Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رایزنی‌ها برای ورود محموله ای حاوی یك میلیون دوز واکسن کرونا به جزیره كیش آغاز شده است
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش،جعفر آهنگران مدیرعامل این سازمان در جلسه ستاد اقداماتپیشگیرانه ویروس کرونا که عصر روز چهارشنبه ٢٢ اردیبهشت با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و جمعی از اعضا انجمنکارآفرینان و سرمایه گذاران جزیره کیش با محوریت خرید واکسن کرونا برگزار شد گفت: امیدوارم این طرح با روحیه بالا و انگیزه مضاعف انجام شود و تلاش تمامی عزیزان در انجام این کار بسیار ستودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش گفت: واردات واکسن کرونا به جزیره کیش اتفاق خوبی است كه علاوه برآرامش خاطر هموطنان و حفظ سلامت آنها موجب تقویت گردشگری سلامت هم خواهد بود.
وی افزود: این محموله در دو مرحله و به تعداد 500 هزار دوز در هر مرتبه وارد كیش می شود که برآورد مالی در حدود 260 میلیارد تومانداشته و هفته آینده در خصوص تامین مالی برای تهیه این مبلغ با یکی از بانک‌ها رایزنی‌هایی خواهد شد.
آخوندی همچنین عنوان کرد: می‌توان از محل پیش فروش و پیش ثبت نام بخشی از هزینه اجرای طرح را پیش دریافت كرد.
سعید پورعلی معاونت فرهنگی و اجتماعی با بیان اینكه نور امید بسیار روشنی در خصوص اجرای موفق این طرح وجود دارد گفت: دوجلسه‌ در این خصوص برگزار شدكه مصوبه دومین جلسه در ١٥ اردیبهشت مکاتبه با وزیر بهداشت بود كه در حال پیگیری است.
پورعلی با اشاره به این مورد که چند بحث برای توزیع واکسن در جزیره کیش وجود دارد گفت: مجوزها در این خصوص دریافت شده است و باید منابع مالی تامین و سپس ضمانت نامه های لازم برای ارسال این محموله به جزیره کیش و اعمال مدیریت توزیع آن در منطقهصادر شود.
چگونگی نام نویسی گردشگران علاقمند به دریافت وكسن از طریق سفر به کیش مقوله بعدی است كه باید مباحثی چون قیمت گذاری،هماهنگی با بخش‌های گردشگری متقاضی و مشاركت با برخی از مجموعه‌هایی که در این امر همراهی خواهند کرد را مشخص كرد.
وی گفت:عملیات اجرایی در جزیره مرحله آخر است كه باید در بعضی موارد ورود پیدا کرده و آمادگی لازم را داشته باشیم كه در هر دوصورت. واکسیناسیون محلی و ویژه ساكنان و یا ارائه خدمات واكسیناسیون به گردشگران آمادگی اجرایی آن را داشته باشیم .
وی افزود: بحث تضامین مالی باید به صورت جدی دنبال شود و برای انجام فعالیت‌هایی در این خصوص تیم‌های مختلفی تشکیل شود.
پورعلی ادامه داد: از دکتر محمد حسینی مدیر مرکز کیش مدیفارم درخواست شد مذاکراتی با سازمان غذا و دارو برای دریافت واکسن کرونا انجام دهند.
دکتر مجید محمدحسینی، مدیرعامل شرکت داروسازی کیش مدیفارم در خصوص نحوه خرید و واردات واکسن کرونا عنوان کرد: اگرچه ماپیگیر این مورد بودیم اما بانیان اصلی این امر سرمایه گذارانی بودند که در این جمع حضور دارند و همچنین حمایت‌های دکتر آهنگران مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مثمر ثمر بود و ما ابزاری برای پیشبرد این کار بودیم.
محمد حسینی با تشریح روند کار پیگیری در این مورد گفت: پیدا کردن منابع معتبر در خصوص تامین واکسن به خصوص با توجه به شرایط حادی که در جامعه وجود دارد که دکتر رضانیا و دکتر نادعلی با این شرایط آشنایی بیشتری دارند و از طرفی هم الزاماتی کهوزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای واردات از بخش خصوصی دارند باید رعایت شده و پیگیری‌های لازم در این خصوص درچهارچوب خاصی دنبال شود.
وی ادامه داد: با توجه به مشخص نبودن سیاست‌ها در ابتدای کار، و تقلیل منابع اعلامی از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از 4 به دو منبع و امکانات محدود این دو منبع به خصوص بعد از بروز موج های مكرر شیوع کرونا در بسیاری از کشورها ، درحال حاضر شرکت ها در چهارچوب کووکس به تعهدات خود عمل و بخشی را نیز وارد بازارهای خاصی می‌کنند.
افزود: به بازار ایران نیز نگاه ویژه‌ای دارند و این از آن جهت است که آمار و ارقام را داشته و چگونگی توزیع و واردات واکسن را دنبال می‌کنند.
مدیر عامل شرکت کیش مدیفارم با بیان این نکته که موارد را در سازمان غذا و دارو ثبت و با حمایت دوستان با وزارت بهداشت مكاتبه شده گفت : پس از طی این مراحل مجوز اولیه را دریافت کردیم. در هفته گذشته نیز با جدیت تمام پیگیر مراحل ثبت و طی کردن راه‌هایی برای ثبت سفارش، تخصیص ارز و بحث واردات واکسن شدیم.
وی با نتیجه بخش خواندن تلاش جمعی در انجام این مراحل گفت: با تلاش گروهی موفق به دریافت مجوز شدیم و اکنون در مرحله زمینه سازی برای سرمایه گذاری هستیم.
 محمد حسینی اظهار داشت : خوشبختانه در بحث واکسن کرونا طی هفته گذشته اتفاقات خوبی در سطح جهانی رخ داد و شرکت‌های خارجی نیز تسهیلات بیشتری در این خصوص ارائه دادند و با تغییرات چشمگیری که در قیمت محصولات رخ داد کمک بسیار خوبی برای ما خواهد بود که با شرایط جدید پیگیری‌های لازم را انجام دهیم .
وی با بیان اینكه تاکنون سند مکتوبی در اختیار ما قرار نگرفته گفت: امیدواریم با طی مراحل ثبت در چند هفته آینده امکان انجام مراحل بانکی و ارزی مهیا شده و بحث واردات واکسن دنبال شود.
وی توزیع مناسب واكسن در كیش و اعمال یك روش مدیریتی كارآمد را یك نكته كلیدی برای اجرای موفق طرح خواند .
محسن قریب مدیرعامل انجمن کار آفرینان و سرمایه گذاران کیش نیز گفت: نکته‌ حائز اهمیت ورود به این موضوع این است که دولت روشی برای توزیع واکسن در کشور دارد و چون در کشور ما زمانبندی این موضوع نسبت به سایر کشورها عقب تر بود بسیاری ازهموطنان ما تصمیم گرفتند که برای انجام واکسیناسیون به خارج از کشور سفر کنند که همیًن امر انگیزه‌ای را ایجاد كرد تا در کیش اینکار انجام شود و با مجوزی که از سوی دولت صادر شد به سرعت پیگیری‌های لازم انجام شد.
وی با بیان سه هدف عمده برای انجام این فعالیت تصریح کرد: هدف اول ما این بود که اگر بتوانیم تعدادی واکسن در جزیره کیش برایافرادی که در قالب تورهای سلامت به کیش سفر می‌کنند تهیه کنیم بار دولت را تا حدودی کاهش داده و یک هدف عام برای کشور و دولت را در پیش گرفته ایم. هدف دوم ما معطوف به ایرانیانی بود که فقط برای تزریق واکسن به خارج از کشور سفر می‌کردند که با این کار ازخروج ارز از کشور جلوگیری یه عمل خواهد آمد و سومین و مهم ترین هدف ما این بود که با این کار موجب رونق گردشگری و تورهای سلامت درکیش شویم.
وی ادامه داد: شرکت مدیفارم کیش به لحاظ صلاحیت حرفه ای در این کار انتخاب و در گام اول مجوز تهیه 1 میلیون دوزواکسن آستارزنکا از کشور ترکیه گرفته شد و پس از آن مجوز وزارت بهداشت با همکاری و مساعدت دکتر آهنگران دریافت شد كه با این مرحله امتیاز ویژه‌ای برای واردات این تعداد واکسن در اختیار داریم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد کیش سازمان غذا و دارو واردات واکسن واکسن کرونا جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۷۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست