Web Analytics Made Easy - Statcounter

جایزه مریم میرزاخانی از سوی کمیته بانوان انجمن ریاضی ایران به دکتر ملیحه یوسف زاده- استاد آمار و ریاضی دانشگاه اصفهان اهدا شد.

روز ۲۲ اردیبهشت ماه مصادف با تولد زنده یاد پروفسور مریم میرزاخانی، توسط انجمن ریاضی ایران، روز زن در ریاضیات نامگذاری و جایزه ای به نام «جایزه مریم میرزاخانی» از سوی این انجمن اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جایزه به منظور تشویق و ایجاد انگیزه در بانوان ریاضیدان کشور و به افتخار اقدامات پژوهشی زنده یاد مریم میرزاخانی، نخستین بانوی برنده جایزه فیلدز در جهان به بانوان ریاضیدان که کارهای پژوهشی ارزشمند داشته باشند اهدا می شود.

به همین مناسبت، دکتر ملیحه یوسف زاده - استاد دانشکده آمار و ریاضی دانشگاه اصفهان برای نخستین بار موفق به کسب جایزه مریم میرزاخانی در مراسم سومین گرامیداشت روز زنان در ریاضیات شد.

ملیحه یوسف زاده - استاد دانشکده آمار و ریاضی دانشگاه اصفهان و برنده جایزه مریم میرزاخانی در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر، اظهار کرد: بر اساس اعلام سایت انجمن ریاضی، این جایزه به افرادی که دارای شرایطی همچون داشتن مدرک دکتری در علوم ریاضی، دو مقاله علمی شاخص در پنج سال اخیر، تالیف کتاب، نظریه پردازی در قالب تالیف مقاله، رساله دکتری ارزشمند، افتخار علمی، کسب گرنت پژوهشی معتبر بین المللی، دبیر کمیته علمی همایش‌ها، سخنران مدعو در همایش‌های ریاضی، خدمات علمی مانند مشارکت در راه اندازی مراکز و موسسات علمی و پژوهشی و ... است، تعلق می‌گیرد که با بررسی این موارد جایزه به یک نفر اهدا می‌شود.

وی با بیان اینکه این جایزه هر سال در سالروز تولد مریم میرزاخانی با نام روز زن در ریاضیات اهدا می‌شود، افزود: این جایزه به هر فرد حداکثر یک بار اعطا می شود.

این استاد ریاضی در خصوص دلایل کاهش علاقه دانش آموزان به ریاضی در کشور، گفت: دانش آموزان خیلی با کاربرد ریاضی آشنا نیستند و نمی‌دانند ریاضی چه نقشی در زندگی دارد. به همین دلیل به سمت ریاضی گرایش ندارند و این روزها شاهد کاهش علاقه به این رشته هستیم.

برنده جایزه مریم میرزاخانی در توصیه به دانش آموزان، اظهار کرد: ریاضیات در مباحث عمیق فیزیک و دیگر رشته‌ها کاربردهای گسترده ای دارد که دانش آموزان از آن بی اطلاع هستند. اگر دانش آموزان به این نقش ریاضی آگاه شوند، حتما به این رشته علاقه مند خواهند شد و خواهند دید که ریاضی در تمام جنبه های زندگی نقشی پررنگ دارد.

یوسف زاده، از اساتید و معلمان نیز خواست تا این نقش پررنگ ریاضی را بیش از پیش برای دانش آموزان آشکار سازند و خاطرنشان کرد: اگر اساتید بتوانند، دانش آموزان را با کاربرد این رشته آشناتر کنند، و همان طور که فلسفه اصلی پشت رشته های دیگر را برای دانش آموزان نشان داده اند می‌توانند زمینه علاقه مندتر کردن آنها را فراهم کنند.

هوشنگ طالبی- رییس دانشگاه اصفهان نیز در این خصوص، اظهار کرد: خبر مسرت بخش موفقیت دکتر یوسف زاده- استاد دانشکده آمار و ریاضی برای کسب اولین جایزه مریم میرزاخانی، نشان از توان بالای علمی ایشان و سایر اعضای هیات علمی دانشگاه اصفهان دارد.

 وی ضمن تبریک روز زن در ریاضیات به همکاران زن در دانشکده ریاضی و آمار، کسب این موفقیت بزرگ را به دکتر یوسف زاده و به خصوص خانواده دانشکده آمار و ریاضی تبریک گفت و از خداوند تبارک و تعالی آرزوی توفیق روز افزون برای همه فرهیختگان علم و دانش را خواستار شد.

لینک کوتاه: asriran.com/003HxV

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جایزه مریم میرزاخانی ریاضی دانشگاه اصفهان دانشکده آمار و ریاضی دانش آموزان یوسف زاده روز زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۷۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش‌آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
وی افزود: ۵۷ درصد مدارس غیردولتی سراسر کشور در مقطع ابتدایی است. بر اساس آمار اعلامی تا ۱۴۰۵ تراکم دانش‌آموزدر دوره ابتدایی کاهش زیادی خواهد داشت. محمودزاده با بیان اینکه ۲ درصد مدارس غیردولتی فنی‌حرفه‌ای و ۳ درصد دیگر کاردانش هستند، گفت: تعداد دانش‌آموزان مدارس غیردولتی در هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در سال گذشته رشد خوبی داشته است.
وی بر ثبت اطلاعات همه دانش‌آموزان و پرونده آنها در سامانه سیدا تاکید کرد و افزود: ساختار سازمانی مدارس و مراکز باید درست باشد و موسسین و مدیران مدارس بایست در جهت انجام برنامه‌های عملیاتی و تقویم اجرایی نهایت دقت را داشته باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش به تراز علمی دانش آموزان و امتحانات نهایی در خرداد ماه اشاره کرد و گفت: طبق قانون مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند و مدارس برای ارتقای جایگاه علمی و افزایش میانگین نمرات نهایی دانش آموزان باید اقدامات موثری را به انجام برسانند.
محمودزاده بر توسعه و راه‌اندازی هنرستان‌های فنی‌وحرفه‌ای در راستای افزایش توانمندی‌ها و مهارت‌افزایی نسل آینده در استان‌ها تاکید کرد و گفت: حتی شهر‌هایی که امکان راه‌اندازی هنرستان را ندارند می‌توانند دو رشته فنی را در ضمیمه مدارس متوسطه راه‌اندازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • تقدیر از مقام شامخ معلم و استاد به مناسبت دهه سرآمدی آموزش
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • روایت عشق و فلسفه؛ پرتره نادیا مفتونی استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • زلفی گل: دانشگاه هیچ کسی را بیخود اخراج نمی‌کند