Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- اردبیل| مهران عقلمند: چند روز گذشته بود که مدیرعامل کارخانه عظیم سبلان پارچه از استخدام بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ نفر از جوانان استان در این کارخانه خبر داد. بزرگ‌ترین و مجهزترین کارخانه نساجی خاورمیانه و کشور که سال‌ها خاک می‌خورد و تولیدی بسیار اندک داشت.

اما در سال گذشته امیدها به فعال‌سازی مجدد این واحد تولیدی عظیم در استان اردبیل با ورود آیت الله رئیسی به حل مشکل این کارخانه دوباره زنده شد، به‌طوری‌که در سوم مهر ماه سال گذشته آیت الله رئیسی در سفر خود به اردبیل به بررسی مشکلات و رفع موانع برای احیای این کارخانه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آیت الله رئیسی در ابتدای سفر خود به استان اردبیل، از این کارخانه بازدید کرد و پای صحبت‌ها و درد دل‌های مدیران و کارگران این کارخانه نیمه تعطیلی نشست و در جریان کامل مشکلات پیرامون این واحد تولیدی عظیم قرار گرفت و سپس دستورات لازم برای حل مشکلات این واحد تولیدی را صادر کرد.

نهایتا با دستور ویژه ای که آیت الله رئیسی در خصوص تسریع و تدقیق در پرونده اعمال ماده ۴۷۷ راجع به ورشکستگی این کارخانه صادر کرد، دیوان عالی موضوع را رسیدگی کرده و با حکم دیوان، کارخانه در پنجم بهمن ماه سال گذشته و پس از ۱۴ سال به مالک اصلی خود بازگشت.

 

توجه ویژه دستگاه قضایی به حل مشکلات کارخانه سبلان پارچه

ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در پنجم بهمن ماه سال گذشته در این خصوص گفته بود: آیت الله رئیسی در بازدید از کارخانه سبلان پارچه، دستورات کامل و جامعی را در راستای حل مشکلات این واحد تولیدی خطاب به مدیران دستگاه قضایی در سطح ملی و استانی صادر کردند.

وی افزود: در پی این دستور، ماموریت و تکلیف پیگیری و حل مشکلات این واحد تولیدی بر عهده دادگستری کل استان گذاشته شد که اقدامات لازم در خصوص موضوع انجام شد.

وی با اشاره به عنایت ویژه آیت الله رئیسی نسبت به حل مشکلات کارخانه سبلان پارچه اذعان کرد: مساعدت‌های حقوقی و قضایی در مجموعه دیوان عالی کشور و مجموعه امور ورشکستگی دادگستری استان تهران و پیگیری‌های دادگستری استان اردبیل که به‌صورت مداوم و منظم انجام شد، بالاخره بعد از سال‌ها باعث حل مشکلات این شرکت شد و کارخانه به مالک و مدیر اصلی واگذار شد.

 

کارخانه سبلان پارچه به مسیر اصلی خود بازگشته است

حال پس از رفع مشکلات این کارخانه شاهد پویایی در این واحد تولیدی در چند ماه اخیر هستیم و انور حجازی نیا مالک این واحد تولیدی در خصوص روند تولید در این کارخانه و برنامه‌های آتی برای افزایش تولید و اشتغالزایی عنوان کرد: خوشبختانه پس از بازدید آیت الله رئیسی از این واحد تولیدی و صدور دستورات لازم جهت رفع مشکلات این کارخانه، شاهد گره‌گشایی مشکلات و رفع موانع بر سر راه تولید در این کارخانه هستیم.

 

فعالیت کارخانه را به سه شیفت کاری ارتقاء خواهیم داد

وی افزود: در حال حاضر این کارخانه به مسیر اصلی خود بازگشته و در بین مردم و کارگران دلگرمی ایجاد کرده و هدف ما این است که در سال‌جاری کارخانه را به سه شیفت کاری ارتقاء دهیم و در سه ماه آتی جذب ۲ هزار و ۴۰۰ نفر در دستور کار قرار دارد.

حجازی نیا عنوان کرد: در کنار آن ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های مقدماتی در نیمه نخست خرداد ماه سال‌جاری و اخذ آزمون از یک هزار و ۲۰۰ نفر انجام خواهد گرفت و پس از آن افراد حائز رتبه در کارخانه مشغول به کار خواهند شد.

مالک این کارخانه با اشاره به تولیدات با کیفیت این کارخانه بیان کرد: محصولات تولیدی در این کارخانه به دلیل قیمت پایین و کیفیت بالا نسبت به محصولات مشابه خارجی یقنیا در امر پیشگیری از قاچاق و هم چنین جلوگیری از خروج ارز از کشور بسیار موثر خواهد بود.

 

گفتنی است؛ کارخانه سبلان پارچه یکی از مدرن‌ترین کارخانه‌های نساجی خاورمیانه بوده که در سال ۸۶ در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل به بهره برداری رسید و این پروژه شامل ۷ کارخانه از تبدیل الیاف تا دوخت پوشاک به صورت یکپارچه بوده که توانایی تولید سالانه ۵۰ میلیون قطعه پوشاک را داشته و ۶۰ درصد محصولات نیز به بازارهای هدف در کشورهای خاورمیانه و اروپا صادر می‌شود.

اما چند سال پس از افتتاح، این واحد تولیدی عظیم به دلیل مشکلات بانکی به تعطیلی کشانده شده بود و باستناد وثایق اخذ شده در خصوص تسهیلات اعطایی به این کارخانه توسط بانک، اقدام قانونی علیه شرکت انجام شده و این مجموعه برای بهره‌برداری در اختیار بانک قرار گرفته بود.

علاوه بر آن شعبه ۲۲ دادگاه عمومی حقوقی نیز حکم به ورشکستگی این کارخانه داده بود و این‌بار اداره امور ورشکستگی کشور، اداره کارخانه سبلان پارچه را در زیر نظر خود گرفته بود و از این رو حل مشکلات این کارخانه به یک موضوع سخت و مهم تبدیل شده بود.

 

چرخه زندگی ما با چرخه کارخانجات می چرخد

یکی از کارگران در این کارخانه گفت: فعالیت در این مجموعه را دوست دارم و هزینه زندگی خود را از این واحد تولیدی به دست می آورم و بسیار خوشحال هستم که در امر تولید و صنعت کشور تاثیر گذار هستم.

وی افزود: از تمام مسؤولان تقاضا داریم که به حمایت‌های خود از تولید ادامه دهند چرا که با چرخش چرخ‌دنده‌های این کارخانه، زندگی ما می‌چرخد و خوشبختانه پرداخت حقوق و مزایا در این واحد تولیدی بهتر شده و امیدواریم که با افزایش تولید شاهد اشتغالزایی بالا در این واحد تولیدی باشیم.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این مجموعه بزرگ نساجی کشور در فضایی به مساحت ۲۰۰ هزار متر مربع و ۱۲۰ هزار متر در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل واقع شده که از سال ۸۶ به حالت نیمه تعطیل درآمده بود و امروز شاهد رفع مشکلات این واحد تولیدی در استان اردبیل هستیم.

از آنجایی‌که این کارخانه سهم بسیار بالایی در ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری در استان اردبیل و ارزآوری بالا برای کشور را داراست احیای این کارخانه و رفع مشکلات آن توسط دستگاه قضا و پس از سفر آیت الله رئیسی به استان اردبیل، برای توسعه اقتصادی استان اردبیل و رفع معضل بیکاری نقش بسیار مهمی را داشته که خوشبختانه امروز شاهد تحول و پویایی در این واحد تولیدی عظیم هستیم.

بدون شک این امر گامی مثبت در رونق تولید و اشتغالزایی در استان اردبیل بوده و اقدامی مثبت و تاثیرگذار در تحقق شعار سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» بوده است.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: آیت الله رئیسی سبلان پارچه دستور آیت الله رئیسی توسعه اقتصادی استان اردبیل احیای کارخانه سبلان پارچه مشکلات این واحد تولیدی واحد تولیدی عظیم کارخانه سبلان پارچه واحد تولیدی آیت الله رئیسی استان اردبیل حل مشکلات رفع مشکلات سال گذشته ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه احیاء استیل فولاد بافت شهرستان را از بن‌بست اشتغال خارج کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، صمدالله محمدی، نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به راه‌اندازی کارخانه جدید احیاء استیل فولاد بافت گفت: کارخانه احیاء استیل فولاد بافت اولین، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین سرمایه‌گذاری در شهرستان بافت است که توسعه صنعتی این شهرستان را هم به دنبال داشته است. 

او ادامه داد: به دلیل نبودن اشتغال در شهرستان بافت طی سالیان گذشته، مردم برای تامین معیشت خود مجبور به مهاجرت بودند. یکی از مهم‌ترین مسائلی که در آن زمان در شهرستان بافت مشاهده می‌شد عدم وجود کارخانه صنعتی بود. همین ماجرا منجر به مهاجرت مردم از این شهرستان به شهرهای بزرگ‌تر کشور می‌شد. این مهاجرت عوارض خاص خود را داشت اما با مساعدت گروه مالی گردشگری امروز این کارخانه نقشی کلیدی در توسعه این منطقه داشته است. با راه‌اندازی فاز اول این کارخانه اتفاقات مثبتی در شهرستان رخ داد و هم‌اکنون راه‌اندازی کارخانه شماره 2 و افزایش تولید 800 هزار تنی باعث خوشحالی مردم شده است.

محمدی با تاکید بر مساله توسعه صنعتی به عنوان یکی از بخش‌های ضروری توسعه گفت: توسعه صنعتی به دلیل وجود این کارخانه در شهرستان بافت می‌تواند زمینه‌ساز سایر ابعاد توسعه نیز شود. راه‌اندازی و فعالیت ‌این کارخانه شرایطی را به وجود آورده که صنایع دیگری هم در شهرستان شروع به فعالیت کنند و این امر اتفاق بزرگی در منطقه است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: کارخانه احیاء شماره 2 شرکت احیاء استیل فولاد بافت در سال 1399 آغاز شد و امروز آماده بهره‌برداری شده است. من وظیفه خود می‌دانم از همه کسانی که برای به ثمر نشستن این پروژه تلاش کردند تشکر کنم. اما به طور ویژه باید از گروه مالی گردشگری تشکر کنم که این پروژه را شروع و آن را با پیگیری مجدانه به ثمر رساندند. 

محمدی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان تاثیرات دیگر راه‌اندازی کارخانه احیاء استیل فولاد بافت گفت: این کارخانه علاوه بر ایجاد اشتغال در منطقه، باعث امیدآفرینی و نشاط در جامعه و در بین جوانان شهرستان بافت شده است. این اتفاق بدون شک از موثرترین برکات این توسعه است. مردم ما امروز به امیدآفرینی احتیاج دارند و این کارخانه بیش از اشتغال، امید ایجاد می‌کند، جامعه را به تکاپو وا می‌دارد و روح و روان مردم را به نحو مطلوب و مثبتی تحت تاثیر خود قرار می‌دهد. ضمن اینکه باعث رونق اقتصادی بیشتر در منطقه هم شده است.

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه با بیان انتظارات خود از مدیران این کارخانه و مجموعه‌های دولتی تاکید کرد: همان‌طور که تا امروز گروه مالی گردشگری و کارخانه احیاء استیل فولاد بافت زمینه توسعه را فراهم کرده‌اند و مردم منطقه نیز بسیار قدردان آنها هستند، امیدواریم حجم سرمایه‌گذاری‌ها در این شهرستان ادامه داشته باشد و شرایط توسعه بیشتر نیز فراهم شود. از سوی دیگر امیدوار هستم دولت نیز از سرمایه‌گذاران در این منطقه حمایت کند تا توسعه روزافزونی را شاهد باشیم.

صمدالله محمدی خود با اشاره به کارهایی که گروه مالی گردشگری در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی در شهرستان بافت انجام داده، گفت: گروه مالی گردشگری علاوه بر حمایت کامل از ساخت کارخانه احیاء استیل فولاد بافت، تا امروز اقدامات بسیار خوبی در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی انجام داده‌اند و در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی و... به شهرستان کمک کرده‌اند. به عنوان مثال گروه مالی گردشگری هم‌اکنون برنامه ساماندهی مجموعه ورزشی شهرستان بافت را دارند. بافت تنها شهرستانی است که چمن مصنوعی استاندارد ندارد و گروه مالی گردشگری تصمیم گرفته با هزینه 100 میلیارد تومان، این مجموعه ورزشی را ساماندهی کنند. 

نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: گروه مالی گردشگری به شهرستان بافت کمک کرد از بن‌بستی که در گذشته در حوزه اشتغال بود، بیرون آید و علاوه بر آن در حوزه‌های اقتصادی، بازار، مسکن، ایاب و ذهاب و... تاثیر بسیار زیادی داشته است.

کارخانه احیاء شماره 2 شرکت احیاء استیل فولاد بافت در اردیبهشت‌ماه 1403 با ظرفیت تولید 800 هزار تن آهن اسفنجی در سال در اردیبهشت‌ماه 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • بازگشت واحد‌های بخار نیروگاه طرشت به مدار تولید
  • صد و دهمین یکشنبه های حمایت از تولید در ارومیه
  • بررسی مشکلات ۱۱۹ واحد تولیدی در کمیته سرمایه گذاری
  • مشکل صادرات واحد‌های تولیدی حل می‌شود
  • کارخانه احیاء استیل فولاد بافت شهرستان را از بن‌بست اشتغال خارج کرد