Web Analytics Made Easy - Statcounter

می‌گویند زنوزی گفته: «قید مربیان و بازیکنان بزرگ را بزنید. دوران هزینه برای تراکتور تمام شد و تا وقتی فحش بدهند، خرج نمی‌کنم.»

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دوم اسفند ۱۳۹۹، رسول خطیبی برای دومین‌بار به‌عنوان سرمربی باشگاه تراکتور انتخاب شد. او البته در لیگ چهاردهم هم در یک نیم‌فصل سرمربی این تیم بود که موفق شد در ۲۲ بازی، ۱۱ پیروزی، ۵ تساوی و ۶ شکست را تجربه کند و درحالی که تیمش در رتبه نخست جدول رده‌بندی قرار داشت به دلیل اختلاف با هیات‌مدیره باشگاه، کسب ۱۱ امتیاز از ۹ بازی، کسب نتایج ضعیف در مقابل ملوان و پدیده که تازه لیگ برتری شده بودند و آنچه از نظر برادرش «بن‌بست تاکتیکی» یاد شد، سرمربیگری را تحویل تونی اولیویرا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازگشت خطیبی به تراکتور اما یک اتفاق ویژه بود. ویژه از این جهت که او قبل از بازگشت، مورد انتقاد شدید زنوزی قرار گرفته بود به‌طوری که مالک متمول تراکتور در یک گفت‌وگوی خصوصی که فایل صوتی آن سر از تلگرام درآورد، عنوان کرده بود: «به رسول خطیبی گفتم تا زمانی‌که (مالک تراکتور) باشم، تراکتور را نخواهی دید.» دقیقا ۵۴۷ روز بعد، رسول خطیبی دوباره به تراکتور بازگشت درحالی که زنوزی هنوز مالک این باشگاه بود. اتفاقی حیرت‌انگیز که البته برخی آن را به مشکلات مالی زنوزی و برخی دیگر به هواداران خطیبی در تراکتور ربط می‌دهند. بازگشت رسول اما چندان راضی‌کننده نبود و او جز صعود معجزه‌وار به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا، عملکرد خیره‌کننده‌ای نداشته است. تساوی در مقابل نفت مسجد سلیمان، مس رفسنجان، پاختاکور (رفت و برگشت)، شارجه (بازی رفت)، نیروی هوایی (بازی رفت)، نیروی هوایی (بازی برگشت)، پیکان، شکست مقابل سپاهان و پیروزی مقابل نساجی، شهرداری ماهشهر، شارجه (بازی برگشت) و نیروی هوایی (بازی برگشت) عملکرد خطیبی طی حدود سه ماه حضورش در تراکتور است. عملکردی که چندان از سوی هواداران مورد استقبال قرار نگرفته و زمزمه‌های اعتراض آنها به گوش می‌رسد. از سوی دیگر اختلاف خطیبی با شجاعی و دژاگه و اعلام جدایی آنها در مقطع فعلی باعث شد خطیبی بیشتر تحت‌فشار قرار بگیرد. او حالا حامیانش را از دست داده و کماکان به پیش می‌رود. در این میان اما یک اتفاق، خطیبی را بسیار نگران کرده است. سکوت زنوزی در مقابل اتفاقات مثبت باشگاه تراکتور نشان می‌دهد مالک باشگاه از شرایط موجود راضی نیست و تجربه نشان داده است زنوزی برای حذف مربیان تراکتور تا حصول نظر هواداران، لحظه‌ای درنگ نمی‌کند.

مالک متمول بازیکن نمی‌خرد

غلامرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور میانه خوبی با هواداران این تیم دارد و تلاش می‌کند به هر اتفاقی یک واکنش نشان بدهد. او اما در مقابل صعود سرخپوشان تبریزی به مرحله حذفی لیگ قهرمانان سکوت کرد و ماه‌هاست درباره این باشگاه صحبت نمی‌کند. در نیم‌فصل نیز برخلاف رویه سال‌های قبل خود، هیچ بازیکنی را نخرید تا شگفتی‌ها بیشتر شود. درحالی که همه منتظر بودند پس از اختلاف شجاعی – دژاگه با رسول خطیبی، زنوزی وارد میدان شود اما این بار نیز مالک تراکتور سکوت کرد تا شرایط حیرت‌انگیزتر شود. زنوزی چندی پیش هم بارها درخواست واگذاری ماشین‌سازی را داد اما هیچ خریداری پیدا نشد تا هیات فوتبال از او بخواهد کماکان تا پایان فصل به تعهدات خود عمل کند و در پایان فصل (و احتمالا پس از سقوط ماشین‌سازی) انحلال این تیم را شاهد خواهیم بود.

او البته به تعهدات مالی خود عمل کرده و براساس شنیده‌ها، بازیکنان تراکتور حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد مبلغ قراردادشان را دریافت کرده‌اند. این درحالی است که هنوز چند روز از استوری مشترک بازیکنان تراکتور درباره مشکلات این تیم نمی‌گذرد. ماجرا اما جنبه عجیب و شنیده نشده‌ای دارد. براساس اطلاعاتی که به «فرهیختگان» رسیده ظاهرا زنوزی با هواداران تراکتور قهر کرده و تصمیمی برای تقویت تیم ندارد. در این‌باره شنیده‌ایم زنوزی پس از اعتراض هواداران در مقابل باشگاه که بهمن ۱۳۹۹ رخ داد، به اطرافیانش گفت که دیگر هزینه بیشتری برای تیم نخواهد کرد و قهرمانی برای او بی‌ارزش شده است. زنوزی که فعلا در خارج از کشور سکونت دارد و حدود یک ماه دیگر به ایران بازمی‌گردد چند روز پس از این اتفاقات، خطیبی را به‌عنوان سرمربی تراکتور انتخاب کرد. در این باره می‌گویند او گفته: «قید مربیان و بازیکنان بزرگ را بزنید. دوران هزینه برای تراکتور تمام شد و تا وقتی فحش بدهند، خرج نمی‌کنم.» اطرافیان زنوزی می‌گویند او از حامیان خود نیز شاکی است چراکه انتظار داشت در این شرایط به او کمک کنند اما این اتفاق رخ نداده و حامیانش سکوت کرده‌اند.

در این باره بد نیست یک نکته مهم را هم بگوییم و آن اینکه حتی استراماچونی هم به زنوزی پیشنهاد شده بود تا پس از لیگ قهرمانان جانشین خطیبی شود اما زنوزی این پیشنهاد را نپذیرفته و گفته تا زمانی‌که هواداران از او عذرخواهی نکرده‌اند، هزینه‌ای برای تیم نخواهد کرد و حتی حاضر است تیم را واگذار کند. او در این‌باره گفته: «من مدیر دولتی نیستم که از فحاشی هواداران بترسم، من از جیبم هزینه می‌کنم و قرض می‌گیرم تا تراکتور بازیکن و مربی جذب کند اما فحش می‌شنوم. تا وقتی فحش بدهند من هزینه نمی‌کنم.» ماجرا به اواسط بهمن ماه باز می‌گردد جایی‌که هواداران تراکتور با تجمع در مقابل ساختمان باشگاه و در اعتراض به نتایج ضعیف این تیم شعارهای «مالک کهکشانی کجایی؟» و «زنوزی، حیا کن؛ تراکتور را رها کن» سر دادند. اتفاقی که با عصبانیت زنوزی همراه بود و او در گفت‌وگویی مفصل با هواداران تیم عنوان کرد در صورت به مخاطره افتادن آرامش و امنیت خانواده‌اش، قید این تیم را خواهد زد. او در همان گفت‌وگوی طولانی که به صورت اینترنتی برای هواداران پخش شد عنوان کرده بود نمی‌تواند هم هزینه کند و هم ناسزا بشنود.

جیب دلالان خالی شد؟

مالک متمول باشگاه تراکتور اما هرگز مغضوب هواداران نبود اما انتشار شایعاتی پیرامون حضور چند دلال شناخته‌شده در کنار تیم و ورود و خروج متعدد بازیکنان و مربیان به این تیم که منجر به سرازیر شدن سودهای میلیاردی به جیب این دلالان نام‌آشنا شد منجر به ایجاد اختلاف و درنهایت حمله‌های گاه و بی‌گاه به زنوزی شد و ادامه پیدا کرد. از تبریز شنیده می‌شود که حتی برخی لیدرهای باشگاه نیز پشت هواداران هستند تا زنوزی را تحت‌فشار بگذارند و او را به خرید بازیکنان میلیاردی راضی کنند هرچند چند نفر از آنها معتقد بودند این فشارها روی زنوزی بی‌فایده است و حمایت از او بیش از فشار همه‌جانبه می‌تواند هواداران را برای رسیدن به مقصودشان راضی کند.

به هرحال در شرایط فعلی که زنوزی با هواداران قهر کرده، سودهای میلیاردی دلالان نیز قطع شده و به نظر می‌رسد نقش پررنگ آنها در ایجاد این فشار بی‌تاثیر نیست اما به نظر می‌رسد روش اشتباهی برای مقابله با زنوزی انتخاب شده و او فعلا تصمیمی برای بازگشت به روزهای کهکشانی تراکتور ندارد. البته ممکن است مشکلات مالی نیز در این میان موثر باشد اما به هرحال زنوزی و اطرافیانش فعلا چیزی از مشکلات مالی نمی‌گویند و اعتقاد دارند هیچ مشکلی از این بابت وجود ندارد.

فرهیختگان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنوزی تراکتور رسول خطیبی باشگاه تراکتور رسول خطیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۰۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالقی‌فر: تمام وجودم را برای پرسپولیس گذاشتم

به گزارش "ورزش‌سه"، رضا خالقی‌فر مهاجم سابق پرسپولیس که در ترکیب تیم‌های متعددی در دوران حرفه‌ای خود به میدان رفت، این روزها یکی از دستیاران مجتبی سرآسیایی در سایپا است. خالقی فر که سابقه بازی در فجر، سایپا، صنعت نفت آبادان، راه آهن، پرسپولیس، گسترش فولاد تبریز، ماشین سازی، پارس جنوبی، صنعت نفت آبادان، ذوب اهن و درنهایت سایپا را در دوران بلند نزدیک به 20 ساله خود در فوتبال حرفه‌ای دارد، سال گذشته با پیراهن سایپا از دنیای فوتبال در 40 سالگی خداحافظی کرد و به کادر فنی این تیم اضافه شد.

به بهانه اتفاقاتی که در مصاف خیبر و سایپا در ورزشگاه انقلاب کرج رخ داد، گفتگویی با رضا خالقی‌فر داشتیم و با او درباره دوران بلند بازیگری، نسل جدید مربیان فوتبال ایران، حضور در پرسپولیس و تیم ملی، پایان دوران فوتبال در 40 سالگی و مسائل مرتبط دیگر صحبت کرده‌ایم.

خواندن این گفتگو خالی از لطف نخواهد بود.

*چه شد که تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتید؟
بله سال گذشته پس از پایان فصل تصمیم به کناره‌گیری گرفتم و با پیشنهاد باشگاه سایپا و کادر فنی به تیم اضافه شدم.

*چه زمانی و با چه تیمی حضور در لیگ برتر را آغاز کردید؟
سال 84،85 از با فجرشهید سپاسی شیراز در لیگ برتر شروع کردم. البته قبل از آن در لیگ یک و دو بازی می‌کردم. خدا را شکر دوران خوبی را پشت سر گذاشتم و هر چند می‌توانستم بهتر هم باشم، اما به طور کلی از اتفاقاتی که در این مسیر برایم رقم خورده راضی بودم.

*زمانی هم در پرسپولیس بازی کردی.
بله.خوشبختانه هم شانس بازی در پرسپولیس را پیدا کردم و هم در یک مقطعی با اعتمادی که آقای دایی به بنده داشتند و از ایشان باز هم تشکر می‌کنم به تیم ملی دعوت شدم. افتخار این را دارم که در پرسپولیس لباس مقدس این تیم را برتن کردم و در سن 40 سالگی از فوتبال خداحافظی کردم. البته همچنان می‌توانستم به فوتبال ادامه بدهم و برای همین فصل هم پیشنهاد داشتم، اما یک سری چارچوب‌هایی دارم که نمی خواستم زیرپا بگذارم. خوشبختانه الان هم در سایپا هستم و از این اتفاق خوشحالم.

*در دوره‌ای به پرسپولیس اضافه شدی که شرایط تیم خیلی خوب نبود.
بله متاسفانه در آن مقطع وقتی از راه آهن به پرسپولیس اضافه شدم، شرایط خیلی خوب نبود. من زیر نظر آقای درخشان کار کردم ولی با آمدن برانکو همه چیز تغییر کرد. با برانکو دوران خیلی خوبی بود. از دورانی که در پرسپولیس بودم خیلی راضی هستم و خیلی خوب بود. تمام توانم را برای پرسپولیس گذاشتم. هر پستی که پرسپولیس نیاز داشت بازی کردم. تقریبا در 7 پست بازی کردم. آقای برانکو دوست بماند ولی شرایط طوری رقم خورد که جدا بشوم و فوتبالم را در گسترش ادامه بدهم.

*تا سن 40 سالگی بازی کردی که واقعا آمادگی بالایی می‌خواهد.
دوران خیلی سختی است. وقتی از 35 سالگی گذر می‌کنید، باید دوران جوان خیلی خوبی را سپری کرده باشید. در واقع اینطور نیست که بتوانی مثلا از 25 سالگی شروع کنی و بخواهی تا 40 سالگی ادامه بدهی. حتی در سن 20 تا 25 سالگی هم باید زندگی حرفه‌ای داشته باشی. مثل یک ساختمان که پی آن باید درست ریخته شود. شما نمی‌توانید نصفه و نیمه حرفه‌ای زندگی کنید. شرایط خیلی سخت است و خیلی تفریحات را نباید داشته باشی و باید از خیلی از لذت ها و خوشی‌ها باید بگذری. نمی‌توان همزمان هم فوتبال بازی کنی و هم لذت ببری.

*به کسوت جدید وارد شدی که مربیان جدیدی از نسل شما به آن وارد شده‌اند. این نسل را چطور می‌بینی و آینده خودت را چطور تصور می‌کنی؟
خب این نسل جدید خیلی به روز هستند و از نظر اخلاقی هم خیلی خوب هستند. نه که گذشته اینطور نبوده است. شما الان می بینید خیلی از مربیان جدید نه تنها باید به بحث فنی بپردازند که در بحث اخلاقی هم پیشگام هستند. به نظرم آینده روشنی با این نسل پیش روی فوتبال ایران قرار دارد. البته اگر انتخاب‌ها بر مبنای شایستگی باشد. مربیان قبلی زمینه خوبی ایجاد کرده‌اند و حالا نسل جدید می‌توانند از شرایط استفاده کنند. مربیگری شرایط خاصی دارد و فقط یک بعد نیست. باید همه را رعایت کنی. من هم برای مربیان جدید آرزوی موفقیت می کنم. در حال حاضر به نظرم مربیانی مثل آقای نویدکیا، شجاعی، دقیقی، نکونام، مازیار زارع، پیروز قربانی و برخی چهره‌های دیگر خیلی خوب کار می‌کنند. در سایپا هم ما با آقای سرآسیایی کار می‌کنیم که از نظر اخلاقی و فنی فاکتورهای لازم را دارد و بچه‌ها از کار کردن با ایشان لذت می برند. ایشان هم کارنامه مدیریتی دارد و هم از نظر فنی با مربیان بزرگی کار کرده و می‌تواند تجربیات خود را به بازیکنان انتقال بدهد.

*مربی‌ای موفق می‌شود که سخت تلاش کند
او سپس درباره خودش هم اینطور صحبت کرد:« مراحل مربیگری را طی می کنم. مربیگری با بازیگری متفاوت است و نگاه ها فرق دارد. فوتبال که بازی می کنی فقط درگیر تمرین هستی و مابقی اوقات به مسابقات و تمرین فکر می کنی، ولی در مربیگری باید 24 ساعته تلاش کنی و کسی موفق می شود که سخت تلاش کند.»

*درباره بازی با خیبر هم صحبت کنیم. چه اتفاقاتی در این مسابقه رقم خورد؟
به هر حال حواشی‌ای ایجاد شد. ما در طول هفته روی نقاط ضعف و قوت حریف کار کردیم. نقاط قوت را بستیم و از نقطه ضعف به آنها ضربه زدیم. الان صحب‌هایی پس از بازی مطرح می‌شود که تعجب‌برانگیز است. صحبت از میزبانی می‌شود که هیچگاه تیمی دیده نشده که از میزبانی سایپا گلایه داشته باشد. به هر حال تیمی که در لیگ یک حاشیه نداشته باشد، ضرر می‌کند؛ مثل سایپا. اگر ما هم هوادار داشتیم، مشخص می‌شد که تیم ما و آقای سرآسیایی حاشیه داشته یا تیم‌های دیگر. اصلا باید بحث فنی کرد. ما تمام راه‌های آنها را بسته بودیم. با تمام این جوانب ما بازی را بردیم و بچه‌ها عالی کار کردند. بعد هم بحث هواداران را مطرح کردند که ما در واقع به آنها لطف کرده بودیم و تمام ورزشگاه در اختیارشان بود، در حالی که باید درنهایت 10 درصد ورزشگاه به آنها داده می‌شد. حتی جایگاه ویژه هم در اختیارشان بود.

*خدا را شکر که برنده مسابقه شدیم
او سپس حرف‌هایش را اینطور جمع بندی کرد:« خدا را شکر با همین شرایط توانستیم برنده بازی بشویم و پس از چند هفته که از روزهای خوب فاصله گرفته بودیم، دوباره سه امتیاز را بگیریم و امیدوارانه آماده بازی بعدی بشویم.»

*در پایان و چون هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی در سایپا تجربه داری، مشکل این تیم را برای صعود و بازگشت به لیگ برتر چه چیزی می‌دانی؟
ایراد کار را در تغییرات می بیینم. ببینید در4،5 سال اخیر چقدر مدیر ومربی آمده اند و رفته‌اند و چقدر بازیکن عوض شده اند. نمی شود با همه این تغییرات نتیجه نگرفت. این تغییرات تفکرات و استراتژی را عوض می‌کند و سرعت کند می‌شود. هر مربی و هر مدیری نقطه نظر خاص خودش را دارد. از دید من اگر ثبات باشد صعود رخ خواهد داد. ما پارسال در یک قدمی صعود بودیم ولی تغییرات باعث شد این اتفاق نیفتد. 

من قاطعانه می گویم که اگر تغییرات نداشتیم، صعود می‌کردیم. باز در ادامه این اتفاق افتاده و دوباره باز در مدیریت و بازیکنان تغییرات داشته ایم. امیدوارم امسال همه چیز ثبات داشته باشد؛ چه در مدیریت، چه کادر فنی و چه بازیکنان باید حداکثر ثبات برای موفقیت حاصل بشود. تا مربیان و بازیکنان شناخت پیدا می‌کنند، تغییرات ایجاد می‌شود. امیدوارم این ثبات ایجاد شود و به نظرم یکی از قدم‌های اصلی برای بازگشت به لیگ برتر ثبات است.

دیگر خبرها

  • اختصاصی: پایان مذاکرات تراکتور و سرمربی مشهور!
  • ژوزه مورایس: اعتراض هواداران؟ شاید وقتی نباشم، اسم من را صدا بزنند
  • زنوزی در منزل هوادار فقید تراکتور (عکس)
  • خالقی‌فر: تمام وجودم را برای پرسپولیس گذاشتم
  • دست رد فرهاد مجیدی به سینه زنوزی؛ در ایران فقط استقلال
  • دیدار زنوزی با خانواده هوادار فقید تراکتور
  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • بهروز افخمی: دوران بزمجه‌ها تمام شده است
  • اولین خبر رسمی در مورد جانشین خمس
  • مدیرعامل استقلال به مالک تراکتور دلداری داد