و شناخت شما با دیدگاه ها، طرح ها و برنامه اینجانب که محصول کار فرزندان نخبه این مرز وبوم است، گردد.
ملت بزرگ ایران؛ دوباره فصل سرنوشت و انتخاب است اما این بار نه برای 4 سال، بلکه برای یک فصل چهل ساله ، چهل ساله دوم انقلاب اسلامی در دولت سیزدهم پایه ریزی و قوام می یابد و قطعا بر همه تحولات چهل ساله اثرگذار خواهد بود. این دوره سرآغاز قرن جدید است، پس با هوشیاری هرچه تمام تر نگذاریم  اشتباهات گذشته تکرار و مشکلات و مسائل بیشتر و پیچیده ترشود. درک ظرف زمانی و مشاهده تمام ظرفیت ها، تهدیدها و فرصت های ایران عزیز، اهمیت انتخاب درست را به اوج رسانده است.
- نیک می دانیم که به گفته بزرگان انقلاب، شما ولی نعمتان مسئولین هستید و اصولا فلسفه وجودی مدیران و مسئولان خدمت به مردم است. همین طور براین باوریم که هر تحولی در طراز انقلاب اسلامی و در شأن و منزلت ملت بزرگ ایران، نیازمند نظام فکری، طرح عملی و توان روحی کارگزارانی است که می خواهند عهده دار این امر خطیر باشند. به همین منظور بیش از ۲ سال است جمعی نخبگانی گرد هم آمدیم تا با هم اندیشی و همفکری و  بررسی همه حوزه ها و جوانب امر، ضمن آنکه کم حرف بزنیم، برای حال و آینده کشور و برون رفت از مشکلات موجود که کمر بسیاری از شما عزیزان را خم و عزت شما را خدشه دار کرده است چارجویی کنیم و به راحل های عملی و عقلانی برسیم.
- مطالعات صورت گرفته و تجربه ها گذشته نشان می دهد نخستین عامل شکست دولتها عدم وجود برنامه های مسئله محور برای اداره کشور است. دولت ها تاکنون بدون درک واقعی ازمسائل مردم و صرفاً با اتکاء به شعارهای انتخاباتی، کلی گویی و استفاده از ابزار رسانه برای القاء موضوعات غیراولویت دار به عنوان مسائل محوری، بر مسند حکومت بر مردم نشسته و بعد هم، آنچه وعده داده اند به فراموشی سپرده اند و یا از توانشان بر نیامده است. عامل دیگر شکست دولتها، تفکر دولتهای رفاقتی است؛ آفت تقدم رفاقت بر لیاقت که باعث نخبه گریزی از اداره امور کشور و نتایج مرگ بار برای همه حوزه ها می شود امروز همه گیر شده است. تفکر دولتهای رفاقتی به مردم القاء می کنند که به تنهایی میتواند وضعیت کشور را متحول نمایند؛ لیکن ما با این نگاه مخالف بوده و معتقدیم تحول صرفاً با یک تیم کامل مدیریتی و مشارکت همه نخبگان کشور و مردم و تحقق اصل« لیاقت سالاری به جای رفاقت سالاری»، امکان پذیر است و نامزدها میبایست در زمان انتخابات تیمی شایسته و همفکر را به منظور آگاهی بیشتر و انتخاب درست به مردم معرفی نمایند.

اگر چنین نباشد، نامزدهای دولتهای رفاقتی پس از پیروزی، بدون توجه به شایسته سالاری و براساس سهم خواهی جریانهای سیاسی، سفارش پدرخوانده ها، اتصال به حلقه های قدرت و ثروت، قدردانی از فعالان ستادی و پیوندهای فامیلی اقدام به انتصاب کارگزاران می کنند که نتیجه این نگاه، ترفیعهای آسانسوری و جابجایهای اتوبوسی کارگزاران است که منجر به شکست دولتها شده و دودش نسار چشمان امید وار شما ملت عزیز می شود و ناقوس منحوس فقر هر روز خانواده های بیشتری را تهدید میکند و عزت مردان و زنان این مرز و بوم را خدشه دار می نماید.
- از نگاه ما که شما هم حتما تصدیق می نمایید، شاه کلید و رمز موفقیت یک پزشک حاذق، تشخیص درست است و پس از آن، تنظیم نسخه ای شفابخش که در داروخانه داخلی پیدا و به اما و اگر و شرطی سازی به موضوعات خارج از اراده کشور که عموما در دست دشمنان ملت ایران است، وابسته نباشد. لذا تشخیص این جمع نخبگانی این است که گلوگاه و ام المسئله حل و فصل اساسی مسائل و مشکلات جامعه که طاقت شما مردم عزیز را طاق کرده است، تحول و انقلاب در شیوه حکمرانی در کشور است. تهدیدی درونی که نه تنها کمتر و خطر ناک تر از تهدیدات بیرونی نیست، بلکه بدتر، عمیق تر و شکننده تر  است؛ زیرا موریانه وار بدنه اجتماع را تهدید می کند و از رکود رشد جمعیت، رشد اقتصاد و کاهش ارزشهای خانواده گرفته تا بی تفاوتی ها و ناامیدی ها در جامعه را باعث شده است. انقلا ب سازوکاری، انقلابی در رویکردها، کارکردها، ساختارها و مدیریت حکمرانی کشور است.
- ما با شناخت دلایل ناکارآمدی مدل حکمرانی کشور، به نظریه جدیدی برای در اداره امور کشور و ساخت ایرانی مقتدر و سربلند رسیدیم و معتقدیم حل  اساسی مسائل کشور به صورت پایدار و حرکت در مسیر رشد مردم، نیازمند تحولی عظیم در مدل حکمرانی است. در این راه باهیچ کس و هیچ نهادی تعارف نداریم و با پشتوانه مردمی به جراحی این  مدل خسته و دست و پاه گیر خواهیم پرداخت. مگر میشود از حل پیش پا افتاده ترین مسائل مثل تنظیم بازار مرغ عاجز بود و آنگاه ادعای تمدن سازی و حضور جهانی داشت!
- با توجه به این مسئله، موضوعات کشور را به ٤٠ بخش تقسیم کرده ایم و در اولویت اول، 10 برنامه  با تمرکز بر مسائل اقتصادی طراحی شده است. این برنامه ها مبتنی بر نظریه ها و الگوهای مفهومی،کامل و دقیق طراحی شده که در نتیجه امکان ایجاد زبان و فهم مشترک و اجماع را فراهم کرده است. با تحلیل شبکه متغیرهای اقتصادی( با بیش از ٣٠٠ مولفه) ریشه ها و پیامدهای مسائل اقتصادی، شناسایی شده و سازوکارهای بخشهای: کشاوزی و غذا، ساختمان(مسکن)، مالی(بانک، بیمه، بورس، ارز)، کسب وکارها، قیمت، مالیات،سرمایه انسانی و سازمانی دولت، منابع مالی و دارایی دولت، با توجه به همه مؤلفه های داخلی و خارجی سنجیده و باز طراحی شده اند و به منظور سرعت بخشیدن، تدوین قوانین و مقررات لازم برای اجرایی شدن سازکارهای پیشنهادی نیز آغاز شده است.
- متاسفانه امروز حوزه اقتصاد، همچون بسیاری از حوزه ها یا با سرعتگیر مواجه است یا ورود ممنون ، یا چراغ قرمز و جریمه حرکت آن را مختل و در بسیاری موارد متوقف کرده است. این مدلِ ادارهِ حوزه اقتصاد، چیزی جز معطلی، ناامیدی و تعطیلی و فرار سرمایه به دنبال نداشته است. بنابراین این شیوه حکمرانی با تمام وجود درهم شکسته خواهد شد تا اهل اقتصاد و صنعت و تولید، نفس بکشند و چرخ های اقتصاد کشور را با تمام توان به گردش دربیاورند.
- برای اصلاح سازکارهای اقتصادی ٢١٣ ابر پروژه دارای اولویت تعریف شده، که با اجرای آنها بیش از ٨٠ درصد مسائل اقتصاد ایران حل می شوند و به عنوان نمونه طی 4 سال نرخ تورم به زیر 5% خواهد رسید. سازوکارها و پروژهها با فرض بقای تحریمها، طراحی شده اند و با اجرای این پروژه ها، تحریمهای ظالمانه خنثی خواهند شد. با استقرار سازوکارهای طراحی شده، نه تنها اقتصاد ایران تاب آور میشود، بلکه توان بازدارندگی بالایی نیزکسب مینماید؛ به عبارت دیگر، اقتصاد مقاومتی اجرایی میشود.
- شدت و پیچیدگی مسائل کشور به حدی است که راه حل های جزئی و تدریجی باعث بهم ریختگی بیشتر سازوکارهای کشور شده و خواهد شد. اما تأکید بر نقش مردم و بنگاههای غیردولتی، ارتقای زیرساخت های نهادی و اصلاح شیوه حکمرانی، راه حل اساسی اقتصاد کشور است که به صورتی دقیق در برنامه ها و طرحها پیش بینی شده است و طول تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری به سمع و نظر شما خواهد رسید؛ کشور ظرفیت های بالایی دارد، که اگر در منظومه دقیق و استواری قرار گیرند، تعالی سریع را میتوان انتظار داشت. مسائل کشور، مسائل نرم بوده که حل آنها نیاز به منابع مالی هنگفت و زمان طولانی ندارد، بلکه این مسائل نهادی، راه حل هوشمند و اراده راسخ و اقتدار برای اجرا میخواهد.
در پایان ضمن درخواست از همه ملت عزیز ایران برای حضور پرشور در انتخابات، همه شما را به شنیدن و آشنایی با طرح و برنامه در جریان تبلیغات انتخاباتی دعوت می نمایم و به شما اطمینان  می دهم که آنچه گفته شد و در آینده نیز خواهید شنید جز برای رضای خدا و حل و فصل صادقانه مشکلات کشور نبوده و نخواهد بود به همین دلیل نیز بیش از هر زمان ممکن به رفع مشکلات و تحقق آرامش  و شادابی جامعه و شما ملت عزیز امیدوارم.

فرزند کوچک شما- سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات رياست جمهوري انتخابات ریاست جمهوری برنامه ها طراحی شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، منوچهر متکی در گفت‌وگویی رادیویی با بیان اینکه ایران ظرفیت های داخلی و ملی فراوانی در حوزه های اقتصادی دارد که باید از قوه به فعل برسند، گفت: در خارج از مرزها با ظرفیت های قابل تاملی اعم از ایرانیان و علاقه مندان به ایران که از تمکن مالی خوبی برخوردار هستند مواجه هست؛ بکارگیری این ظرفیت ها در سایه یک دیپلماسی روشن صمیمانه، صلح جویانه و دوستانه می تواند افق های جدیدی را در حوزه اقتصاد ایران باز کند. در بخش نرم افزاری و نگاه به مسائل اقتصادی ایران، باید نقش دولت و نقش بخش خصوصی و همچنین نقش مردم که در پیام نوروزی مقام معظم رهبری هم به آن اشاره شده است را باز تعریف کنیم. اینها از باب تزیین نیست باید باورهایمان را تصحیح کنیم. من همانطور که قبلا هم گفته ام دولت باید اقتصاد را رها کند؛ دولت ها در 45 سال گذشته اقتصاد را به گروگان گرفته اند و این موجب شده است که آن شکوفایی لازم در زمینه اقتصاد به وجود نیاید.

وی افزود: باید یک آشتی و صمیمیتی بین دولت و حکمرانی با ظرفیت های اقتصادی به وجود بیاید و این دقیقا همان شایسته سالاری است که مبتنی بر دین ماست. ما نگاهمان نسبت به ایرانیان مقیم در خارج  از کشور در طی دهه های گذشته فراز و نشیب داشته و یک امر مسلم است که هر ایرانی در هرکجای دنیا باید یک ظرفیت تلقی بشود او نام ایران را با خودش دارد مثل کسانی که مدارج عالی علمی را سپری کرده اند و در مراکز علمی دنیا نقش آفرین هستند و مانند کسانیکه در مسائل اقتصادی رکورد زده اند و جزو فعالین اقتصادی در جای جای جهان هستند. نخبگانی که در حوزه های علمی که فکر می کنند که در خارج از کشور ظرفیت های بیشتری برای شکوفایی علمیشان وجود دارد و می روند ما اینها را هم به عنوان ظرفیت کشور و مام میهن تلقی بکنیم؛ اگر این نگاه را داشته باشیم آنها را سرکوفت نمی زنیم و با انگ های مختلف نمی رانیم، این افراد هر کجای جهان باشند ایران در دلشان است. 

نماینده برگزیده مجلس یازدهم یادآور شد: از شکل‌گیری مشروطیت تا تشکیل مجلس ما دائما داریم قانونگذاری می‌کنیم هیچ کشوری به اندازه ما این حجم از قانون‌نویسی و قانون‌گذاری را ندارد. در یک دهه معین بررسی کردند و قانونگذاری ایران و فرانسه را مقایسه کردند؛ ما بیش از ۱۰ برابر فرانسه قانون وضع کردیم و نکته دوم بحث نظارت بر اجرای قانون است. ما قوانین خوب بسیاری داریم که اجرا نمی شوند و بالای دو دهه است که مقام معظم رهبری سیاست های کلی نظام را بیان کردند؛ از حوزه فرهنگ و سیاست، بهداشت، آسیبهای اجتماعی و مسائل امنیت اجتماعی. ما سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری را داریم که اجرا نمی‌شوند.

متکی با بیان اینکه از وظایف مهم مجلس نظارت است، اظهار کرد: در حال حاظر این نظارت جدی نیست کمیسون‌های پا به پای دستگاه‌های هم‌تراز اجراییشان باید مسائل اجرایی کشور را پیگیری کنند. ما نباید در کمیسیون هایمان سرگرم رسیدن به ریاست باشیم اگر یک دستگاه اجرایی در مجلس نمره منفی گرفت آن کمیسیون مربوط هم باید استیضاح شود چون به کار آن دستگاه نظارت نداشته است. 

وی یادآور شد: اجرای قوانین، ساده‌سازی و نظارت بر اجرا یکی از رمزهای موفقیت کشورهایی است که از پیچیدگی فرار کرده‌اند؛ نمی‌دانم ما قدرت را برای این تحول بزرگ، ولی این تحول وظیفه اصلی مجلس است.

دیگر خبرها

  • زمانیان: امید را باید در بین مردم زنده کرد
  • مقام آمریکایی ضد ایران زمین خورد و مرد!
  • متکی: نباید در کمیسیون‌ها سرگرم رسیدن به ریاست باشیم
  • سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی درگذشت
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • از پشت میله‌های زندان تا کاخ ریاست جمهوری سنگال
  • توسعه فعالیت‌های قرآنی نیازمند بازآفرینی اکوسیستم جدید است
  • برنامه های ۱۲ فروردین در ورامین تشریح شد
  • حکم ممنوعیت رسانه‌ای برای ترامپ
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی