Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز) و به نقل از دانشگاه تربیت مدرس، محمد تقی احمدی در بیستمین نشست دانشگاه با اشاره به بحث همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی گفت: بر اساس طرح همسان سازی علاوه بر ۲۵ درصد افزایش حقوق سال جاری و ۲۰ درصد افزایش حق مدیریت، دو مرحله افزایش ۳۰ درصدی نیز در همسان سازی وجود دارد که ۳۰ درصد اول به تمامی اعضای هیات علمی تعلق می گیرد و منابع آن طی دو هفته آینده ابلاغ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۳۰ درصد دوم مشمول همه اعضای هیات علمی نخواهد شد زیرا با افزایش وظایف و کاهش حق التدریس و افزایش تعهدات اعضای هیات علمی همراه خواهد بود که شامل ۲۰ درصد افزایش واحدهای موظفی ، ۲۰ درصد کاهش حق التدریس و ۵۴ ساعت حضور در دانشگاه در طی هفته خواهد بود. همچنین اعضای هیات علمی نباید در مأموریت سایر ارگان ها و سازمان ها باشند.

احمدی افزود: جزییات این طرح، نهایی شده و پیش نویس آن تهیه گردیده و طی هفته های آینده با مشارکت سازمان برنامه و وزارت علوم و نظرات دانشگاه ها و شورای صنفی نهایی خواهد شد.

رییس دانشگاه تربیت مدرس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم موظف است به منظور پاسخگویی به نیازهای گوناکون در بخش های مختلف، طرح مأموریت گرایی موسسات آموزش عالی را با توجه به سطوح عملکردی، بین المللی، ملی، منطقه ای و خاص تدوین کند و پس از تصویب به اجرا درآورد.

وی افزود: دانشگاه نیز باید مأموریت خود را در عرصه ملی و بین المللی تعریف کند و در این راستا فعالیت کمیته تعیین مأموریت و محورهای اولویت دار در عرصه ملی و بین المللی رو به اتمام است و نتایج آن از نظر نوع مأموریت و محورهای اولولیت دار فعالیت های دانشگاه برای پردیس ها و دانشکده ها ارسال خواهد شد تا در خردادماه بر اساس نیاز و دستور وزارت متبوع و شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.

رییس دانشگاه تربیت مدرس در ادامه با اشاره به انتصاب رییس پردیس علوم انسانی و اجتماعی در دانشگاه گفت: دکتر دانایی فرد رییس مرکز مطالعات مدیریت دانشگاه و از اساتید بنام و موفق در حوزه مدیریت، مسئولیت پردیس علوم انسانی و اجتماعی را تقبل کرده اند و امیدواریم ایشان با تفاهم و همکاری میان سه دانشکده علوم انسانی، مدیریت و اقتصاد و حقوق بتوانند همکاری های بین رشته ای و مشارکت در منابع را به خوبی رقم بزنند.

اسماعیل والی کد خبر: 1095567 برچسب‌ها همسان سازی حقوق دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: همسان سازی حقوق دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس اعضای هیات علمی همسان سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظره رییس دانشگاه تهران با یک استاد مدعی اخراج

به گزارش خبرنگار مهر، مناظره محمد مقیمی با ابراهیم بای سلامی عضو هیات علمی سابق دانشکده علوم اجتماعی و دانشکده کار آفرینی دانشگاه تهران که مدعی بود بدون دلیل از دانشگاه تهران اخراج شده در تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران امروز برگزار شد.

رییس دانشگاه تهران در این مناظره گفت: ابراهیم بای سلامی می داند که اخراجی نیست، ایشان در آبان ۱۴۰۱ در یک‌ توییت اعلام کردند که کلاس های درسی را برگزار نمی کند، ما نمی توانیم به استادی که غیبت غیر موجه داشته باشد حقوق پرداخت کنیم.

محمد مقیمی تصریح کرد: در مهر ماه من از ایشان دعوت کردم که یک جلسه حضوری در خدمتشان باشیم و مشکلات موجود را حل کنیم اما ایشان درخواست داشت که پرونده‌شان در هیات تخلفات پیگیری بشود زیرا ادعا هایی دارد.

رییس دانشگاه تهران گفت: ابراهیم بای سلامی حکم هیات علمی دارد و اگر در هیات تخلفات ابهامات مربوط را رفع کند، پرونده ایشان به اخراج ختم نخواهد شد و همچنین در حال حاضر ارتباط این استاد با دانشگاه تهران به صورت کامل قطع نشده است زمانی که قصد داشتیم نشست های تخصصی دانشکده گردشگری را برگزار کنیم از ابراهیم بای سلامی به علت اینکه در زمینه گردشگری تجربه علمی و اجرایی داشت دعوت کردیم.

مقیمی: مشکل شما صلاحیت علمی است؛ بای سلامی: صلاحیت عمومی من رد شده است

مقیمی خطاب به بای گفت: مشکل صلاحیت ایشان علمی است در دانشگاه تهران وقتی یک استاد جذب هیات علمی می شود همه مدارک و فعالیت های علمی و تحصیلی فرد مورد بررسی قرار می گیرد و ایشان زمانی که به صورت پیمانی با دانشگاه تهران قرارداد بسته بودند مصوب شده بود که یک مقاله ISI بنویسند ولی ایشان تا الان یک مقاله معتبر نداشته اند، همچنین دوره دکتری ایشان به مدت ۲۰ ترم طول کشیده بود که این ها نشانه ضعف علمی این استاد است.

ابراهیم بای سلامی در ادامه مناظره گفت: صلاحیت علمی من رد نشده، صلاحیت عمومی من را رد کرده اید، من یک مقاله علمی داشته ام و برای پرونده من در هیات تخلفات هیچکدام از نهادها به من دلیل را اعلام نکرده اند و این کار بر خلاف شرع و قانون است.

وی افزود: من دوره کارشناسی از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل شده ام و همچنین در دوره کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت مدرس فارغ التحصیل شده ام و برای دوره دکتری از دانشگاه تربیت مدرس به دانشگاه تهران با توافق دو دانشگاه انتقالی گرفته ام، دارای صلاحیت علمی کاملی هستم دلایل عدم حضور من در دانشگاه صلاحیت علمی نیست.

بای سلامی: دانشگاه تهران با شیوه قرون وسطایی اداره می شود

بای سلامی افزود: من معتقدم در حال حاضر دانشگاه تهران با شیوه قرون وسطایی اداره می شود در دانشگاه تهران نوعی از تفتیش عقاید راه افتاده است و آنچه اتفاق می افتد بر خلاف شرع و قانون است.

رییس دانشگاه تهران در پاسخ به صحبتهای بای در این باره افزود: در ارزیابی که دانشگاه تهران از طریق دانشجویان به دست آورده است امتیاز شما ضعیف و ۴/۴۶ ارزیابی شده است.

مقیمی: زمان فارغ التحصیلی تا جذب شما به فاصله چند روز بوده است!

وی با بیان اینکه شما در زمان مدیریت همفکران خود جذب هیات علمی دانشگاه تهران شده بودید، گفت: زمان فارغ التحصیلی تا جذب شدن شما در هیات علمی زمان بسیار کمی بوده است، شما در روز ۲۹ مهر سال ۱۳۸۳ از پایان نامه دکتری دفاع کرده اید و در تاریخ ۶ آبان ۱۳۸۳ جذب هیات علمی دانشگاه تهران شده اید فرایند جذب یک استاد هیات علمی باید به گونه ای باشد که حداقل یک الی دو سال زمان طی شود تا فضای رقابت و ارتقای علمی فراهم شود.

بای سلامی: اخراج اساتید نخبه کشی است

در ادامه بای سلامی گفت: شما به کدام قانون گزینش عدم صلاحیت عمومی و علمی من را اعلام می کنید؟ آنچه در فرایند اخراج اساتید رخ می‌دهد نخبه کشی است.

مقیمی در پاسخ گفت: شما شرط لازم برای هیات علمی دانشگاه تهران را تا الان کسب نکرده اید و از سال ۱۳۹۹ برای شما پایه ممتازی احراز نشده است و با توسل به نهادهای نظارتی به دانشگاه تهران برگشته اید، ما در دانشگاه تهران کاملا در چارچوب نظام جمهوری اسلامی ایران مدیریت می کنیم. برخی نهادهای کشور وقتی یک جا از شما حمایت می کنند و در جای دیگر به ضرر شما رای می دهند شما باید هر دو حالت حمایت و ضرر را بپذیرید.

بای سلامی در پاسخ گفت: این مباحث کاملا کودکانه، خاله زنک بازی و دروغ است. با حضور در مناظره امروز ذهنیت من در خصوص مدیریت دانشگاه تهران کاملا تغییر پیدا کرد و برای جامعه دانشگاهی و دانشگاه تهران متاسفم هستم که با مدیریت شخص ضعیفی اداره می‌شود. من امروز برای بحث های کلان تر و بحث های مهم تر در این مناظره حضور پیدا کردم و با مستندات غیر واقعی و شایعات مواجه شدم، صلاحیت عمومی من رد شده است و صلاحیت علمی من هیچگونه مشکلی ندارد.

در ادامه مقیمی تصریح کرد: شما ممکن است برای دانشگاه علمی کاربردی مناسب باشید چون بیشتر در سابقه اجرایی فعالیت کرده‌اید و همچنین در زمانی که در دانشگاه تهران دانشجوی دکتری بودید هم زمان نمایندگی مجلس را بر عهده داشتید در حالی که یک دانشجوی دکتری باید بیشتر وقت خود را صرف پژوهش و تحصیل کند. در زمانی که در دانشگاه تهران تدریس می کردید هم زمان مدیر هلدینگ گردشگری بزرگی نیز بودید این در حالی است که یک استاد باید تمرکز بیشتری برای دانشکده و فضای علمی دانشگاه داشته باشد و سوابق اجرایی شما با این موضوع منافات داشت. ما فقط دلایل عدم صلاحیت علمی شما را می دانیم و مسئله این است که شما در سطح دانشگاه تهران دارای ضعف علمی هستید و صلاحیت علمی دانشگاه تهران را کسب نکرده اید.

مقیمی تاکید کرد: شما در خصوص صلاحیت عمومی باید از نهادهای امنیتی پاسخ بخواهید.

سلامی بای در آخر گفت: هیچ یک از موارد گفته شده و مستندات مورد قبول من نیست و تمام مستندات غیر واقعی را پیگیری خواهم کرد.

رییس دانشگاه تهران در هفته گذشته در گفتگو با خبرگزاری مهر آمادگی خود را برای شرکت در مناظره‌ای با اساتید مدعی اخراج اعلام کرد و گفت: «شما اگر یک مورد اخراجی اساتید پیدا کردید، به من معرفی کنید. آمادگی کامل دارم که یک جلسه با حضور رسانه‌ها برگزار کنم و با این استاد مدعی اخراج مناظره کنم.»

وی همچنین اظهار داشت: «در فضای مجازی عده‌ای را نام می‌برند که در دانشگاه تهران حق‌التدریس بوده‌اند - که عضو هیأت علمی دانشگاه تهران هم نیستند - و بنا به دلایلی همچون عدم نیاز گروه، نمره پایین ارزیابی دانشجویی و یا در مواردی به علت مشکل اخلاقی، ادامه همکاری با آنها قطع شده باشد. اما در برخی رسانه‌ها می‌شنویم که می‌گویند ما به علت نقد سیاسی و یا گرایشات سیاسی، با آن‌ها قطع همکاری کرده‌ایم! من همین‌جا اعلام می‌کنم حاضرم اگر هر مدرس حق‌التدریس یا عضو هیأت علمی پیمانی بگوید که وی را به علت نقد سیاسی یا گرایش خاص سیاسی از دانشگاه تهران اخراج کرده‌اند، با حضور هر رسانه‌ای که استاد مدعی مشخص می‌کند، شخصاً نشست و مناظره برگزار کنم و ادعاهای استاد مربوطه را بر اساس مدارک و شواهد واقعی بررسی کنیم.»

متن کامل گفتگوی خبرگزاری مهر با محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران را می‌توانید در اینجا بخوانید.

کد خبر 6057125

دیگر خبرها

  • فرایند جذب خویشاوندان اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها تغییر کرد
  • خبر مهم وزیر درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
  • شاخص اهدای عضو در غرب خراسان ۱۸ درصد افزایش یافت
  • تشریح دستاوردهای جهاددانشگاهی در سال ۱۴۰۲/ واگذاری سه مأموریت ویژه در برنامه هفتم توسعه
  • مناظره رییس دانشگاه تهران با یک استاد مدعی اخراج
  • ابلاغ آیین نامه‌های ارتقای اعضای هیات علمی و جهش علمی اوایل ۱۴۰۳
  • عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد پژوهشگر برتر پایگاه ScholarGPS شد
  • آیین نامه های ارتقای اعضای هیئت علمی و جهش علمی به زودی ابلاغ می شود
  • ابلاغ آیین نامه های ارتقای اعضای هیات علمی و جهش علمی اوایل ۱۴۰۳
  • چهارنقطه ایران جزو سوژه‌های مسابقه معماری و شهرسازی قرار گرفتند