Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مجتبی فاطمی نسب گفت: هر عید فطری برای انسان مسلمان، آگاه و هوشیار می تواند یک روز عید حقیقی و شروع دوباره زندگی معنوی باشد مانند بهاری که برای گیاهان و درختان آغاز دوباره زندگی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مجتبی فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: هر عید فطری برای انسان مسلمان، آگاه و هوشیار می تواند یک روز عید حقیقی و شروع دوباره زندگی معنوی باشد مانند بهاری که برای گیاهان و درختان آغاز دوباره زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هر ساله از سوی پروردگار عالم یک فرصت استثنایی به ویژه طی شب های قدر در اختیار انسانی که در طول سال دچار انواع غفلتها، گناه ها و آلودگی ها می‌شود و بر اثر هوای نفس، خصلت ها و صفات زشت، خود را از ساحت رحمت الهی دور می‌کند، قرار می‌گیرد تا انسان بتواند دل خود را متوجه درخشندگی و تلالو روحانی و معنوی و تقرب الهی قرار دهد.

حجت الاسلام فاطمی نسب گفت: انسان های آماده در وادی رحمت خاصه الهی قدم می گذارند و هر فردی به قدر وسع، استعداد، همت و تلاش خود از ضیافت عظیم این ماه برخوردار می شود.

وی عنوان کرد: اتمام ماه مبارک رمضان شروع سال جدید و عید فطر است؛ روزی که انسان با استفاده از دستاوردهای معنوی که در طول ماه مبارک رمضان کسب کرده می تواند از کج راهه ها، موانع و پیچ و خم هایی که ممکن است در اثر غفلت ها و گرفتاری ها مقابل دید انسان قرار گیرد، پرهیز کند.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: همت پیامبران، اولیا، اوصیا و صالحین بر این بوده که از نفس اماره به عنوان دشمن درونی خود پرهیز کند و فاصله بگیرد و این راز بزرگ دست یافتنی به مقامات و مراتب الهی است که باید قدردانی شود و هر یک از ما باید بتوانیم به قدر همت و استعداد خود از این ضیافت و سفره گسترده استفاده کنیم.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: ما باید بتوانیم این دستاورد عظیم، غیرت دینی و این حس معنوی که در ما ایجاد شده را حفظ کنیم و در ایام پیشرو مخصوصاً باید هر کدام به سهم خود در انتخابات مشارکت داشته و اثر گذار باشیم.

وی افزود: در ایامی قرار داریم که شاهد مظلومیت مسلمانان جهان در اقصی نقاط عالم اعم از فلسطین، افغانستان، یمن و کشورهای دیگر هستیم پس همه باید با یک راهبرد مشترک بتوانیم در برابر این ظلم و استکبار هم صدا و هماهنگ شویم.

حجت الاسلام فاطمی نسب خاطرنشان کرد: امیدوارم همه جوانان مسیر رحمت و مغفرت الهی را در پیش گیرند و بتوانند این دستاوردی که در ماه رمضان بدست آورده اند را حفظ کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دوباره زندگی حجت الاسلام فاطمی نسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۶۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟

حجت‌الاسلام والمسلین سیدعلی قاضی عسکر -تولیت آستان عبدالعظیم الحسنی(ع)-  با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام در مورد اینکه چه کار کنیم تا در این دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم، می‌گوید: یکی از دعاهایی که مردم به آن توجه دارند این است که خدایا به ما خیر دنیا و آخرت عطا کن. پیامبر اکرم(ص) در همین راستا روایتی دارند گه در آن میفرمایند چند چیز است که اگر انسان به آن عمل‌کند به خیر دنیا و آخرت دست پیدا خواهیم کرد.

رسول گرامی اسلام می‌فرمایند «اگر خداوند چهار خصلت را به کسی بدهد خیر دنیا و آخرت را به دست خواهد آورد». اول اینکه خدا به انسان توفیق بدهد که دنبال گناه و معصیت نرود، به تعبیر امروزی‌ها فلان واکسن را باید زد که مریض نشد، تقوا هم به مثابه واکسن انسان را از گناه واکسینه می‌کند. تقوا خیلی برکات دارد، خدا در قرآن می‌گوید انسان باتقوا می‌تواند مسیر درست و غلط را بشناسد.

دومین خصلت داشتن اخلاق نیکو است، به شکلی که انسان در تمام طول زندگی خود بتواند با مهربانی زندگی کند، بداخلاقی نکردن با مردم و درگیر نشدن با دیگران یا همسایه‌آزاری نکردن و مردم آزاری نکردن از مصادیق اخلاق خوب است. پیامبر(ص) همیشه در برخورد با مردم‌ تبسم‌ می‌کردند، امروز جامعه ما بسیار به اخلاق خوب نیاز  دارد، گاها بداخلاقی در جامعه ما به درگیری و قتل می‌انجامد، پس باید بگیریم با مردم‌ و خانواده مهربان باشیم.

سوم‌ین خصلت مربوط به صبوری است، همه‌ی مردم که انسان آگاه نیستن، برخی جهالت دارند و باید در برخورد با آنها صبوری کرد. پیامبر اکرم(ص) در بسیاری از موارد با رفتار ناشایست مردم روبه‌رو بود اما از خدا گلایه یا حتی نفرین نمی‌کرد، بلکه می‌گفت خدایا این انسان‌های جاهل‌ را به‌ راه راست‌ هدایت‌ کنید.

آخرین خصلت داشتن همسر خوب است که انسان را در زندگی یاری دهد و این موضوع بسیار مهم است. روزی فردی به سراغ پیامبر(ص) آمد و گفت «ای رسول خدا همسر من هرگاه من از خانه می‌خواهم بیرون بروم‌ مرا همراهی می‌کند و به خدا می‌سپارد و هرگاه به منزل بازمی‌گردم به استقبال من می‌آید و مرا در همه موضوعات همراهی می‌کند. رسول خدا(ص) به آن مرد تاکید کرد این‌ همسر تو کارگزار خداست و باید قدر او را بدانید». امروز جدای از زنان؛ مردان هم باید همسران خود را همراهی کنند تا یک زندگی شیرین داشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • گریه نماینده مالت در سازمان ملل برای مردم فلسطین
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • برنامه‌های متنوع دهه کرامت در استان بوشهر برگزار می‌شود
  • اقدامات خودجوش کارکنان برای پاکسازی محیط نیروگاه برق ری + تصاویر
  • ایمان در همه ابعاد زندگی انسان نقش مهمی دارد
  • باید به همه لحظات عمر خود رنگ خدایی ببخشیم
  • آیت‌الله العظمی جوادی آملی: بسیاری از مردم غرب خودشان را به تاراج گذاشته‌اند/ همان طوری که قرآن توانست جاهلیت کهن را از بین ببرد، می تواند جاهلیت جدید را هم از بین ببرد و ما دیگر شاهد جریان غزه و امثال غزه نباشیم
  • جنایت در غزه نتیجه جاهلیت مدرن است
  • دانشمندان راه داشتن عمری طولانی‌تر را فاش کردند