Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@14:44:33 GMT

تغییرات آب و هوا اثری بر شدت انتقال کرونا ندارد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۸۶۸۷

تغییرات آب و هوا اثری بر شدت انتقال کرونا ندارد

معاون درمان علوم پزشکی گیلان، از مردم خواست فریب روند کاهشی بیماری را نخورند و تصریح کرد: : فاصله گذاری اجتماعی، خودداری از تجمع در مکان های فاقد تهویه، زدن ماسک و توجه به بهداشت دست ها مهمترین راهکارهای پیشگیری از کروناست.

به گزارش جماران، دکتر انوش دهنادی مقدم در گفت وگو با ایسنا از بستری شدن ۶۴ بیمار جدید کرونایی در شبانه روز گذشته خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر ۴۵۳ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های گیلان بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بستری بودن ۱۰۴ بیمار در بخش مراقبت های ویژه، افزود: از این تعداد ۴۸ بیمار شدیدا بدحال هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از مردم خواست فریب روند کاهشی بیماری را نخورند و تصریح کرد: گرچه با روند نزولی مبتلایان به کرونا مواجه هستیم، اما تعداد بیماران بدحال بستری در بخش مراقبت های ویژه ثابت مانده که نشان می دهد، روند بیماری در خیز چهارم طولانی تر شده است.

دهنادی مقدم، در پاسخ به این سوال که «آیا افزایش دما و گرم شدن هوا تاثیری بر روند شیوع بیماری دارد؟»، گفت: تجربه علمی سال گذشته نشان داد که تغییرات آب و هوایی اثر چندانی بر شدت انتقال ویروس ندارد.

وی از مردم خواست همچنان پروتکل های بهداشتی را با جدیت رعایت کنند و یادآور شد: فاصله گذاری اجتماعی، خودداری از تجمع در مکان های فاقد تهویه، زدن ماسک و توجه به بهداشت دست ها مهمترین راهکارهای پیشگیری از کروناست.

معاون علوم پزشکی گیلان، سرایت بیماری کرونا در دورهمی ها را جدی دانست و خاطرنشان کرد: به ویژه با انواع ویروس های جهش یافته مواجه هستیم که قدرت سرایت بیشتری دارند و حتما ما را مبتلا می کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 کرونا در ایران راه مقابله با کرونا راهکارهای پیشگیری از کرونا کرونا در بهار کرونا در گرما سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • انتقال بیمار ۶۸ ساله با بالگرد به شیراز
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟