Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله عبادی گفت: خطرناک تر از ویروس کرونا این ویروس تفکر سیاسی و فرهنگی غرب و ظلم کردن و ظلم پذیری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله «سید علیرضا عبادی» صبح امروز (۲۵ اردیبهشت) در دیدار با استاندار و جمعی از معاونان استانداری اظهار کرد: انتخاب شعار سال « تولید، پشتیبانی ها و مانع زدادیی ها» توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بر روی زخم تولید کنندگان مرهمی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی به ایجاد موانع برای تولیدکنندگان و سرمایه گذاران اشاره کرد و گفت: اگر از مردم و بخش خصوصی پشتیبانی کنیم، خود مردم مشکل اقتصادی را حل می‌کند، اما متاسفانه کارشکنی‌ها، ایجاد موانع و عدم پشتیبانی باعث دلسردی بسیاری از نیروهای کارآمد شده است، هیچ عبادتی بالاتر از رفع مشکلات مردمی نیست، چرا که صاحب اصلی این کشور مردم هستند، من و شما خدمتگزار این مردم هستیم.

 

وی ادامه داد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی مردم باید خدمتگزاران خود را انتخاب کنند و رعایت امانت و حفظ صیانت رای مردم بسیار پر اهمیت دارد، لذا باید تمام تلاش جهت تحقق صورت گیرد.

 

امام جمعه بیرجند با بیان اینکه پس از شیوع ویروس کرونا، اقدامات خوبی در خصوص حفظ سلامت مردم انجام شده است، افزود: اما از ویروس کرونا خطرناکتر ویروس تفکر سیاسی و فرهنگی غرب است، ویروسی که در جنگ های جهانی اول و دوم، باعث کشته شدن میلیون ها انسان شد، تا امروزی که با ایجاد گروهک های تروریستی در عراق، سوریه، افغانستان، یمن و فلسطین هروقت خواستند، می کشند و از بین می بردند.

 

آیت الله عبادی بیان کرد: چندی پیش که یک بیگانه از آن سوی دنیا دم از معامله بی پایه قرن می زند، اما این سازمان ملل مسخره هیچ موضعی نمی گیرد، از آن روز به بعد فلسطینی ها اعتراض داشتند، هر هفته آنها را کشتند، یا در همین هفته گذشته در روز قدس در شلیک مستقیم تیر سربازان رژیم صهیونستی قرار گرفتند، تمام دنیا هم نگاه می کنند، و این دفاع جوانان فلطسینی را تروریستی می خوانند.

 

وی در ادامه افزود: کشورهای به اصطلاح آزاد همچون فرانسه، آلمان و انگلیس حمله های اسرائیلی ها را به خانه های مردم، مناطق غیر نظامی را مشروع می داند، برخی کشورهای مسخره به ظاهر اسلامی نیز خفه خون گرفته اند.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: کار به جایی رسیده که اگر کسی از خود در برابر این حیوان درنده بخواهد دفاع کند او را تروریست می نامند، نسبت به این چنین جریانی رسوا (رژیم صهیونستی)، سکوت خیلی عجیب است، لذا خطرناک تر از ویروس کرونا این ویروس ظلم کردن و ظلم پذیری است، ظلم پذیری در اسلام ممنوع است.

 

آیت الله عبادی یادآور شد: در فرانسه که ادعای آزادی دارد، اگر کسی در مورد هلوکاست حرفی بزند باید برود زندان و شکنجه شود، اما در مورد توهین به پیامبران الهی آزادند، هرجا آدم مستبدی است از او حمایت می کنند، این خطرناکترین ویروس است، باید ببینیم سازمان بهداشت جهانی برای این ویروس چه کرده است؟

 

وی در پایان با تأکید بر اینکه لذا هیچ عبادی بالاتر از خدمت به خلق نیست، افزود: از آیت الله فاضل لنکرانی نقل است «طی ۵۰ سال تحقیق در اسلام به این نتیجه رسیدم اگر کسی بعد از انجام واجبات به کار مردم رسیدگی کند و هیچ کار مستحبی انجام ندهد، در آن دنیا اگر کسی جلوی او را گرفت بگوید فاضل لنکرانی گفته است».

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: تفکر فرهنگی غرب صیانت از رأی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ویروس کرونا انتخابات ویروس کرونا آیت الله اگر کسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت عرضه زمین برای ورود مردم در حوزه ساخت مسکن چیست؟

فرید ولدی کارشناس اقتصادی در مورد اهمیت عرضه زمین برای ورود مردم در حوزه ساخت مسکن گفت: در راستای تحقق رشد اقتصادی پایدار، تقویت مشارکت فعال مردم از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از راه های اصلی برای دستیابی به این امر در حوزه ساخت و ساز مسکن است، جایی که مشارکت مستقیم شهروندان می تواند باعث افزایش تولید شود و به رونق اقتصادی کشور کمک کند. با اتخاذ یک رویکرد استراتژیک که ترکیبی از حمایت دولت، تخصیص زمین و تامین مالی قابل دسترس است، می‌توانیم پتانسیل طرح مسکن متحول کننده را که با مشارکت مردم به اجرا در بیاوریم، باز کنیم

وی ادامه داد: کلانشهرهای اصلی ایران مانند تهران و کرج با پیامدهای گسترش عمودی شهری، عرضه محدود زمین و افزایش تراکم جمعیت دست و پنجه نرم کرده اند. این وضعیت نه تنها تراکم ترافیک را تشدید کرده است، بلکه قیمت مسکن را به قیمت های بی‌سابقه‌ای رسانده و مانعی بزرگ برای بسیاری از صاحبان خانه‌های مشتاق ایجاد کرده است. کمبود زمین شهری و محدودیت‌های توسعه افقی باعث شده است که قیمت زمین در تهران به نزدیک به هفت برابر هزینه ساخت و ساز افزایش یابد که بر ضرورت رسیدگی به این موضوع مبرم تاکید دارد.

ولدی با اشاره به لزوم عرضه زمین توسط دولت برای شکستن انحصار زمین گفت: برای مقابله با چالش قیمت بالای مسکن، رفع نیاز روزافزون مردم و شکستن انحصار زمین، یک رویکرد دو جانبه ضروری است. اولاً، دولت باید تأمین زمین برای مردم را در اولویت قرار دهد، و بداند که دسترسی به زمین سنگ بنای ساخت مسکن و کاتالیزور رشد اقتصادی است. ثانیاً، بخش بانکی باید با ارائه گزینه‌های تامین مالی در دسترس و تسهیل جریان اعتباری از طریق پرداخت تسهیلات بانکی به مردم در راستای پروژه‌های ساخت مسکن، نقش محوری را ایفا کند و از این طریق شهروندان را قادر به مشارکت فعال در فرآیند ساخت‌وساز کند.

وی ادامه داد: با اتخاذ این راهبرد، دولت می تواند به تعهد خود مبنی بر ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی عمل کند و در عین حال حس مالکیت و توانمندی را در میان مردم تقویت کند. علاوه بر این، اعطای مجوز برای ساخت خانه های یک طبقه با اصول توسعه شهری افقی مطابقت دارد و رویکرد پایدارتر و عادلانه تر به مسکن را ترویج می کند. همچنین گسترش افقی شهرها و مجوز ساخت خانه های یک طبقه، پتانسیل ایجاد تحول در چشم انداز مسکن در ایران را دارد. این رویکرد نه تنها کاهش قابل توجهی در هزینه‌های ساخت و ساز را نوید می‌دهد، بلکه راه را برای گزینه‌های مسکن مقرون به صرفه‌تر هموار می‌کند و در نتیجه به موضوع مبرم مقرون به صرفه بودن ساخت مسکن می‌پردازد.

این کارشناس اقتصادی  گفت: سال جاری فرصتی محوری برای دولت برای تحقق وعده های خود و رفع نیازهای مسکن ملت است. ایران با توانمندسازی شهروندان از طریق تخصیص زمین، تأمین مالی در دسترس و ترویج ساخت و ساز مسکن یک طبقه، می‌تواند مسیری را به سوی رشد اقتصادی باز کند که ریشه در مشارکت عمومی دارد. این رویکرد نه تنها حس مالکیت و غرور را در میان مردم تقویت می‌کند، بلکه به توسعه پایدار شهرها کمک می‌کند و توزیع عادلانه‌تر منابع و فرصت‌ها را تضمین می‌کند. ایران با پذیرش این چشم انداز می تواند راه را برای آینده ای هموار کند که در آن مسکن نه تنها یک ضرورت بلکه کاتالیزوری برای شکوفایی اقتصادی و انسجام اجتماعی باشد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم/ اوضاع جبهه شمالی خطرناک است
  • اعلام همبستگی مردم بندرعباس با عملیات «وعده صادق»
  • اهمیت عرضه زمین برای ورود مردم در حوزه ساخت مسکن چیست؟
  • اهمیت گندم و نان
  • مفاهیم و فرهنگ کرامت انسانی به مخاطب منتقل شود
  • بقیع گوشه ای از تاریخ اسلام است/ ضرورت شناساندن آن به جهان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • حمله به فرهنگ از جنگ سخت خطرناک‌تر است
  • نیروهای ارتش و سپاه همیشه برای صیانت از کشور کنار مردم هستند (فیلم)
  • حمله دشمن به باورها و اعتقادات جامعه پیچیده و خطرناک است