Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@18:25:30 GMT

بیش از ۵ هکتار از مزارع سرپل ذهاب طعمه حریق شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۹۶۳۳۹

بیش از ۵ هکتار از مزارع سرپل ذهاب طعمه حریق شد

نورالدین فرزادی پور از آتش سوزی در مزارع گندم شهرستان سرپل ذهاب خبر داد و گفت: بیش از ۵ هکتار از مزارع گندم دهستان دشت ذهاب طعمه حریق شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نورالدین فرزادی پور در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهارداشت: متاسفانه شب گذشته در اثر آتش سوزی در مزارع گندم دشت ذهاب بیش از ۵ هکتار از مزارع گندم و حاصل دسترنج کشاورزان و همچنین ۶ هکتار پسماند مزارع گندم طعمه حریق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار سرپل ذهاب افزود: امکانات شهرستان برای مقابله با آتش سوزی محدود بوده و درصورت بروز حادثه آتش سوزی امکانات موجود جوابگو نیست و باتوجه به وسعت سرزمینی شهرستان، با اعزام آتش نشانی به مناطق روستایی زمان زیادی از دست می رود.

وی تصریح کرد: ما همچنان که در ستاد بحران تصویب کردیم دهیاران اعضای شورای اسلامی روستا و بزرگان و خود کشاورزان باید امکانات اولیه خود را آماده نگه دارند تا در صورت بروز حادثه نسبت به کنترل و جلوگیری از پیشرفت آن اقدامات اولیه را انجام دهند تا آتش نشانان به محل حادثه برسند.

فرزادی پور تاکید کرد: مهمترین راه مقابله با این حوادث انجام اقدامات پیشگیرانه است چون در صورت بروز آتش سوزی وارد آمدن خسارات به کشاورزان حتمی است، لذا کشاورزان در ابتدا باید با انجام اقدامات پیشگیرانه از وقوع آتش‌سوزی پیشگیری کنند.

وی با انتقاد از کسانی که تعمدا نسبت به ایجاد آتش سوزی اقدام می کنند، اذعان داشت: ایجاد آتش سوزی در مزارع گندم به دلیل خصومتهای شخصی از انسانیت به دور است چون کشاورز در طول یکسال زحمات خود را انجام می دهد تا حاصل دسترنج خود را برداشت کند که با این اقدام به هدر می رود.

وی افزود: حادثه هیچوقت خبر نمی کند و هر لحظه امکان و احتمال وقوع آن وجود دارد لذا کشاورزان باید بیمه کشاورزی محصولات را جدی بگیرند تا در صورت بروز حادثه آسیب کمتری به آنها وارد شود.

فرماندار شهرستان در پایان ضمن تقدیر از همکاری مردم در کنترل آتش سوزی، افزود: حضور و همراهی مردم محلی در کنترل و اطفاء حریق مزارع گندم دشت ذهاب بسیار مهم بود و اگر این همراهی و تلاش بی وقفه مردم محلی وجود نداشت قطعا دامنه و گستره آتش سوزی خیلی فراتر می رفت و خسارات این حریق بسیار بیشتر می شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مزارع گندم آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۶۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری

فرشید شبانی با اشاره به آغاز مبارزه با آفات سن در مزارع چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: مبارزه با این آفت در مرحله سن مادر در مزارع استان تا اواخر اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود مبارزه با آفت سن در مرحله پوره در مزارع غلات استان تا اول تیرماه ادامه یابد، بنابراین اگر برای مبارزه با این آفت اقدامی انجام نشود، مزارع گندم و جو استان از نظر کمی و کیفی خسارت خواهند دید.

شبانی پوک شدن خوشه و چروکیده شدن دانه را از جمله اثرات آفت سن در مزارع بیان و اضافه کرد: گندم‌های سن زده خاصیت نانوایی خود را از دست خواهند داد.

بیشتر بخوانید

آغاز عملیات سمپاشی گل‌های فصلی در شهرکرد

وی گفت: امسال با توجه به شرایط جوی و بارش‌های مکرر، جمعیت سن کمتر شده است، زیرا بارش‌ها اجازه فعالیت را به سن نمی‌دهند، امسال نگرانی زیادی در مورد سن مادر وجود ندارد و نگرانی‌ها در کشور از حیث بیماری زنگ زرد گندم است.

شبانی بیان داشت: چهارمحال و بختیاری درگیری کمتری نسبت به سایر استان‌ها در بیماری زنگ زرد دارد که تاکنون در حد لکه‌ای و در حد ۱۰ هکتار از مزارع گندم دیم یعنی رقم سردابی و برخی ارقام محلی کشت شده گزارش آلودگی صورت گرفته است، یعنی شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا، فلارد، منطقه بازفت شهرستان کوهرنگ به صورت بسیار محدود درگیر شده‌اند و مبارزه علیه بیماری زنگ زرد انجام شده است.

وی ادامه داد: بیماری زنگ زرد موجب کاهش فتوسنتز و کاهش عملکرد گندم می‌شود، به طوری‌که اگر برگ پرچم آلوده شود حداقل ۴۰ درصد میزان خسارت وارده خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • مهار آتش سوزی در دبیرستان دخترانه اسما اهواز
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • حمله اوکراین به منطقه اسمولنسک روسیه/ پالایشگاه طعمه حریق شد+فیلم
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • حال خوب مزارع گندم به لطف باران
  • گلدهی بیش از ۸۵ هکتار از مزارع کلزا در جلفا
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت محصول باقلا از سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب